Azoospermie -cap 35 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Marush, sunt de aceeasi parere ca a tuturor celor ce scriu pe acest forum. Copiii vin cu un scop bine definit in viata noastra. Dumnezeu te va ajuta sa il cresti ... Nu face o intrerupere de sarcina ...Nu !!! Ai scris ca ti-ai dori un al 3-lea copil, dar ca nu e momentul potrivit acum. Dar cum te vei simti cand vei considera tu ca e momentul potrivit si acel copil nu va mai veni? Acum 5-6 ani si eu am consideram ca nu e momentul inca pt a deveni mama (nu am facut intreruperi, ci doar am folosit metode de contraceptie)... dar oricum regret enorm timpul pierdut. Mai gandeste-te si cum ar fi fost sa nu iti reuseasca FIV-ul din prima? Eu sunt la a 4-a incercare si cine stie daca va fi ultima? Ai uitat cata suferinta ai indurat? Mai gandeste-te ...

tannoo, sa iti ajute Dumnezeu cu FIV-ul ...esti intr-adevar de admirat pt interesul tau ...Ii uram bun venit si lui Krimbo printre noi si sa gaseasa repede o solutie la problema lui.

Ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns: Dupa 3 luni de tratament pt OAST (cu produse de pe prima pag- Napraznic, Seleniu, Zinc, Multi Maca, B-uri, Ginseng, Vit C, L-carnitina,Omega) se poate continua pana la 4-5 luni, sau trebuie obligatoriu o pauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Marush,e obtiunea ta ,dar gandestete bine daca bunul DD asa a vrut sa-ti dea bb natural ar fi pacat (ce n-as da sa fiu eu in locul tau) dar dupa cum ti-am zis e alegerea ta
cauta pe youtube avorturi ,si sa vezi "macel" acolo
noi nu te judecam ,dar mai bine nu scriai aici ce vrei sa faci tu
si daca te decizi ,sa nu faci pacatul mai mare sa-l avortezi in post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui sufletel_80
Ma poate ajuta si pe mine cu un raspuns: Dupa 3 luni de tratament pt OAST (cu produse de pe prima pag- Napraznic, Seleniu, Zinc, Multi Maca, B-uri, Ginseng, Vit C, L-carnitina,Omega) se poate continua pana la 4-5 luni, sau trebuie obligatoriu o pauza?

Tratam nu necesita pauza, se poate lua non-stop, eventual redusa doza un pic la napraznic, MM, seleniu, zinc, ginseng dar inainte fiv cu cel putin 2 luni sa revina la dozele initiale.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Fetelor, ce mai stiti de Vrembebe si Copilutzu?

io... pe aici, sufletzelul meu!!
nu prea am ce scrie .
Sunt intr-o pauza luuungaaaa ...
Imi rod unghiutzele si imi bat creierasii de unde si cum sa fac rost de banishori ptr. un FIV-ulet sau 1, 2 ..n .. IAD-uri .
Tu stii ?? Nu?? Ca pumnisorii mei sunt stransi ptr. tine??
Da???
Numai de bine!!!

Bytzishor nu surioara mea … nu v-am parasit … dar am mai luat o pauza ca ma atragea rau sub. FIV si imi facea rau… (fetele nu aveau nici o vina .. eu aveam "defect la mansarda".... )
acum vad ca “m-am vindecat” ..pot sa citesc fara sa ma afecteze…
Suntem cu antenele intinse catre adoptie.
Incercam …
Nu vreau , si nu pot sa va parasesc!!!
Poate la pensie…

Mikilina ??/ Mama omida??
Ce mai stiti de ea???

Pup azoosurioarele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Iaca .. ce tocmai intrebasem de Mikishoooaraaaaaa!!!

pup si imbratisez fata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

miki,
crezi ca e o problema daca sotul intrerupe tratamentul cu spermotrend si napraznic chiar inainte de cu trei zile de punctie? s-au terminat si parca nu am mai lua altele.
poate afecta acum asa din scurt?
multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_ro

miki,
crezi ca e o problema daca sotul intrerupe tratamentul cu spermotrend si napraznic chiar inainte de cu trei zile de punctie? s-au terminat si parca nu am mai lua altele.
poate afecta acum asa din scurt?
multumesc mult.

Nu afecteaza, gigeii de acum au inceput sa se formeze acum 3 luni.

Copilutzu

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

miki

formarea lor dureaza fix 3 luni?
punctia o vom avea cam cu o saptamana inainte de a se implini 3 luni.
am mai citit pe net ca este intre 75 si 90 de zile.
sper sa fie bine. si sa gasim ceva. macar cat sa ne ajunga pt. acest fiv.

multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Copilutzu, eu am facut 2 CAR-uri.In februarie le termin.Dupa care....altul.Sincera sa fiu, la cati bani am cheltuit anul asta, mergeam in Dubai in concediu....asa ca, toata vara am navigat pe net, la vara,voi face la fel.Incerc 2-3 ani, dupa care,yupiiiiii, in concedii si la casierie, cum s-ar zice, sa mai iau si salariu intreg....
Miki,Bytzi, ia scormoniti voi bine si poate mai dati de April si Vrembebe.
Pup toate azoogirls.
Nusy,Pisix,Anita,Steff,Goss,Amzulica,kitty,Alina,Arucs,Iyoana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alina,unde si cu cine faci punctia?Noi am facut biopsia la 3 luni si ceva dupa tratament cu gonal si am gasit numai gigei tinerei.Asa ca, eu cred ca rezultatele se vad la 4-5 luni.Este numai o parere a mea.Mult succes si sa ne dai vesti f bune!!!Iti tinem pumnii!!!

Mergi la inceput