**Zmeurici de iulie-august 2009 (5)**
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:

ma dor picioarele de cat am umblat prin Mall si nu am luat nimic. In plus lui Edi nu-i prea place in aglomeratie, nu se poate odihni cum trebuie. Doamne cat e de diferit de frate-su'.
Pogos si eu stiu ca Prevenarul se face inainte de intrarea in colectivitate, stiu si cazuri in care copilul a racit la greu cu tot cu vaccin facut.
Sper sa fie si Edi la fel de ok cu imunizarea ca si Marco, sa nu fie nevoie de toate aceste vaccinuri.
Cornelia sunt mortali copiii tai, Maria parca seamana cu tine. Frumos il mai imbraci pe Vladimir, de unde ii iei hainutele?
Alinutza e frumos Eric al tau...cu guritza pana la urechi
. Poze cu tine cam rar....
sa va fie comod scaunul si sa-i placa lui Eric.
Vally eu am depus dosarul dupa 40 zile de la lauzie. In 3 luni, cica intra banii...prin noiembrie parca.
Alina la Zara m-am uitat de la 3 luni in sus, dar nu m-a incantat nimic in mod deosebit. Musai sa le fac pasapoartele la copii (la Marco i-a expirat), ca vreau un drum de Ungaria, sigur gasesc lucruri mai dragute si mai ieftine decat la noi.
Siacob ai un socru traznet
! Sotia socrului meu imi zicea cand era Marco bb, ca ce tot atata mancare separata...caci nepoata la 6 luni manca sarmale si sugea din carnati
. si uite ca saraca are probl. acum cu fierea. Cumnata o lasa la ei si uite cu ce o indopau...s-a crucit si ea cand a auzit
.
merg la schimbat un bb kk-ios. se vede ca a papat bine...sunt curioasa daca a rezistat scutecul Libero, sau iar imi gasesc hainutele murdare.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
vally spune:
Alinutza si Gloria vomita
dar acum ca mananca mai putin si greu (ia cateva guri de lapte,opun pe umar pt ca urla sa se calmeze si scoate si aer...si tot asa pana termina biberonul) nu mai vomita decat putin si mai rar...si tot asa,o tin pe umar ~ 1 ora dupa masa...bine ca nu e foarte grea, ca nu stiu cum as rezista
si ziua o pun si eu in leaganul de la Fisher (am citi ca la voi a dat rezultate si l-am comandat si eu; superrr,mai odihnesc si eu mainile
) si ii place acolo,sta cuminte,doarme...
legat pe conservarea laptelui matern si eu stiam la fel ca si tine
o sa respect regula asta pana isi revine Gloria si pe urma revenim la cea initiala, cu incalzitul latticului din frigider ( mai ales ca am si laptic congelat..cu ala ce ar trebui sa fac? sa-l arunc
)
da rezultate enterolatis duo la tine? de unde ai comandat probiotic? vreau si eu sa incerc; o sa intreb pediatra sa vedem ce spune...
Vally
de
Gloria Adelina (13.08.2009) 
eumada spune:
Am inteles ca e bun pentru reglarea tranzitului intestinal de aia.Asa o fi?
madalina
de minunica EVA MARIA.
vally spune:
eumada mutumesc mult pt raspuns!
o sa-l fac si eu si poate reusesc sa-l depun pana pe 10.10.2009
edit: imi poti spune daca e ok asa:
pe adeverinta care trebuie completata de angajator apare:
-in perioada de la 01.08.2009 pana la 04.12.2009 a beneficiat de indemnizatie de maternitate (aici trebuie trecuta toata per de concediu medical de sarcina si lauzie,adica 126 zile,nu? si voi trece data la care a inceput si data la care se va termina,adica in decembrie? corect?)
-la data de 23.09.2009 se implinesc cele 42 zile de concediu lauzie(aici e clar )
-in per de la...pana la... a beneficiat de indemnizatie pt crestrea copilului (aici se completeaza in cazul in care in cele 12 luni anterioare nasterii am fost in concediu de crestere copil?)
-incepand cu data de 05.12.2009 se aproba concediul pt cresterea copilului
-a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit,dupa cum urmeaza: de la 01.08.2009 pana la 31.07.2009
e corect asa?
Vally
de
eumada spune:
Vally nu e obligatoriu decat sa iei 42 zile de sarcina nu tot concediul..de ce in decembrie?
tu nu poti depune dosarul pana nu inchei cartea de munca cu suspendarea contractului,datele alea mi se par un pic anapoda...nu poti de pune dosarul in timp ce tu ai concediu medical..pana in decembrie.....o prestatie o exclude pe alta...tu iei banii in noiembrie si esti in concediu pana in decembrie?
Ma tem ca nu inteleg prea bine ce ai scris tu acolo?
madalina
de minunica EVA MARIA.
monica2008 spune:
buna fetele.eu sunt racita moarta
ce pastile pot sa iau?sper sa nu ii dau si lui DENIS ca mor
.azi am fost sa ii fac eco la solduri si mi_a spus dr sa nu il grabesc la mers si sa nu il pun in premergator ca cica ii atat coloana si soldurile(cica aici in ITALIA nici nu se mai vand premergatoare a spus dr)si daca se poate sa nu ii dau voie sa meraga mai devreme de 1 an nici macar sa il tin de manute in picioare
,doar sa il las sa merga in 4 labe
.
