Azoospermie -cap 35 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

buna,

da, si eu vad ca ne-am blocat aici pe pg. 3.
pe unde ati disparut toate?

miki,
please, stii ceva de chiestia cu napraznicul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Alina, sper sa nu zic vreo prostie: s-ar putea sa nu dauneze napraznicul cu Puregon. Stiu doar de Branca Ursului ca nu face bine in toate cazurile. dar mai intreab-o pe Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

andra,nu mai stim nimik de tine
s-a intimplat ceva?
ati facut biopsia?sper din suflet sa vii cu vesti bune ,draga noastra azoo

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_ro

fetele, nu stie nimeni daca naptaznicul poate fi daunator luat in acelasi timp cu tratamentul cu putegon? nu as vrea sa facem rau combinandu-le.
multumesc.

Scuze pt intarziere, napraznicul cred ca merge dar maca nu.

Andra esti bine? Ati facut biopsia? Baga un pic capul pe aici.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage azoo, imi pare rau ca nu v-am mai scris in ultima perioada.Am facut biopsia, am congelat cat sa avem pt 2 FIV-uri.Recuperarea a fost mai greoaie, dar e bine acum.Sper sa incep in luna noiembrie primul FIV si la decongelare, sa nu am surprize.Va pup si va multumesc pentru gandurile bune.Bytzi,Pisix, Miki,Nusy,Steff,Maya,Alina, Copilutzu, Anes,Anita, Goss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Felicitari, Andra. Te-am asteptat cu sufletul la gura. Ati facut un pas mare. Sa aveti noroc de un prim fiv norocos.
Eu am luat rezultatul la fibroza chistica si nu am mutatiile analizate de ei, deci nu avem indicatie de diagnostic de preimplantare. Mie tot mi-e putin frica, ca au analizat 39 de mutatii. In total sunt in jur de 1000. Dar astea 39 sunt cele mai frecvente.Oricum, niciodata nu poti acoperi toate analizele si chiar daca ai reusi sa le acoperi asta nu ofera garantii.
Va pup pe toate si Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

buna,
andra, felicitari! e un pas important. o veste buna pe care o asteptam cu sufletul la gura. ma bucur pt. voi. succes la FIV. sa iasa din prima!
unde ati facut pana la urma? fundeni sau clinica?

eu intre timp am facut o HSG. imi faceam griji pt. procedura in sine, dar nu masteptam sa fie probleme la rezultat. insa am descoperit ca am o trompa infundata. din cate am mai citit pe aici vad ca nu se poate face fiv cu ea asa, trebuind legata. imi este acum greu sa ma gandesc mai departe. o sa vad ce zice si medicul. dar se pare ca un eventual lichid acumulat in ea poate fi toxic pt embrioni. plus ca scad sansele sa se prinda.
voi ce stiti? ati mai auzit de cazuri similare in care sa reuseasca fiv?

miki, multumesc pt. parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ooooooo andra ,pai asta e o veste de pus pe prima pagina
felicitariiiiiiii si va admir ca nu v-ati dat batuti
iti doresc ca si fiv-ul sa fie cu noroc
unde ati facut biopsia pina la urma? tot cu dr Voinea?
si fiv-ul unde il faceti la Genesys cu dr Tutunaru si dr Matei?
bravooo ,te astept si la sub Fiv ,hai ca sint ceva fiv-uri in toamna asta si v-om numara si bobocei
succes si te felicit inca o data,bravo

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

buna fetelor,

ma bag si eu nitel in seama, in speranta ca ma veti putea ajuta cu un sfat...sau un tratatament naturist

analiza spermogramei sotului este :

Volum: 8.1ml
Culoare:OPALESCENT
pH:7.5
Lichefiere:COMPLETA
Timp de lichefiere: <20min
Vascozitate:NORMALA
Concentratie: 5 mil/ml
Motilitate:
A = 20%
B = 15%
C = 15%
D = 50%
Morfologie:
Forme normale: 97%
Forme anormale: 3%
Leucocite: 1%
Spermatozoizi cu forme anormale :
->defecte ale capului: 2%
-> defecte ale gatului : 1%
-> defecte ale cozii: -%
OLIGOSPERMIE
HIPERSEMIE
ASTENOSPERMIE MARCATA

Marturisesc ca este foarte obosit din cauza serviciului, inca nu isi poate lua concediu. Este si fumator, alcool...ca orice om normal

Sambata doctorita mea endocrinolog (eu am si ceva probleme cu ovarele polichistice) ma asteapta ca sa ii recomanda niste analize.

Tratamentul naturist nu trebuie combinat cu cel prescris de medic, asa e?

multumesc mult

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna, fetele,

Andra, ce veste buna! Ma bucur foarte tare ca aveti si pt 2 FIV-uri! Bravo!!!

Alina, imi pare rau pt rezultatul de la HSG. OH, eu nu stiu nimic. Am o cumnata care a pierdut, acum vreo 16 ani, o sarcina in luna mare, cam a 7-a si apoi zicea ca are o trompa infundata. Eu nu o cunosteam atunci si nu stiu ce s-a intamplat cu adevarat, ca ea umbla si acum cativa ani la doctor sa faca copii, dar n-a reusit. In afara de asta atunci erau si alte timpuri, lumea medicala a mai evoluat. Dar este posibil sa fi avut si alte probleme, n-am intrebat-o fiindca nici nu suntem apropiate si in afara de asta e un subiect despre care nu poti sa vorbesti cu oricine. Pe de alta parte chiar daca una din trompe este infundata si trebuie sa o legi iti ramane cealalta, care daca e permeabila poate obtine sarcina. Partea nasoala este ca situatia e ingreunata si de alte probleme, pe care le avem noi, toti cei care scriem la subiectele acestea. Ceea ce te sfatuiesc este ca inainte de a hotari ceva sa te informezi si sa te gandesti bine inainte. Iti doresc multa intelepciune.

Mergi la inceput