Azoospermie -cap 35 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki: mersi,dar parca era ceva mai complicat la Copilutzu..o sa caut din urma.

Pisu: sa dea Dumnezeu sa spui la fel,la anul pe vremea asta.Eu tin pumnii sa fietotul ok in Belgia,si mai departe.Bafta multa,multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki,am gasit..da,uleiul ala i-l recomandasei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

pisix,doamne ajuta sa reziste puiutii dezghetarii si in curind sa te 'vedem' gravidutza

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vikttoria spune:

Buna fetelor!
sunt noua aici pe forum, cu aceeasi problema. Ma bucur sa vad ca avem si reusite in grup! Sper sa fie cat mai multe!
Voiam sa va intreb daca are cineva vreo experienta cu clinica Wunschbaby din Viena. In plus, puteti sa-mi recomandati un medic endocrinolog in Bucuresti?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pisix, BAFTA!!! multa, grasa si bengoasa!

Vikttoria, sunt mai multe fete care au facut FIV la Wunsch... n-ar strica sa mai pui intrebarea la alte 2 subiecte: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144156 si http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144151&whichpage=8.
Oricum, pe prima pagina mai poti gasi info.
Legat de endocrinolog bun, poti sa incerci la Simona Fica (e specializata pe probleme sexuale). Am auzit lucruri bune si dr Bajenaru. O alta varianta mai e si Corina Neamtu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Of, iar sunteti in pagina 3? Pai nu mai avem nici o veste?
Ii tinem pumnii stransi lui Pisix azi. Doamne ajuta sa fie bine.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, fetelor. Dat fiind ca in seara asta netul merge f. prost, nu am apucat sa fac o cautare amanuntita si va cer ajutorul intr-o problema.

Din cauza azoospermiei pe care am descoperit-o in 2004, am preferat sa facem IAD si FIV cu donator, fara succes pana acum.

Astazi am auzit insa ca exista un dr. de la spitalul Fundeni care in cazuri de azoospermie face o operatie care presupune legarea directa a zonei in care se formeaza spermatozoizii cu partea finala a canalului de ejaculare, astfel incat sa fie evitate posibilele intreruperi care pot sa fie pe toata lungimea canalelor pe care tre sa le parcurga spermatozoizii. Doctorita care mi-a povestit despre acest medic l-a intalnit la un congres prin Franta, dar din pacate nu-si aduce aminte cum il cheama, ci doar ca e de la Fundeni. Asa ca ma apuc de cautat doctor de la Fundeni, brunetel, 1,70 m, varsta 35-40 ani, care a realizat operatia descrisa mai sus. Voi stiti pe cineva???

Va multumesc mult

Mergi la inceput

tabitha,am citit la Fiv,e o minune ca dupa atita timp sa descoperiti ca varicocelul ar fi o cauza,poate dumnezeu te-a intors din 'drum' ca sa descoperiti cauza azoospermiei
cind ati facut biopsie in Turcia urologul nu a vazut varicocelul sau poate atunci nu exista?

parerea mea cred ca vorbesti de dr Voinea de la Fundeni,el face si operatii de obstructie si punctii/biopsii
tel 0765212232

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

uite aici niste reportaje de la tv si mai multe info scrise de April
vezi daca despre asta e vorba ,de alt dr urolog specializat pe prob de infertilitate la fundeni nu am auzit

Tratamentul prin chirurgie microscopica al infertilitatii masculine de cauza obstructiva
informatii despre operatia realizata la Fundeni de dr Voinea, sumarizate de Jesika

reportaj PROTV-septembrie 2008

reportaj PROTV mai 2009

In urma operatiei sotul Jesikai a trecut de la Azoo la Oligo- informatii aici.

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Buna, Tabitha. Am vazut ca ai primit raspuns si la fiv, este vorba despre doctorul Sebastian Voinea, sunt datele pe prima pagina. Mult succes, sa iti convingi sotul sa il vizitati si sa va ajute.
Pisix, te asteptam cu bebelusii lipiciosi si cu vesti bune. Or fi mai greu de obtinut sarcini de la barbatii cu CBAVD, dar totusi, pana cand o soarta amara. Doamne ajuta!

Mergi la inceput