Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*
Raspunsuri - Pagina 6
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, nu ma culc pe-o ureche, stii cum e: cand va vrea sa vina, e binevenit. Oricum am tinut cont de ce mi-ati spus voi dupa nastere, sa nu ma bazez pe alaptat ca mijloc contraceptiv, ca initial asa am vrut sa fac (sfatul medicului, dom'le! m-a asigurat ca minimum 4 luni n-am treaba! Da' de ce sa risc, ca io mi-am incheiat odiseea). Da' ce scumpa e Adelake...nu pare "subnutrita" in niciun caz, e o fetica delicata. Dodo-pui, sugerezi ca e bine sa-i scoatem?...Va zic drept ca eu n-am scos-o de vineri, de cand cu mucii, am zis sa nu se agraveze la frig, poate mai sunt si ceva viroze-n aer...N-am facut bine? Ca n-are febra dar din cand in cand stranuta, mucii nu i s-au evaporat de tot si ce ma supara cel mai tare e ca de cateva ori pe zi tuseste mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
poate sa tuseasca din cauza mucusorilor care i se scurg in gat
de aceea trebuie aspirat des nasucul
in plus, daca nu sunt curatati bine se pot infecta si vor infecta mai departe si gatucul - cand sunt multi noi folosim picaturi cu ophtamezone tocmai pt acest lucru
multa sanatate sophiphicai (eu nu am scos=o afara cand am avut deastea - doar pana la spital)
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, nu ma culc pe-o ureche, stii cum e: cand va vrea sa vina, e binevenit. Oricum am tinut cont de ce mi-ati spus voi dupa nastere, sa nu ma bazez pe alaptat ca mijloc contraceptiv, ca initial asa am vrut sa fac (sfatul medicului, dom'le! m-a asigurat ca minimum 4 luni n-am treaba! Da' de ce sa risc, ca io mi-am incheiat odiseea). Da' ce scumpa e Adelake...nu pare "subnutrita" in niciun caz, e o fetica delicata. |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Dodo-pui, sugerezi ca e bine sa-i scoatem?...Va zic drept ca eu n-am scos-o de vineri, de cand cu mucii, am zis sa nu se agraveze la frig, poate mai sunt si ceva viroze-n aer...N-am facut bine? Ca n-are febra dar din cand in cand stranuta, mucii nu i s-au evaporat de tot si ce ma supara cel mai tare e ca de cateva ori pe zi tuseste mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 5luni |
Din punctul meu de vedere trebuie cat mai mult la aer/afara.
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
rivali spune:
copilul nu se scoate afara doar in caz de febra ,daca tuseste, curge nasul nu este nocio problema
Poze
novus spune:
citat din mesajul lui carla28 Salutare fetelor! Vad ca sunt mamici care se plang ca bebelusii nu mai vor lapte, la noi este invers, vrea tzitzi si de abia papa cateva lingurite de pireu de fructe si cu legumele nu mai zic, dar stau linistita, pentru ca laptele este baza si inca ia bine in greutate. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Asa e si la noi, dar nu ma stresez ba chiar imi convine deocamdata
Mami lui Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui denisamada Am adaugat noi poze in album. Va invitam sa ne vedeti: poze Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
superbe !!!
ratusk mica
novus spune:
citat din mesajul lui OlgaTarziu Salutare fetelor. Mai traim. Sophia creste, e frumusica foc si agitata. Stam in fundulet, sta bine in picioare cu foarte putin suport. Povesteste cat e ziua de lunga. Mananca tzitzi si am inceput si noi timid diversificarea. Se trezeste de 2 ori pe noapte la tzitzi. Ceea ce e parfum pe langa Tony care era sus de 3 ori. Ne chinuim de 2 zile cu o diaree. Cica a prins un virusel. Ati patit careva? Ce ati dat? Mentionez ca nu bea ceai deloc, i-am bagat ceva apa de orez cu seringa. Pot sa-i dau debridat? Mai sunt mamici la care nu le-a venit ciclul? Numai sa verific daca sunt total aberanta. Sophia face imediat 6 luni si eu nimic. E drept ca alaptez cu drag si spor. Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
Alexandra face 7 luni si mos craciun inca nu ne-a vizitat drept e ca nu e vremea,nu??
anamariame spune:
Denisa, m-am indragostit de genele alea luuuungi!!!! E superba pisicuta ta! Ce superba, adorabila!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ilinca_M. spune:
No bine dara, maine o intzolesc bine, ca la noi a venit toamna de-adevaratelea si o scot, ca i-o fi dor si ei. Problema cu mucii e ca eu nu-s dotata decat cu rahat de pompa de-aia de cauciuc, nimic nu reusesc cu ea ca numa cand o vede Sophiphi se zbate si se lupta cu mine ca un pitbull sa nu i-o duc la nas...asa ca ma chinui sa scot mucii cu ser fiziologic si betigase. Am citit aici de un dispozitiv prin care i-as putea scoate tragand cu gura; iertati-mi inocenta, dar mai tineti minte intrebarea aia:"da' cocorii un' se duc, cand se duc?" Ei bine: mucii un' se duc, cand se duc? Sper ca nu la mine-n gura?! Again, iertati daca am pus o intrebare aiurea dar eu n-am mai vazut smecherie de-aia si nu-mi pot imagina!
Gianina, dar oare de ce nu-i place laptele? E vreo explicatie?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
Gianina34 spune:
ilinca - atunci cand au inceput problemele la noi, manca doar lapte.
a asociat toate problemele/durerile cu mancatul laptelui
laptele ii vine cel mai usor pe gat si ii da arsurile pe esofag
plus balonari, gaze...
toate durerile de burtica sunt tot de la lapte
bebele stie si-l refuza
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni