Azoospermie -cap 35 -
Raspunsuri - Pagina 8
bytzi spune:
aaa....tabitha,am vazut ca ai primit raspuns si la topicul FIV ,apoi am citit acolo
oricum iti doresc mult noroc si la laparo,sa iese totul ok
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
Tabitha spune:
bytzi, stef: 

va multumesc mult pt. link-uri. Ramane sa vad cat sunt eu de convingatoare...
Glumesc, desigur, va fi decizia lui daca va vrea sau nu sa se opereze. Pana la urma este decizia fiecaruia dintre noi asupra ceea ce vrea sa faca cu propriul corp. Sa speram insa ca vom gasi cea mai buna cale pt. a deveni parinti.
pisix spune:
Buna fetelor,
Multumesc pentru gandurile voastre bune !
Din pacate, la noi nu a fost cu succes de data asta, embrionii nostri nu au rezistat decongelarii
Vom incerca din nou in ianuarie sau februarie
steff - activeata-ti PM pls
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisix Buna fetelor, Multumesc pentru gandurile voastre bune ! Din pacate, la noi nu a fost cu succes de data asta, embrionii nostri nu au rezistat decongelarii ![]() Vom incerca din nou in ianuarie sau februarie steff - activeata-ti PM pls |
oooooof....

amzulica spune:
Of, Pisix, am dat refresh de un nr. infinit de ori zilele astea ... Fir-ar sa fie de ghinion. Eu am ceva impotriva acestei criogenari indiferent de ce se criogeneaza: sperma, embrioni, etc. 
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
catalina2307 spune:
Vin cu o rugaminte. Haideti sa salvam o viata. Din putinul pe care il avem sa incercam sa gasim o suma minima 10 ron - 50 ron cat poate fiecare, pentru a salva un inger. Are nevoie de noi!!!
La semnatura mea gasiti toate detaliile. Multumesc.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
bytzi spune:
offf,pisix,offf.... cit e de greu,tare greu...
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
miki-miki spune:
Pisix

Fireyes

Andra
bafta multa!! Tin pumnii. Am citit ce ai scris la FIV ca esti balonata din zi 2 de stimulare. Cat de balonata? Se vede umflata burtica? Eu zic sa-ti contactezi dr si sa-i spui, poate tb sa te vada, balonarea e un simptom de hiperstimulare. Nu vreau sa te speri
dar cu asta nu te joci.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)