Azoospermie -cap 35 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna seara, dragelor.

Azi l-am sunat pe dl. dr. Voinea Sebastian, maine dimineata (duminica) mergem la Fundeni (e de garda) ca sa-l vada pe sotul meu si sa stam de vorba despre posibilitatea de a face operatia respectiva (sotul meu are azoo). La telefon mi-a zis ca de anul trecut pana acum a facut 32 de astfel de operatii. Nu l-am intrebat care au fost rezultatele, am lasat toate intrebarile si nedumeririle pt. maine. Asa ca luni o sa vin cu vesti proaspete.

Va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Miki, burtica nu imi este foarte umflata, dar simt o oarecare tensiune in abdomen.Nu ma deranjeaza foarte tare.Luni merg la dr.Azi am facut a 3-a zigonal f.
Tabitha, sa ne dai vesti f bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Andrabirni - iti tin pumnii. Relax si va fi bine.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Andra: Bafta multa.

Am fost la dr. Voinea. La noi, dat fiind ca obstructia a intervenit acum mult timp, sansele sunt mici de a scapa de azoospermie. In general, ne-a zis ca a facut 30 de operatii in ultimul an, din care in cazul a 13 a reusit sa faca acel bypass (sau cum s-o fi numind), in restul a reusit doar sa recolteze spermatozoizi.
La cele 13 bypass-uri facute, cel mai mult a reusit sa obtina 13 mil/ml de spermatozoizi (iar acum este f. optimist ca va obtine o sarcina pe cale naturala la acel cuplu) iar cel mai putin 1 mil/ml.

Noua ne-a dat de facut o spermograma detaliata + fructoza spermatica(la dr. Matei), sa repete sotul meu hormonalele (FSH, LH si testosteron la Synevo) si apoi sa faca la Voinea o ecografie testiculara si un TRUS. Sansele sunt infime la noi.

Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisix

Buna fetelor,

Multumesc pentru gandurile voastre bune !
Din pacate, la noi nu a fost cu succes de data asta, embrionii nostri nu au rezistat decongelarii

Vom incerca din nou in ianuarie sau februarie

Pisi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Tabitha, nu incetati sa sperati, cu toate ca zici ca aveti sanse infime. Nu se stie niciodata. Va doresc muuuult succes. Sa ne mai tii la curent.

Mergi la inceput

Maya: multumesc mult pt. incurajari. Lunea viitoare vom merge la Bucuresti, pt. intalnirea cu dr. care o sa-mi faca laparo. Cu aceasta ocazie sper sa putem merge sa facem si analizele hormonale ale sotului meu si spermograma. Si dupa aceea, in functie de rezultate, vom vedea cum vom proceda mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

tabitha, despre ce bypass e vb. din ce ai spus tu ca ti-a zis Voinea? tare as vrea sa stiu ,ti-a explicat bine sau ai dedus tu ca ar fi vb de bypass,te rog detaliaza

Mergi la inceput

Anita: nu retin exact cum se numeste operatia. Se introduc niste fire f.f.f. subtiri care vor face legatura intre locul de formare a spermatozoizilor si locul lor de ejaculare in sperma, astfel incat sa se evite obstructiile de pe canalele seminale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Tabitha, dar daca tot taie, poate lua si niste probe pt FIV,nu?Iti tinem pumnii.

Mergi la inceput