Azoospermie -cap 35 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

andra,
vom face la gynera, cu dr. damian.
sper din tot sufletul sa fie bine si sa gasim. sper ca puregonul sa isi fi facut treaba, chiar daca nu au trecut trei luni.
multumesc mult

mult succes miercuri! sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alina, sigur iti va gasi cat sa faci FIV.Faci concomitent FIV cu biopsie?Iti tinem pumnii si ai sa vezi, totul o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

miki, iti multumesc mult pentru raspuns.
Referitor la reducerea dozelor ....

Napraznic - pe prospect scrie ca se ia min. 6 - max 12 pe zi. Avand in vedere ca sotul ia 6 /zi, iar din informatiile de pe net pe care le-am gasit reiese ca o cura cu napraznic trebuie tinuta min.3 luni (recomandat intre 3 si 6 luni), cred ca putem continua cu aceeasi doza.

La fel si despre MM - in afectiuni cronice se recomanda cure de 3 - 6 luni.

Cu Ginseng, Zn si Se, chiar nu stiu cum ar trebui sa procedez.

Din mesajul tau inteleg ca Vit C, Omega 3, Acib folic + B-uri,L-carnitina cu siguranta pot fi luate pe o perioada mai indelungata.

Noi vrem sa incepem FIV-ul in ianuarie, asa ca nu prea mai avem timp sa facem o pauza ...practic ar mai fi cam 1 luna si jumatate pana la inceperea FIV-ului ...

Dupa aprox 1 an de tratamente cu aceste produse nr s-a mai imbunatatit - 12 mil. in sept 2009 (am plecat de la azoo in vara lui 2008, apoi nr a inceput treptat sa se imbunatateasca). Insa mobilitatea este redusa iar morfologia de doar 5%. Noi speram ca totusi sa avem cu ce face FIV+ICSI.

Alina_ro, copilul unor cunostinte foarte aproiate mie s-a nascut prin FIV+ISCI cu biopsie. A fost singurul embrion transferat si iata ca acum are 5 anisori. Deci se poate. sa iti ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

andra,
da, vom face in acelasi timp.
estradiolul meu de ieri nu a iesit tocmai bun (1200), dar va mai creste pana joi si sper daca vor fi putine ovo, macar sa fie de calitate, ; sa gasim gigei si sa fie bine. sa se placa intre ei, sa fie lipiciosi apoi in burtica si sa iasa bb sanatos.
si tie iti doresc la fel, sa fie bine si sa iasa cu bb. mult succes maine!

sufletel,
multumesc mult pentru incurajari! sper sa se lase si la noi cu bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Buna, fetelor.
Andra, iti tinem pumnii. Doamne ajuta!
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocut spune:

Buna fetelor,

Nu am mai scris demult pt ca nu am noutati. Ne pregatim pt ICSI, probabil in ianuarie la clinica din Würzburg din Germania.

Intre timp vreau sa-mi mai fac eu niste analize suplimentare cind vin in tara (trombofilie, imunologice), caci aici e mai greu sa convingi doctorii atita timp cit nu ai/avut probleme.

Pe lista de analize am gasit si analiza anticorpilor antispermatici. Imi amintesc ca pisix a scris ceva despre asta mai demult, dar nu mai gasesc si ea nu prea mai scrie pe aici :-(

Intrebarea mea este daca are rost aceasta analiza din moment ce vom face ICSI cu spermatozoizii congelati ai sotului obtinuti prin biopsie. In cel mai bun caz as putea sa-mi fac eu analiza, dar sotul oricum nu (am inteles ca se face din sperma). Voi ce stiti despre asta?

Va pup si va doresc numai bine!
bobocut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Bobocut, ce stiu eu despre aceasta analiza, stiu din auzite. Insa imi amintesc ca daca ai acesti anticorpi, exista un efect negativ la ICSI, gandesc eu pt ca anticorpii se afla in organism, deci si in ovocite, iar atunci cand se injecteaza prin ICSI in ovo un gigel, se poate produce si reactia si banuiesc ca nu se fertilizeaza (habar nu am sigur ca asta e efectul, dar asa imi pare logic, ca anticorpii functioneaza prin respingere).
De curand, poti face aceasta analiza si din sange (nu doar cu probe umane) si daca nu ma insel, la Synevo se face sigur (nu stiu cat costa, dar poti suna sa intrebi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocut spune:

fireyes Mersi pt raspuns. Intrebarea este ce putem face in cazul in care se gasesc acesti anticorpi. Sotul nu va face prea curind o noua biopsie (intii incercam cu ce avem), iar eu pot face ceva?? Banuiesc ca nu pot decit sa vad ce se intimpla la ICSI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am intrat sa va multumesc celor care ne-ati fost si ne sunteti alaturi

celor care ati daruit putin de la voi pentru alina

a plecat spre germania

dimineata la ora 8 a inceput operatia

si inca nu s-a terminat

cred ca sunt multe puncte de tumora
daca dureaza atat
plus ca unele sunt situate chiar la baza creierului si e zona grea de operat
sa vedem

doamne ajuta!
i-a dat si la stirile de la 12
de pe kanal d

offffffff

pentru cei care vor sa o vada la plecarea din tara
accesati
http://www.youtube.com/watch?v=CF6tHIxAvkU

si daca nu stiti povestea cititi pe

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

mii de multumiri
mai e nevoie de bani
dar deocamdata asteptam iesirea din operatie
va asteptam si la umanitare

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui bobocut

fireyes Mersi pt raspuns. Intrebarea este ce putem face in cazul in care se gasesc acesti anticorpi. Sotul nu va face prea curind o noua biopsie (intii incercam cu ce avem), iar eu pot face ceva?? Banuiesc ca nu pot decit sa vad ce se intimpla la ICSI...

habar nu am, bobocut, dar eu zic intai sa faci analiza, ca sa nu stai cu drobul de sare deasupra capului si daca, Doamne fereste, e ceva, cautam atunci solutii...

Mergi la inceput