CORNELIA ai 3 puiuti supe de frumosi
cate kg are VLADIMIR?DENIS la 2 luni jumate avea 6.500 si 65 de cm si niste "neamuri"mi_au spus ca cica e prea gras sa ii dau mai putin sa manance ca ficasa la 3 luni avea 5 kg
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
vally spune:
Eumada eu imi iau tot concediul medical de sarcina si lazie,adica 126 zile ( am inceput CM la 01.08 si se va termina la 04 Dec)
Am inteles acum...
nu pot depune dosarul decat dupa terminarea Concediului de maternitate, adica in Dec
...sorry ![]()

Vally
de
CriPOD spune:
Pooh, azi noapte s-a trezit la 5 jumate de la 10. A tzitzilit un pic in somn si gata. Dar de cele mai multe ori se trezeste cam la 2 si 5. Si il asezi? Pe genunchi de exemplu?
Alinutza, eu cam merg pe site la producatori ca sa ma asigur ca citesc prospectu', nu ceva interpretare prescurtata. E un super dulce de omuletz intelept si cu ochi albastrii!
Pupaturi de la pretenu' lui emtionalo-virtual!
Despre tulpinile astea din ultimul nu stiu mare lucru, care si ce rol are exact, dar la un probiotic singurul efect negativ poate veni de la ingredientele ne-medicinale. Sau daca e sistemul imunitar slab, atunci chiar si bacteriile bune pot cauza probleme. Asa ca daca tu crezi ca ingredientele va ajta go for it! Si eu tot scaunel convertibil am, n-am mai trecut prin "scoica".
Nu stiu cine ma intreba, eu ii dau 5 picaturi de solutie, dar depinde de produs.
Alina, da? Asa a facut Marie? Deci ati avut 2 bb. E normal. D a inceput cu un keyboard. In prima faza i-a fost ok, pana a ajuns la dinamica si i-au trebuit pedale. Oricum timp suficient sa vad daca o sa se tina si daca are ce-i trebuie de la natura. Asta in periaoada 4-5 ani. Dup-aia a renuntat, iar cand s-a intors la pian din proprie initiativa, in clasa a 3-a, am luat de pe ebay. Atunci i-a trebuit ca progresa ff rapid.
Cornelia, sunt tare frumusei! Ce mutrita scuma are Vladi!
Si-acu iar ma dau in barci...
:
vally, io daca-mi zice dr ceva cu care nu-s in clar, verific din vreo macar 2 surse de incredere. Dr ta NU are dreptate. Organismele vii din laptele tau se distrug cand il bagi la congelator, fierbi sau la microunde. Chiar si asa, fara anticorpii aia Ig si e mai bun laptele tau decat orice lapte praf!!! Da un google, te rog si nu risipi bunatate de lapte muls, bebele tau are multa nevoie de el! In reflux laptele matern se digera cel mai repede, si e cel mai usor
blanca, si dr ta!
Are niste surse de documentare diferite de restul lumii medicale, poate aceleasi ca soacra lui lorelay
! Ai cam inghesuit-o, nu face nici un sens ce a zis.
monica, probabil nu, daca alaptezi deja ii bagi anticorpi. Si daca ia face o forma usoara. Sanatate!
Ma duc o tura cu carutzu, ca vin nametii in curand... @#$%-^& mama lor!!!!!
vally spune:
mQQm cred ca nu m-am exprimat eu clar...acum ii dau laptic de san; ma mulg cu 10-15 min inainte de masa ei,ca sa nu faca foarte urat pana vine lapticul...norocul meu e ca are mese regulate la 3 ore
inainte surplusul de laptic de la muls il puneam in frigider si il dadeam la urmatoarea masa (incalzeam biberonul in apa calda); acum lapticul ramas il bag la congelator ... lapte praf ii dau f putin, de ex azi i-am dat doar la o masa (40 ml lapte san+ 40 ml lapte praf Humana AR)...a mai vomat,dar nu asa rau ca inainte,dar am facut si muschi nu gluma
(dp fiecare masa o tin pe umar ~ 1 ora altfel da afara tot lapticul
)
in legatura cu pastrarea laptelui matern nici eu nu sunt de acord cu ea...si prin urmare tot ca mine voi face; inainte ma mulgeam la 4-5 ore si ea mananca la 3 ore,deci trebuie sa il incalzesc un pic inainte sa ii dau
si trec mai mult de cele 20 min (ale pediatrei
) pana ajunge la "consumator"
Vally
de
Giova spune:
Eu fac clatite...mi-a facut pofta cumnata si musai am prestat si eu. Bb strumf doarme, dupa baita si papa, marco la desene, mai bine zis Hanna Montana
.
Ca tot va ziceam c-am trimis lenjerie de pat la soacra...ma suna in seara asta sa-mi zica ca le-a plasat cumnat-mi, ca sa le duca la fabrica sa le calce fetele la presa. cu pretextul ca acolo ies perfecte...asa o fi, dar m-am enervat la culme...ea s-a oferit, ea s-a eschivat. I-am zis sotului ca am terminat-o cu ajutorul ei, mai bine i le dadeam mamei mele, ca le facea.
Monica incearca osscillo, e homeopat si nu-ti face rau. parca si paracetamolul simplu e ok.
si eu am auzit de scoaterea premergatoarelor de pe piata straina din aceeasi cauza. la marco nu am luat, dar acum ma batea gandul, ca sa-mi fie mie mai usor.
mQQm eu te intrebam. la noi probioticsul e sub forma de praf, sau de capsule de 5 mg, acum m-am uitat pe el. La Marco il dizolvam in lapte. cred ca la edi ii pun cate putin in laptele muls si il dau cu lingurita.
pana am terminat postarea au trecut 30 min. am si terminat cu clatitele si acum balotez la greu.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)