Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(77)*
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Nici mie nu mi-a venit Mosh Craciun dar si eu alaptez cu drag si spor de 5 luni si 1 sapt. Nu cred ca apare pana va fi o pauza de macar 6 ore intre alaptari, zic eu. Nici nu mi-e dor de tampoane. |
Nu te culca pe urekea asta... Ca asa stiam/speram si io si... la 8saptamani dupa nastere, tzop si moshu... si Adela era mancacioasa pe vremea aia. Bine si acum papam lapte de la mami, dar ne-am si diversificat. Si de atunci a tot venit moshu lunar, regulat, punctual, singura diferenta e ca nu am avut dureri deloc (obisnuiam sa am).
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dyana27 mai fetelor cred ca raceste mutzuuuuuuuuuuuuu!!!!! a facut mucisori, cand stranuta ii imprastie peste tot, si e carait, si transpira; cred ca azi stam in casa |
Da sunt semne de raceala....dar de ce sa-l tii in casa
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui dyana27 o floricica pentru fluturas mic Alma, de ziua ei de ingeras; nu o sa te uitam ingeras fluturas |
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
simplyana_m spune:
La multi ani!
Pitonash Victor-Andrei
si veverite
Ana
Lena
flori pentru fluturas
Alma
si Florinela, la multi ani platinati!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Gianina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Gianina, cum apar bubitele? Ce aspect au? Intreb pt ca lui raru i-au aparut undeva in cap spre tampla, ureche. Eu am banuit ca de la caldura, si l-am dat cu crema de galbenele (lamine aia reparatot) dar se pare ca luni cand ajung la Galati va trebui sa erg la dr ca parca s-a extinszona. Oricum nu ii mai dau cu nimik. Nu stiu cum sa le descriu sunt ca o iritatie usor zona rosiatica si ele mici, mici cat un vf de ac. Asa sunt si la tine? Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
da
la noi vad ca incepe sa se vada ceva dupa cicalfate - e o crema fff buna de la aven
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui denisamada Am adaugat noi poze in album. Va invitam sa ne vedeti: poze Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
fff dulcele pozele
faceti repetitii cu sedinte foto pt ziua ei?
cand vezi asa bebe dragalas nici n-ai zice ca face figurele la mancare
avem 5 luni
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui OlgaTarziu Salutare fetelor. Mai traim. Sophia creste, e frumusica foc si agitata. Stam in fundulet, sta bine in picioare cu foarte putin suport. Povesteste cat e ziua de lunga. Mananca tzitzi si am inceput si noi timid diversificarea. Se trezeste de 2 ori pe noapte la tzitzi. Ceea ce e parfum pe langa Tony care era sus de 3 ori. Ne chinuim de 2 zile cu o diaree. Cica a prins un virusel. Ati patit careva? Ce ati dat? Mentionez ca nu bea ceai deloc, i-am bagat ceva apa de orez cu seringa. Pot sa-i dau debridat? Mai sunt mamici la care nu le-a venit ciclul? Numai sa verific daca sunt total aberanta. Sophia face imediat 6 luni si eu nimic. E drept ca alaptez cu drag si spor. Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
debridatul asta e foarte bun la multe probleme de burtica
daca te hotarasti sa-i dai, nu trebuie sa depasesti nr de mililitri corespunzator kg bebelui (de ex daca are 7 kg ii poti da 7 ml/zi cate 1 ml la fiec masa sau mai multi la cateva mese) - eu ii dai cate 2ml de 2 ori pe zi
avem 5 luni
denisamada spune:
citat din mesajul lui Gianina34 fff dulcele pozele faceti repetitii cu sedinte foto pt ziua ei? cand vezi asa bebe dragalas nici n-ai zice ca face figurele la mancare |
Multumim. Da, e dulce, vesela si sociabila, de-aia nu ma ingrijorez prea tare ca nu ia kiar bine in greutate. Ma mai vait si eu din cand in cand.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ilinca_M. spune:
Denisamada, nu ma culc pe-o ureche, stii cum e: cand va vrea sa vina, e binevenit. Oricum am tinut cont de ce mi-ati spus voi dupa nastere, sa nu ma bazez pe alaptat ca mijloc contraceptiv, ca initial asa am vrut sa fac (sfatul medicului, dom'le! m-a asigurat ca minimum 4 luni n-am treaba! Da' de ce sa risc, ca io mi-am incheiat odiseea). Da' ce scumpa e Adelake...nu pare "subnutrita" in niciun caz, e o fetica delicata.
Dodo-pui, sugerezi ca e bine sa-i scoatem?...Va zic drept ca eu n-am scos-o de vineri, de cand cu mucii, am zis sa nu se agraveze la frig, poate mai sunt si ceva viroze-n aer...N-am facut bine? Ca n-are febra dar din cand in cand stranuta, mucii nu i s-au evaporat de tot si ce ma supara cel mai tare e ca de cateva ori pe zi tuseste
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
Gianina34 spune:
saby - am o sacosa de biberoane si tetine
cand au inceput problemele la noi, asta a fost primul lucru care l-am incercat
cu acelasi biberon imi refuza laptele insa bea fara problema ceai/apa - deci nu biberonul e problema ci continutul
am incercat chiar sa le infasor in servetele colorate sa nu mai vada laptele dar nu a tinut - incepe sa planga de cand o iau in brate pt ai da palte; cred ca are un radarel pt lapte
avem 5 luni