Azoospermie -cap 35 -
Raspunsuri - Pagina 10
Tabitha spune:
Andra:
ai foarte mare dreptate. In cazurile in care a inceput operatiile pe diferiti pacienti si nu a reusit sa faca acea legatura directa, a recoltat spermatozoizi pentru FIV+ICSI. Insa noi am dori sa facem FIV in Ungaria, si probabil ca nu vom putea sa transportam materialul noi asa hai hui prin tara. Pe de alta parte, analizam posibilitatea sa facem FIV in Bucuresti, desi nu am incredere in medicii de la noi din pacate. Mai avem timp de gandire. Intai sa vedem cum ies analizele si daca are motive sa intre la operatie.
Iyoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisix Buna fetelor, Multumesc pentru gandurile voastre bune ! Din pacate, la noi nu a fost cu succes de data asta, embrionii nostri nu au rezistat decongelarii ![]() Vom incerca din nou in ianuarie sau februarie steff - activeata-ti PM pls |
Draga mea
!
ANI.G spune:
Buna o sa intreb si aici poate voi stiti mai bine...
Am repetat spermograma. Dupa o luna de zinc, vit E si A e mult mai bine, insa nu inteleg o treaba : "COAGULARE :fluida in 3 ore"
Sa fie vorba de timpul de lichefiere ? In cazul in care despre asta e vorba stiu ca ar trebui sa fie mai mic.
Voi ce stiti ?
In plus la prima spermograma au iesit forme normale 98%, acum doar 60%...
Si mai am o intrebare : la cat timp dupa o radiografie se regenereaza gigeii ? Ca avem treaba si tocmai ce si-a facut un examen cu bariu ca are probleme cu stomacul
bytzi spune:
tannoo,in Bucuresti cea mai buna varianta cred ca e Biogenesis (clinica grecilor)are o rata mare de reusite
ai renuntat la Ungaria ? sau Buc e mai la indemina
mult noroc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
Maya_I spune:
Buna, 
Ce fac fetele cochetele?
Bytzi, Tannoo a plecat azi-dimineata spre Szeged.
Fetelor, ce mai stiti de Alexia_ada? Luna asta trebuie sa vina cu vesti despre rezultatele tratamentului. I-am trimis si PM si nu a raspuns... Sper sa fie totul bine si sa intre pe la noi.
Krimbo spune:
Salutare. Vad ca sunt pasare rara pe aici pe forumul fetelor.
Me=diagnostic azoospermie de vreo 4 ani. Avut varicocel stg. si facut operatie in cj la dr. Coman - sclerozare varicocel cu Aetoxisclerol. Facut spermograma again la 3-4 luni dupa interventie, rezultat tot azoo. Restul analizelor sunt bune, volum sperma, FSH, LH, prolactina, testosteron, anticorpi antispermatozoizi, PH, t de fluidificare = toate normale; aspect sperma = anormal, nr spermatozoizi = 0. Vreau sa ma duc la dr. Voinea la Fundeni sa incerc analize&operatie daca va fi cazul. Vreau sa sun sa fac direct la el o programare. Asta mai incerc si daca nu o sa merga nimic apelam la donator. Consoarta mea nu are probleme conf celor spuse de ginecolog si am hotarat ca anul asta care vine facem oricum sa ramanem insarcinati, indiferent daca voi fi sau nu eu tatal biologic.
Am sa incerc sa expun evolutia azoo pe masura ce trec prin tratamente/interventii.
Peace.
andrabirni spune:
Krimbo, ne pare rau ca ne vizitezi la azoo..... esti primul barbat cu azoo care ne scrie.Poti face biopsie testiculara sau punctie testiculara si , daca toate analizele le ai bune, cu siguranta vei gasi ceva gigei cu care sa faceti FIV.