**Zmeurici de iulie-august 2009 (5)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

flosideea om fi, cine stie? Nici pe mine nu ma prea suna, initial ma sunau dar deseori nu raspundeam ca eram ocupata cu bebe. O data ma sunase socrela si in timp ce vbeam cu ea, Bia incepuse sa planga, dar nicidecum nu voia sa termine conversatia, vezi Doamne, voia sa o auda plangand ca tare dor ii mai era...
Sotul insista sa mergem la ei, ca daca ar fi dupa mine... asa ca nu ma pot lauda ca tine ca-i vad rar

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Pup la zmeurici!
Ce poze frumoase am vazut eu azi...cu dolofanica Eva si copilasii lui Pogos. Incerdibil de fotogenica e Ana, si ce bine iti seamana, are ochii si privirea ta. Iar Tudorache e minunat!
Noi iar am avut o noapte "vesela". S-a trezit pe la 2 jumate (se culcase pe la 10 deci sunt multumita de interval), a papat si s-a culcat, iar la 4 jumate s-a trezit din nou agitat si plangand ca sa faca un partz si-un kk...oare ce-l apuca sa faca kk noaptea? Ma rog, s-a mai trezit din nou pe la 5 jumate, nu de foame, cred ca vroia atentie...pana nu l-am pus la noi in pat nu a adormit. Oricum pe la 7 dimineata da trezirea la tot blocul. A inceput pe langa gangurit sa chiuie tare de tot (cred ca-si testeaza vocea...). Il iau de obicei in cealalata camera sa-l las sa se desfasoare, poate mai doarme sotul vreo juma de ora, avand in vedere ca tre sa plece la servici.
Am schimbat azi pampersul, ca ni se terminase un pachet. Am trecut de la pampers 3 clasic la pampers 4 premium, care are un interval f mare: 7-18 kg...f ciudat. Si cum David a depasit 7 kg, am zis sa trecem pe asta. Si....la primul pipi a udat toate hainutele, lucru care nu se mai intamplase demult la pampers 3. Asa ca ma intorc la pampers 3, sau poate o sa incerc si Libero, ca tot spuneati voi ca sunt bune.
Din pct de vedere al soacrei sunt o fericita, nu locuim in acelasi oras si ne vedem de 3-4 ori pe an, asa ca..n-are timp sa ma enerveze. Nici la telefon nu vorbim decat foarte rar.
Maine o sa incerc si eu o cafeluta dimineata, dupa ce alaptez, sa-mi amintesc de vremurile bune si sa vad ce efect are asupra lui bebe.
Pup la toti bebeii si mamicile lor!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Inutsa,m-am uitat la pozele de la semnatura,e minunata Bianca,frumoasa si dulce-focPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Fetelor, v-am tot auzit vorbind de Cutiuta Muzicala. Ce e aia?

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

mqqm apropo de probiotice pentru copii, am tras cu ochiul pe la celelalte cluburi de scutece si am gasit produsul www.naturashop.ro/colostru-probiotice-p-1461.html" target="_blank">asta. Imi place cum suna prospectul. Cum merge la voi cu administrarea probioticului?

Bai fetelor...ce s-o fi intamplat totusi cu Lucialu. Are pupa o luna si jumatate...ma gandesc ca s-a mai acomodat (m-am acomodat eu desi credeam ca nu o sa se intample repede). Stie cineva vreun alt mijloc de comunicare cu ea? E ok ea si pupa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tocmai am aflat ca a murit "mentorul" sotului meu...un om de milioane, era de asteptat...cancerul asta, dar asa de tanar...a lasat un copil de 11 ani in urma lui.
Asa ca maine pleaca la Alba iulia, se intoarce vineri dupa inmormantare...eu raman singura cu copiii.

Inutsa este o frumoasa Bia ta.
Andreea si Edi sugea 5-10 min. la inceput, acum o cam lalaie si cate 20 min. si mor...nu sunt invatata asa mult cu el agatat de san. Important e sa ia in greutate...o fi si ea mai hapora, lapte vine mult si se satura repede.
Uliiasi sper sa aveti nopti mai liniste. cu pampersul...acum terminam nr. 4 de la Pampers Premium care si incepem Libero. am cumparat un bax, l-am testat, dar culmea ca nu a facut kk atunci si nu stiu daca se pateaza sau nu la spate. oricum, asta nou de la pampers e ok, ca absoarbe super bine kk de bebe.
Cutiuta muzicala e un cd, adica mai multe ca e CM1, CM2, etc...cu cantecele pt. copii cantate de actori, vedete, cantareti.
Alinutza si eu ma gandesc la Lucialu, dar nu am nr. de tel. si nici nu stiu pe unde sta. sa speram ca primim curand semn de la ea.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Eu m-am apucat de cautat cantece si poezioare sa ii spun lui bebe. O sa caut si cutiutele muzicale dar acum imi place tare mult sa ii spun eu poezioare sau sa cant (foarte fals...dar nu conteaza) pentru ca se uita fix la mine si face niste mutrite asa simpatice si zambeste in continuu...ma topesc

Si noua de iese din pampers frecvent si indiferent de marime, murdarim hainute la greu dar mi-a luat sotu' un bax de 150 bucati si pana nu il termin nu trec la altceva.

Mami de Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Dar Lucialu cum ne-a anuntat ca a nascut? printr-un sms si atunci are cineva nr ei? Sau printr-o persoana de pe DC si atunci sa cautam pers respectiva sa ii dam un PM sa o intrebam daca stie ceva.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fetelor multumesc pentru aprecieri.Sunt mandra de bolfo mic a mea...dar parerea mea e ca toti copii sunt frumosi pentru ca sunt ai nostri..fiecare este puiul cuiva si pentru fiecare exista un parinte care il iubeste pana la infinit.Acu` ca m-am descaltat si eu cu link-ul am actualizat pozele si am mai pus cateva...
S-o iau in ordine...iar daram prin casa..ne punem centrala....fata e la mama eu stau cu ea ziua...mama seara...
De azi merg la electro stimulare....ultima data am dat jos 10 cm din taliue in 4 saptamani..acu` am treizeci..si solduri si umeri si falci...ma apuc de sport si de alte alea...ca nu ma mai suport.
Stie cineva de enterolactis si nu mai stiu cum?
Pana la urma nu cumpar haine vreu sa incap in alea vechi...dar e greu tare..voi face si imapchetari si tunel...si probabil in februarie voi fi prezentabila....oricum a meritat..a mai ajuns cineva la 100 de kile de la 65 in timpul sarcinii?

va pup

madalina de minunica EVA MARIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna mamici..am lipsit din lipsa de timp..suntem bine,crestem
Uffff pogosmi-era si rusine sa ma plang,credeam ca doar la mine e asa.Urat din partea lor ca atunci cand sunt copii mari ii auzi zicand ca ei au dus greul casei.Ce dominta frumoasa su ce baietl dolofqanel,sa-ti traiasca.
mqqmmersi pentru incurajari ,desi nu personale..ma gandeam eu ca nu's singura care mamanca cu bbe in brate sau pune rufe pe sfoara cu bebe in marsupiu i multe altele pe care le facem impreuna.Ii las pe toti sa vorbeasca si eu il cresc pe bebe cum consider.
pooh noi nu avem program decat baita si somnul ininte de 10.Si eu cred ca nu-si asa un bai.NU il influenteaza diareea ta pe bebe, si eu am patit-o , tot cu ceai de menta m-am dres si el nu a avut nimik
Legat de soacre nici a mea nu ma iubeste nu ma sufera sentimentul este reciproc.Imi da sfaturi zic precum ea si fac ca mine si ne vedem de cateva ori pe an si asta este.Nu ma mai stresez ca am alte motive de stress mai importante decat ea.
eumada sa-ti traiasca micutza frumusica.
flosideeafrumusel barbatel ai!
blanca felicitari pentru micutza precoce.
claraj felicitari pentru micutzul cumintel si sa va fie de bine mutarea in casa noua.
pupici

Ylla foarte fericita mami de Luca 2.07.2009 si Carmen,8.10.2003

Mergi la inceput