Azoospermie -cap 35 -
Raspunsuri - Pagina 6
andrabirni spune:
Miki, o sa fac primul FIV la Genesys ,cu Tutunaru si Matei ca avem 2 probe congelate, dar, in cazul unui esec, cu siguranta vom merge in Israel, la prof Feldberg.

amzulica spune:
Mikilina - pai taci si nu zici nimik? Ia pune-ti endometru' la punct si sa te vad
. Hai - ca altfel nu mai vorbim, da?
Andrabirni - tin pumnii strans - daca ma gandesc bine si eu mai am 2 probe congelate pe la Giulesti
daca or mai fi pe acolo. Straniu e ca am platit congelarea pentru doar 1 an in 2007 si nici pana azi nu m-a sunat cineva sa ma intrebe daca mai vreau sa le tin acolo sau ce s-o fi intamplat cu ele. Si astia mai vorbeau de neregulile de la Sabyc - pai daca s-ar duce la Giulesti, i-ai vedea pankisti pe toti.
Despre Pisix mai stie cineva ceva? Copilutz hai nu ma face de rusine, nu te lasa ca ai avut productie buna.
Imi aduc aminte ca acum 2 ani am cunoscut o tipa care reusise FIV la 45 de ani dupa 5 ani de incercari, si eu ma consideram atunci la 37 de ani babeta ...
Fetelor va tin pumnii. 
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Maya_I spune:
Buna,

Nusy, pupici micutei tale, e atat de dulce!
Amzu, pupici si printului tau
Alexia, mai aveti putin, sa dea DD sa aveti rezultate excelente.
Andra, prof. Feldberg nu mai face FIV in Romania?
Noi continuam cu naturistele momentan, avem o luna si un pic deocamdata e prea devreme sa avem rezultate.
andrabirni spune:
Maya,datorita scandalului de la Sabyc si din solidaritate cu colegii lui, deocamdata nu mai face in Ro, asa ni s-a spus la clinica.
Mai multe nu stiu, desi , la sub FIV, am aflat ca o data pe luna, tot ar veni in Ro.
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amzulica Mikilina - pai taci si nu zici nimik? Ia pune-ti endometru' la punct si sa te vad . Hai - ca altfel nu mai vorbim, da? |
Da, ii dau antibiotice si polidin, am invatat sa-mi fac singura injectii in popou
-ici lui LucaMiki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
alexia_ada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Buna, ![]() Nusy, pupici micutei tale, e atat de dulce! Amzu, pupici si printului tau Alexia, mai aveti putin, sa dea DD sa aveti rezultate excelente. Andra, prof. Feldberg nu mai face FIV in Romania? Noi continuam cu naturistele momentan, avem o luna si un pic deocamdata e prea devreme sa avem rezultate. Optimista... pana la lacrimi |
Multumim frumos Maya ,sa dea DD sa avem ce sa congelam, atata imi doresc , cativa cu care sa putem face un FIV
.Va trimit la toate fetele cate un pupic dulce
si un buchetel de fori
nusy spune:
Bytzi,Maya:
multumim pentru complimente!
Andra:
nu i-a iesit inca niciun dintisor,dar nici nu vreau,lasa de la 6 luni incolo,ca oricum nu are inca nevoie de ei...
Bafta multa la FIV,sa fie cu ochisori!!!
Miki: te
si noi,sa se ia!!! Te rog frumos,mai scrie o data schema de tratament impotriva caderii parului,pe care i-ai dat-o lui Copilutzu,ca nu mai stiu unde era postata si nu am timp s-o caut.Tin pumnii sa creasca endo!!!
Fetelor,va
si multa,multa bafta tuturor!!!
miki-miki spune:
Nusyc
merci de urare. Pai nu mai stiu ce i-am spus lui Copilutzu
i-am insirat mai multe: i-am spus sa se dea cu ulei de masline, sa caute la plafar uleiul Aden P..... Dar pt caderea parului e f bun oul, dupa ce te speli pe cap, stergi parul bine si pui un ou batut, te masezi si te invelesti cu un prosop cald. Cand se raceste pui altul cald. Si faci asa minim o jum de ora. Apoi te lipezesti bine de ou si pui un pic de otet in ultima apa. Pupici pt printesa
Andra
tin pumnii
Pup toate azoogirls
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
pisix spune:
Fetelor
Va multumesc ca va ganditi la mine !
In ultima vreme am o perioada super-aglomerata la serviciu si nu mai apuc sa intru.
Si sotul meu a intrat in somaj tehnic 3 luni, deci nu e o perioada tocmai roz pentru noi.
Insa abia astept sa plec sa-mi transfer bebelusii, luni plec in Belgia si sper sa fie cu noroc
Va pup pe toate toate si sper sa auzim numai de bine de la toate fetele
nusy - sper sa zic la fel si eu pe vremea asta ...
andrabirni spune:
Pisix, ma bucur ca ai trecut pe la noi si ma rog la DD sa ne dai cea mai frumoasa veste.