Azoospermie -cap 35 -
Raspunsuri - Pagina 11
Marush spune:
Buna fetelor!
Offff, nu am crezut vre-o data ca voi ajunge sa scriu despre asa ceva!
Dupa cum multe stiti si noi am plecat de la azoo , adica 0 spermatozoizi dupa ce ni s-a parut ciudat ca intr-un an de zile nu am ramas insarcinata. Sotul a descoperit un varicocel gr 2-3 , operat de Damian, apoi niste tratamente cu plante luate de pe aici.Am ajuns si la Soare unde am facut injectii cu nu stiu ce preparat-nu mai stiu exact cum se numea...cert e ca am avut spermograme din ce in ce mai bune:10 mii, 100 mii -in tara, si maxim parca 8mil in Ungaria.Cert e ca am ales FIV-si in ziua punctiei earm cu spermograma undeva intre FIV si ICSI-dar dr. a ales ICSI ca sa fie sigur!
Am transferat 2 embrioni si amandoi s-au prins-Adina si Alex au acum aproape 1 an!
De 4 zile mi-a venit ciclul in cantitate foarte mica si mi-am facut 2 teste care au confirmat sarcina. Sotul nu si-a mai repetat spermograma crezand ca va fi din ce in ce mai rea-nemailuand niciun tratament intre timp.Vineri cand am inceput sa suspectez o sarcina-cu toate ca nu imi venea sa cred a plecat sa isi faca spermograma-deocamdata nu avem rezultatul!
Stiu ca toate de aici ati fi foarte fericite in locul meu insa sunt intr-o situatie neplacuta, am grija singura de cei 2 bebei si sunt moarta dupa ei-sunt foarte frumosi si inteligenti.Acum ma gandesc sa fac cea ce nu mi-am dorit niciodata in viata mea sa fac-sa intrerup sarcina. Stiu ca imi veti condamna si GANDUL nu numai actiunea. Mi-e tare teama mai ales pentru ca sunt convinsa ca voi regreta dar parca nu am de ales.Mi-am dorit intotdeauna 3 copii insa parca al 3-le er veni prea devreme!
Eu v-am scris ca sa va spun ca SE POATE!Sa va impartasesc si voua experienta mea!
Va pup si nu va pierdeti speranta , iar pe mine sa ma ajute Dumnezeu sa aleg ce este mai bine!
jesika spune:
Marush, stii ca topicul asta se numeste "Asteptand un ingeras in viata noastra". Sa nu crezi ca te condamn pt. ce vrei sa faci, desi personal consider ca este o mare greseala, insa mi se pare ca ai fost destul de cinica sa ne spui ce intentionezi, la un subiect unde se vb. despre chinurile prin care trec nenumarate cupluri pt a obtine o sarcina!!!
Multumim pt. incurajari, insa faza cu intreruperea sarcinii ai fi putut s-o autocenzurezi.
andrabirni spune:
Marush, imi aduc aminte foarte bine primele tale postari:"nu vreau incurajari, ci solutii concrete".Nu fac pe lupul moralist, este un forum deschis tuturor.Nimeni nu are contract cu DC, dar , mi se parea corect sufleteste vorbind, sa ne impartasesti din implinirile tale si poate astfel ajutai si alte cupluri.
Sa ne scrii ca faci avort....depaseste cel putin puterea mea de intelegere.Nu intru in polemica cu tine, ci doar mi se pare lipsa de respect sa ne scrii asa ceva.
bytzi spune:
marush si eu te stiu de la subiectul asta,imi aduc f bine aminte de tine
.....in rest 'no coment',sa te indrume dumnezeu spre calea cea mai buna
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
andrabirni spune:
Jesika, tu ce ai mai facut in ultima perioada?
Bytzi,Miki,nusy,Pisix,Gabriela,Alina,Steff,Amzulica, Goss,Alexia

Fetelor, ce mai stiti de Vrembebe si Copilutzu?
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Fetelor, ce mai stiti de Vrembebe si Copilutzu? ![]() |
si io sint curioasa
vrembebe,se pregateau de biopsie cu dr Voinea
copilutzu,ne-a parasit
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
bytzi spune:
dar de april mai stie cineva ceva?eu cred ca ne v-a anunta acus ca a nascut...doar a trecut atita timp de cind nu a mai intrat...
sper ca ai facut ET si a fost cu noroc
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
andrabirni spune:
Bytzi, ia fa tu un apel...chiar asa am ramas numai cateva?
Sa dea Domnul sa fi plecat toate la gravidutze sau mamici...
andrutzza spune:
raspund prezenta la apel...desi nu cred ca va mai amintiti de mine, scriu f rar, acum oricum nu mai am noutati.dupa sarcina oprita in evolutie din marie, bebe nu mai vrea si pace.sotul astenospermie.dupa sarbatori o sa ne orientam spre o inseminare sau fertilizare. va pup si va diresc numai bine
jesika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Jesika, tu ce ai mai facut in ultima perioada? ![]() |
Mare lucru nu am mai facut. Suntem foarte obositi, stresati, ocupati, timp liber f.putin si anul asta nu am avut nici macar vacanta pt. ca nu a putut sotul meu sa-si ia concediu. In ultima perioada a avut un program asa plin incat nici macar nu are timp sa-si repete spermograma ca sa stim cum mai stam. Singurul lucru "notabil" pe care l-am facut a fost sa-mi iau teste de ovulatie ca sa prestam macar in zilele "bune". Dar ideea nu mi-a venit decat de 2 luni. Mai mult nu am ce sa spun. Stiti si voi cum e... Speram, visam, mai deznadajduim ne mai ridicam...
Jesika