Azoospermie -cap 35 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

buna, tuturor,

Andra, muuult succes maine, te asteptam cu vesti minunate,

Krimbo, bine ai venit, mai avem un baiat la Oligoastenospeermie si e sufletul subiectului. E vosrba de Tanonnoo, poate vreti sa impartasiti experiente, ca e si el la fel de curajos ca si tine. Mult succes si te asteptam si pe tine cu vesti foarte bune.

Marush, sa-ti traiasca cele doua comori, nu vreau sa te judec, e decizia ta, dar personal niciodata n-am sa incurajez avortul, mi se pare atat de nedrept atat pentru fiintele care au fost trimise pe pamant cu un scop cat si pt oamenii care-si doresc din tot suletul un copilas care pentru altii reprezinta un obstacol si un gunoi ce nu merita sa se nasca... Stii cum se zice? Unde mananca doi mananca si al treilea, dar tu stii mai bine. In rest ce sa zic, multumim de intentia ta de a ne incuraja, e adevarat, minunile exista, ce pacat ca minunea ta nu se va putea naste...

Fetelor, va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Maya,miercuri am punctia.Dar la mine totul pare atat de imprevizibil, incat si eu ma minunez de cate experiente am parte la acest prim FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

andra,sa dea DD sa fie bine miercuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

andra pupi si succces miercuri, cat mai multe si mai calitative oua sa ai

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Mirela,Anita,.
Mirela, ai grija de puiuti.
Anita, esti o dulce.
Va multumesc tuturor pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krimbo

Salutare. Vad ca sunt pasare rara pe aici pe forumul fetelor.

Me=diagnostic azoospermie de vreo 4 ani. Avut varicocel stg. si facut operatie in cj la dr. Coman - sclerozare varicocel cu Aetoxisclerol. Facut spermograma again la 3-4 luni dupa interventie, rezultat tot azoo. Restul analizelor sunt bune, volum sperma, FSH, LH, prolactina, testosteron, anticorpi antispermatozoizi, PH, t de fluidificare = toate normale; aspect sperma = anormal, nr spermatozoizi = 0. Vreau sa ma duc la dr. Voinea la Fundeni sa incerc analize&operatie daca va fi cazul. Vreau sa sun sa fac direct la el o programare. Asta mai incerc si daca nu o sa merga nimic apelam la donator. Consoarta mea nu are probleme conf celor spuse de ginecolog si am hotarat ca anul asta care vine facem oricum sa ramanem insarcinati, indiferent daca voi fi sau nu eu tatal biologic.
Am sa incerc sa expun evolutia azoo pe masura ce trec prin tratamente/interventii.
Peace.

nu esti chiar pasare rara; mai sunt si eu pe aici, printre atatea fete ... insa sunt atat de comunicative, incat e mai bine ca sunt fete ... si sunt si documentate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Marush, chiar crezi ca trebuia sa scrii faza cu avortul ? noi suntem aici pentru a obtine un , iar tu vrei sa scapi de el ... trist ...
ai scris la capitolul "Asteptand un ingeras in viata noastra !", nu la capitolul "scapand de un ingeras din viata noastra!" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, of mai fata draga...
Marush, m-ai pus pe ganduri.... Pe mine m-a intrebat dr daca vreau metoda contraceptiva si am zis nu, razand. Dar cine stie, poate si la noi de la 2-3 buc de gigei cati erau vor ajunge zeci de milioane si se va intampla minunea.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Marusheu am cunoscut o tipa care a obtinut prin FIV 2 gemene si apoi natural un baietel, pe care l-au lasat si l-au facut fara macar sa se gandeasca la avort, si nu aveau nici ei palate.....Deci, o poveste asemanatoare dar cu un alt deznodamant, daca intelegi ce am vrut sa spun in cazul in care am fost prea subtila!
Sfatul meu, mai bine lasa-l vezi ce se mai intampla pana se naste si daca chiar nu poti sa il cresti, da-l spre adoptie. Parinti trecuti prin muuuuulte FIV-uri se vor gasi! Sa nu te apese mai rau toata viata aceasta decizie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Marush, eu as fi cea mai fericita mamica din lume in locul tau! Nu vreau sa te judec, doar ti-am spus parerea mea. Cred ca iti amintesti, am fost colege la 'gravidute prin FIV'. Stii cu cata durere citeam despre fiecare esec, despre fiecare test cu o liniuta, stii cat de greu a fost sa aduci pe lume puii dragi. Nu se poate ca acum cand, vezi bine, este o minune la tine in burtica, sa nu ti-o doresti sa-ti ajunga in brate.

Fetelor, iata ca incepand lupta pentru bb2, am ajuns si aici la azoo. ca doar nu se putea sa ne iasa asa fara nici un obstacol. Si sotul meu a fost diagnosticat cu azoo, acum cand deja ne-am hotarat pt FIV 2 la Budapesta cu dr. Kovacs (fetele de la unguri stiu deja). La noi este de la transplantul renal facut de sotul meu in urma cu 5 luni si ceva. FIV-ul 1 l-am facut oricum cu ICSI (atunci apr 2007 era oligo severa). Incercam o intalnire cu dr. Voinea cu mari sperante pt a ne dicide daca mai amanam putin FIV-ul sau daca incepem in ian.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput