**Zmeurici de iulie-august 2009 (5)**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am vazut pozele si noi....Mada,e dulcica-foc si dodoloata Eva,sa va traiasca!Pogos,mortale pozele cu domnisoara cocheta,de Tudor nu mai zic nimic,e Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ha-ha-ha...ce m-a distrat Lorelay cu soacra si caruciorul. ne putem lua de mana
mama si soacra locuiesc vis-a-vis. intre cele 2 blocuri e un parc, acolo si-a petrecut marco tot timpul cat am stat in Alba. Scoteam si caruciorul cu bb si-l plimbam prin jur....nu va zic...daca erau amandoua afara(mama si soacra), soacra se punea stapana pe carucior, sau daca era bb la matusa mea in brate, la tata, la bunica...venea rapid si-l lua. daca eu il duceam pe bb si inca o geanta...ea venea si-mi lua bebelel, caci sa ma ajute ca mi-e greu. Am lasa-to de vreo 2x, pana odata cand i-am dat plasa/geanta...zicandu-i ca alea erau grele nu bebele. Nu va zic ce fata a facut cand a auzit ca plec cu bb in oras si nu il las ei in parc...parca am omorat-o. I-am zis sa aibe grija de Marco...dar asa se spala pe maini...gasea cate ceva de facut si-l pasa mamei.
Sunt tare smechere soacrele astea...si ce ma dispera pe mine, ca mama nu-i zicea nimic si nici nu-i zice. In schimb i le-am spus eu...si bine am facut. la fel a facut si cu marco...dar parca acum mai rau...zici ca a innebunit de gelozie...vorba lui Lorelay.
Flosideea bine faci...ce atatea vizite la socrii. sa mai vina si ei daca vor, nu?

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Valy
Pogos felicitari!!! Ai doi copii scumpi foc, ce domnisorica cocheta am vazut...
Nu-mi vine sa cred ca suntem in 30 septembrie. Ce a trecut timpul...
Aseara am aruncat cu ochiul pe la odiseea sarcinii si am devenit melancolica...Mi-am amintit cum asteptam fiecare sa se intample minunea si cum ne incurajam una pe alta. Mi se facuse putin dor de burtica si de timpul acela...
Apoi m-am uitat si la fetele din septembrie octombrie si ele acum trec prin focul nasterii. Ce vremuri...

mami de Maya printesa mea
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Phiiiiiii,ce soacre aveti,fetelorA mea e de milioane,ma ajuta ea si socrul enorm,am icredere deplina in ei,si sa vreau,nu as avea nimic de comentat in legatura cu eaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

neatza'

raportam si noi o noapte cat de cat ok...se pare ca bebe Eric incepe sa-si faca program (doamne ajuta). A adormit ca de obicei pe la 21,30 si s-a trezit la 2. Numai ca pana m-am foit eu sa-l schimb, sa-i aduc biberonul s-a trezit de tot...si era in plina energie si s-a agitat pana la 4,30....dar a adormit pana la 7. Eu un succes avand in vedere ca mesele au fost la intervalele 21, 2, 7. Inainte chitaia la 2 ore. In timpul zilei avem program doar la scos la plimbare..il scoate bunica'sa dimineata de la 11 la 1,2 si seara de la 6 la 8. Iar dormit..dumnezeu cu mila...mai apuca asa cate o ora sporadic dupa amiaza

aa...si Eric a trecut brusc de la un kk la doua biberoane la un kk la 4-5 zile. Ne uitam trei adulti oripilati la cantitatea de kk pe care o poate scoate un bebe. Iar scutecele sunt in acest caz absolut inutile...ca e Pampers, ca e Libero

reflux...are in continuare...zile mai bune, zile mai rele. Si nici nu pot face un pattern...vomita de regula daca se agita (trage de biberon, se incordeaza, maraie...astea sunt mai rare si probabil sunt colicile)...vomita cand se supralimenteaza (initial incercam sa-i controlam cantitatea de mancare, dupa care ne-am dat seama ca nu are rost si nu e tocmai ok...ce se intampla daca il alaptam la san, atunci cum ii controlam cantitatea supta??)....si vomita tam nesam...la 2 ore dupa ce a mancat..e calm..si numai il vezi cum scoate tot ce a mancat. Atunci chiar iti vine sa ...Asteptam diversificarea sau cand o sta singur in fundulet...atunci am citit ca dispar definitiv simptomele de reflux

pogos ai niste copii superbi. Ana este o printesa si ce fotogenica este...iar Tudor un bolfos si jumatate

mqqm daca e si de laudat barbatii...si al meu face si drege...nu m pot plange..eu in 7 ani de casnicie nu am spalat vasele sau dat cu aspiratorul...noi am practicat foarte bine diviziunea muncii in familie. Insa daca lucram impreuna mai ies scantei...si e un manager de proiect al dracului de drastic si rigid...si ma cam exploateaza si in perioada asta uitand ca un bebe iti rapeste mai tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

vally ..multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi...iar bebe Gloria sa-ti umple mereu inima de fericire

te asteptam sa mai dai un semn de viata..sa ne mai spui ce face Gloria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi tot amintesc pe parcurs cate ceva...legat de intratul socrilor in casa pe neanuntate...asta tine cred eu, de cultura romanilor. Nu au fost obisnuiti sa anunte vizita...dincolo nu vezi asa ceva. suni inainte si vezi daca poti fi primit.
Chiar mi s eplangea si cumnata zilele trecute, de socrul, care intra la ea in casa cand ti-e lumea mai draga...mi-a zis ca nu are pretentie sa sune inainte, dar macar la interfon sa o anunte....

Alinutza mi-ai amintit de perioada cand lucram cu al meu sot...mama ce sef dur era...si of course ca toate in capul meu se spargeau si eu eram trasa la raspundere si pt. celelalte angajate. I-am zis ca nu mi-ar placea sa-l mai am ca sef.

merg sa-mi imbrac copilul si sa luam paine. E aproape si o plimbarica cu caruciorul nu ne strica...prea numai cu masina ma misc peste tot.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!

Azi sunt extrem de fericita!!!!!!!!! Dimineata Bia, daca tot e in cele mai bune toane, a inceput sa gangureasca si hop si eu langa ea, si da-i cu "tziiiiiiiii" intr-una, mei, si cand a inceput mititica sa radaaaa, radea in hohote, nu alta. Nu stiu ce o fi amuzat-o asa mult, dar radeaaaaaaa. Este primul ei ras in hohote

Unii bebei vad ca dorm bine noaptea. Bravo lor! Bia dormea si ea bine, dar azi noapte s-a trezit mai des, cred ca o fi si la ea puseul de care s-a tot vorbit, altfel nu-mi explic de ce papa asa des.

Nici Bia nu are absolut nici un program. De fapt, are ea program, dar in fiecare zi e diferit . Nu tu ore regulate de masa sau de somn, ciu-ciu.

Am vazut bebici frumosi si bolfosi . eumada grasunica Eva!
pogos da ce printesa cocheta si cavaler cu creasta am vazut

mqqm tare replica cu plansul

flosideea nu stiu de ce sunt unele openminded, iar altele inchise rau de tot!
Eu cand ma contrariam cu soacra referitor la ce zicea ea sa-i fac Biei [sa-i leg picioarele, sa o infofolesc in zeci de tzoale, sa-i pun perna sub cap [auzi la ea, bebe de cateva zile si are nevoie de perna!!!] etc etc], i-am zis ca asta se practica inainte, acum stiinta a evoluat si multe s-au schimbat. La care ea se enerva si zice :"Eu am crescut 2 copii si nu au nimica! Bine ca sunteti voi destepti!". No comment.
Ma mai si ajuta uneori, dar e genul care sa la hotarasca ea pe toate pt ceilalti, indiferent de ce vor respectivii. Iar cum eu nu-s mearsa la biserica, ii cam dau replici. Nu-i convine, dar... ma cam doare in cot.
Sotul zice sa zic ca ea si sa fac ca mine. Dar crezi ca pot?! Daca o vad ca se baga aiurea, i-o zic!

La mine soacra nu-mi lua caruciorul, dar cand veneau in vizita rudele [am stat vreo luna la socri , greseala ce nu o mai repet] si eu o adormeam pe Bia, ea venea si efectiv mi-o lua din brate iar daca ii ziceam sa o lase ca o adorm ea zicea "da lasa draga sa mai stea cu oamenii". La rude bineinteles ca se plangea ca vezi Doamne nu o ascult deloc, fac numai ce imi tuna mie.
Asa-i cu unele soacre, cam smintite, da ce sa le faci. Prietenii ti-i poti alege, rudele-nu.

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna si de la noi . Am facut si noi ieri vaccinul in ambele picioruse , am plans , dar am uitat . Nu a facut febra , i-am dar preventiv paracetamol supozitor si efferalgan .
Referitor la vomitat si a mea vomita mereu , dar a zis ca mananca repede si de aia .
Mai fetelor la voi bebeii cat timp sug ? A mea suge 5-10 minute si gata . Am intrebat ieri pediatra si mi-a zis ca isi ia ce-i trebuie si nu conteaza cat suge .
mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria2LuniSiOSaptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

inutsa nu cumva imi esti cumnata,ca parca vorbim de aceeasi persoana....pe mine nu ma suna nimeni sa ma intrebe de copil,in schimb pe sot toti si mai ales ea care ii reproseaza ca n`o ascult-probabil vrea sa ma "puna la punct"sotul.in schimb,la insistentele lui,eu o sun si ma tine la tel cate jum de ora .
giova,noi stam de 5 ani impreuna dar pot numara pe degete de cate ori au venit ei la noi...daca ma gandesc mai bine cred ca imi ajung 3...

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput