Azoospermie -cap 35 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage azoo, va multumesc mult pentru sustinere.Sunt un pic superstitioasa si de-aceea am fost si un pic rezervata in aceasta perioada.Imi este un pic teama ca la decongelare sa avem probleme.Am multe nedumeriri, sper sa le iau ca atare si sa continui lupta.FIV voi face cred ca in noiembrie sau ianuarie.Va multumesc pentu sustinere.
Am facut biopsia la Fundeni, cu dr Voinea.
Va pup si tin pumnii tuturor azoogirls aflate in proiectul bb.
Nusy-sa ai grija de Ingrid,
Bytzi-ca de obicei, o foarte mare sufletista
Pisix-iti tin pumnii,
Miki-sper sa ti se indeplneasca cat de curand visul tau,
Alina
Steff-multumesc inca o data pt sfaturile date
Maya-

Valentina, nu vreau sa iti par rautacioaa, dar cred ca ai nimerit la un subiect cam sensibil pentru unele din noi...noi ne chinuim sa gasim gigei pentru un FIV....Eu cel putin as scrie la oligospermie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

andrabirni, clar nu am de ce sa ma supar

am scris si acolo, si una dintre fete m-a sfatuit sa scriu aici pentru un sfat privind trtamanetul naturist
am inteles ca la voi posteaza miki-miki, care este foarte priceputa in aceste tratamanete
as ruga-o, daca vrea, sa ma sfatuiasca si pe mine

multumesc

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Hello dragele mele cate un pupic pentu fiecare !! Andra felicitari pentru biopsie ...ati reusit ! cred ca si pe noi la fel ne astepata daca nu gasim nimic la spermograma de la inceputul lui noiembriee. Al meu a terminat injectiile cu Nebido si acum sa vedem daca am pierdut 4,5 luni sau am castigat ceva .
Byzti ma gandeam ca vad deja o veste buna de la tine..oricum te pandesc cu un buchet mare de flori
Yarrina bafta multa sa ai si sa nu iti pierzi increderea
Pisix tu ce faci ? am recuperat si nu am mai vazut nimic de tine
Maya sper sa vii cat mai repede cu rezulate cat mai bune
Va doresc un wk cat mai relaxant si bytzi trece-ma si pe mine pe prima pagina la aspirante azoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Andra ma bucur pt voi, acum DOAMNE AJUTA!! Multumesc pt urare.
Valentina pt stres tonotil N 1/zi (cu 10- zile pauza intre cutii). Pt f anormale napraznic 6/zi, omega 3 cu acid folic de la Dopell hertz 3/zi, dc are testosteronul spre lim inferiora tribulus terestris cu l-arginina (cum scrie in prospect), MultiMaca 3/zi si Pro6 2/ZI. Succes!
Alina la FIV nu-ti tb trompe, lichidul ac de pe trompe se cheama hidrosalpinx si e toxic pt embrion. E bine sa scoti trompa definitiv pt ca mai rau te incurca. Chiar dc l-ar curata el revine la o stimulare. Trompe iti tb doar la inseminare.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Astazi se implineste 1 an de la ET...1 an de cand Ingrid a "aparut" la mine in burtica...nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul...iar ieri a implinit deja 4 luni...

Avem pozici aici:http://family.webshots.com/album/574984741yenxCP

si aici unele dragute,prelucrate de sotul lui Copilutzu: http://family.webshots.com/album/574985638vZoxgU

Andra: felicitari inca o data si multa bafta in continuare!!!Stii cat de mult am luptat si noi,dar a meritat fiecare efort!!!Rezultatul se vede mai sus...

Mikishor,Copiluztu,Bytzi: un special!

Fetelor, va urez tuturor mult noroc,sa aud numai vesti bune de la voi!Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

nusy,o minunatie de fetita,va pup si io si sa dea dumnezeu ca Ingrid sa va faca viata fericita cum v-a facut-o si pina acum

alexiamultumesc dragutza,sper sa vin cu vesti bune daca tot ma pindesti cu un buchet de flori iti doresc din toata inima ca tratamentul sotului sa dea roade,doamne ajuta
cit despre trecutul pe prima pagina ,azoogirls se ocupa de asta

miki un -ic pt tine
copilutzu tu nu mai zici nimik?
andra
pisixvrem vesti,sper ca e totul bine...

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

daca va cheama cumva Parascheva un calduros La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor cam slaba miscarea pe aici = ma tot uit si nu vad sa mai scrie cineva. Haideti cu vesti bune!

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Amzulica, eu sunt prezenta.Dar nu mai am ce sa scriu....ma pregatesc sufleteste pentru primul FIV si ma documentez pentru Israel, prof Feldberg.Multumim ca mai treci pe la noi.
Bytzi, multa speranta si reusita sa ai!
Miki, te asteptam cu vesti bune.
Pisix, un gand bun zboara spre tine.
Nusy, ce face Ingrid?Ceva dintisori?
Anes,Copilutzu,Goss, Steff,Alina,Alexia,Mirela,Maya si toate azoogirls si aspirante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nici eu nu am ce sa scriu, am amanat ET-ul deoarece tb sa fac tratam pt endometru . Am endometrul slab vascularizat pe margine (se vede ca o dunga mai alba la eco) si tb sa fac polidin si antib din zi 1, cica ar fi un proces inflamator. Deci am amanat pana o sa fiu ok.
Andra tin pumnii la FIV, nu am inteles , faci FIV-ul in Israel ?
Amzulici pupici pt Luca
Nusy pupici pt Ingrid
Anespupici pt Remusica
Bubulina pupici pt Raducu
Zisacami pupici pt Raducu
Iuca pupici pt Bianca si Bogdanel
Gata, pupai toti bbii, acum poate se ia si la mine

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput