**Zmeurici de iulie-august 2009 (5)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Blanca, Evita frumoasa foc! si ce breton are!!!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

La noi seara sunt 21-22 grADE. ZIUA MAI MULT...oricum e cald tare si afara.

Salopeta intreaga ii dau si eu ziua/noaptea. Doar cand iesim afara ne imbracam in blugi si treninguri.

Blanca e mortala Evita...bruneta zambareata.
Cornelia lui Edi nu-i tremura zilnic, cred ca de vreo 3 ori, m-am linistit. Cat e fontanela? habar n-am. I-a facut eco dr. la o luna si atat, a zis ca e ok, atunci a masurat-o...nu mai stiu daca si la 2 luni.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

ne inscriem si noi in clubul zmeureilor raciti si foarte balosi.

De joi m-a lovit o durere de gat cumplita, vineri am facut un pic de febra si azi dimineata Beatrice a inceput sa tuseasca. Am sunat la dr si mi-a spus sa o aspir bine pe nasuc ca este posibil sa aiba secretii pe care nu le da afara. Febra nu are, nasul nu e infundat, m-am chinuit de zor sa trag secretiile cu o pompita manuala....nu mi-a zis sa folosesc batista bebelusului.

Toata ziua sta cu pumnul in gura si baleste de zor...

Mami de Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

ce liniste e pe aici...banuiesc ca toata lumea e la plimbare...si aici e frumos afara,dar al meu bubulus doarme...intr`un final.azi nu m`am inteles deloc cu el.am zis ca mi`a furat cineva copilasul si mi`a adus un soricel.toata ziua s`a chitait si m`a bombardat cu partulete.de obicei,cand are o astfel de zi,cel tarziu a doua zi umple un pampers cel putin de kk.sper sa fie asa,ca n`a mai facut de sambata.
eu ma simt tare rau.ma doare stomacu groaznic-am luat un no spa si nimic-si ma simt molesita si am senzatia aia care`o ai cand ai febra,cu toate ca asa nu am.dar simt ca ma ard ochii...de mor...profit ca doarme denis in patut si incerc sa stau si eu putin in pat...raman in zona...pup

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna seara la toata lumea

Va salut din Iasi...yuhuuhuu...ce bine e. Se poate respira
Am ajuns in Iasi sambata seara, dupa un drum de 6 ore, super ok. Bebe Eric a suportat foarte bine drumul..a dormit mai tot timpul si a solicitat de doua ori papa, la Ramnicu Sarat si in Bacau. Singura problema a fost refluxul...desi eructa foarte bine, probabil de la hurducaielile masinii cam dupa jumatate de ora a dat afara destul de mult laptic...dar probabil ca a si ramas suficient ca a mancat din 3 in 3 ore.
Insa...tot timpul exista si un insa...la Iasi experimentam colici din nou...prima zi am crezut ca e doar o intamplare izolata...da' de unde...ca are si colici cu program...un aresenal de plansete, maraieli si tipete in intervalul 15-19. Aseara eram la nasii copilului..si bineinteles a trebuit sa scurtam vizita ca Eric tipa de zor...cerea mancare de zor pe care o vomita imediat. Eram si eu si sotul transpirati de la atata tinut in brate, leganat...plini de lapte pe noi...iar cand l-am pus in masina si a simtit motorul a adormit instantaneu de parca a rotit cineva comutatorul. Astazi l-am lasat la mama acasa pentru ca aveam treburi de rezolvat cu botezul...si cand am ajuns la 17, Eric era in plina criza de colici..pe care bineinteles tot cu motorul la masina am rezolvat-o. Se pare ca schimbarea de decor nu ii prieste si nici vizitele la rude. E mic strumful si trage lumea de el ca de plastilina..s-o fi suparat si el.

Apropo...scaunul de masina convertibil se dovedeste o buna investitie. Bebe a stat confortabil in el.

Revin dupa ce fac up-date...insa o intrebare la voi...cum ati procedat cu bebele la petrecerea de botez, si in principal la petrecerile organizate noaptea?? A stat cineva cu el sau l-ati tinut cu voi la restaurant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Seara buna la zmeurici!
Alinutza, noi am avut botezul ziua si bebe a stat tot timpul in restaurant in scoica, a dormit si a stat si in brate la tot poporul.
In schimb am avut si o nunta la care a trebuit sa merg si am luat o camera si bebe a stat cu mama mea care ma suna cand era cazul sa vin sa alaptez.
Pup la bebici!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alinuta, eu am crezut ca ati avut deja botezul sambata
eu pe rebecca am avut-o cu mine, am avut caruciorul la restaurant si tot ce imi trebuie, si a stat pe rind cu matusile, bunica, am plimbat-o prin curtea restaurantului (dar era in mai). multe restaurante au camera pentru asa ceva. cum crezi tu ca e mai bine si daca se poate sacrifica sa ramana acasa si sa nu se distreze deloc la petrecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Salut fetelor..
noi am avut petrecerea sambata.si de la 8 la 11 seara eva a stat cu noi in carutz a dormit,a zambit la toata lumea...a mancat..la 11 a urlat am urcat-o in masina si acasa cu mama mea......
S-a comportat admirabil

madalina de minunica EVA MARIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

in primul rand vreau sa urez sanatate tuturor zmeuricilor si mamicilor racite..se pare ca circula o viroza respiratorie. Trebuie sa fiu atenta ca saptamana viitoare Eric este programat la vaccin..

apropo, astazi Eric face 2 lunite. Doamnee...ce mult mai e pana la 18 ani

daca tot e statistica si sondaje....Eric inca nu "baleste" iar in ceea ce priveste imbracamintea, il tin in casa in body cu maneca lunga si pantalonasi cu labuta...iar noaptea il invelesc cu o paturica. Si bineinteles si al meu face un scandal imens cand ii pun afara caciulita.

Motana si eu trag ochiade la alte cluburi de scutecele si ma mai apuca din cand in cand depresia cand imi dau seama ca vin griji noi. Apropo de zmeurici care dorm bine...cum iti suna programul nocturn al lui Eric: culcat 9,30..trezit pentru papa la 1, la 3, la 5,30, la 7???

Si Eric parca nu mai are fata de bebel, pare mai matur..si te priveste altfel. Insa nici eu nu sunt cu regrete...de-abia astept un copil cu care ma pot intelege

Cornelia pe mine ma distreaza enorm alunita de pe picior...glumesc cu tat'su ca o sa fie indragostite fetele de alunita lui. Multumesc mult pentru sfat (apropo de poze nud pe net)...si o sa-l iau in considerare. Multa sanatate lui Vladimir...

Patricia inca nu am avut botezul...joi avem ceremonia religioasa si vineri la restaurant. Am emotii la biserica pentru ca e programat botezul la 16 si daca Eric isi mentine si el programul de colici intre 15 si 19 o sa fie un tambalau pe acolo. Ma bucur extrem de mult ca poti sa il alaptezi pe Andrei...imi inchipui ca usurare este in primul rand pentru tine..si apoi si ce sentiment inaltator. Din pacate eu am incercat si cu mama mameloanelor de silicoane (ultima data achizitionasem o pereche de mameloane de 50 lei...ideea este ca am si de silicoane...si de cauciuc..si de marime standard si de marime mica...si de ...si de...) insa la Eric e clar acum ca principala problema e lenea...daca nu are fluxul ca la biberon, moare de foame si tot nu trage. Acum ce sa zic...sincer m-am obisnuit cu pompatul...in plus imi pot face treaba prin oras, la minister si stiu ca nu depinde bebelusul de tzatzi. Insa tare m-ar aranja si pe mine un alaptat noaptea la frecventa cu care mananca Eric...si nu mai comentez de plusul de bonding. Dar asta e...
toata admiratia pentru faptul ca te descurci singura cu doi copii si mai ai timp si de gospodarie...io, nu zic nimicutza ca sunt de rusinica...nici de Eric nu ma ocup exclusiv..iar gospodaria e in sarcina mamei si a sotului....si tot ma plang

uliiasi felicitari pentru rezultatul la ecografie..si spor la alaptat in continuare Multa sanatate si lui David...sa se rezolve cu conjunctivita Super ca David a inceput sa doarma mai mult noaptea...imi da si mie sperante

noce multumesc pentru pont...incerc, insa nu prea imi dau seama cum folosesc ambele maine si sa-l tin si pe bebe in acelasi timp.
Cat despre tentatul sotilor...la mine a fost super ok...a mers "uns" (scuzati detaliile, vroiam doar sa specific ca nu au fost probleme in zona).

anemona si eu am o pofta de dulceee...toata sarcina am balotat ciocolata la greu...si cred ca am devenit dependenta..insa de cand am nascut nu am mai mancat deloc...la cat de agitat e Eric, ma gandesc ca daca as mai manca si ciocolata ar deveni dansator de break-dance

apropo de kk...Eric si-a facut program de kk la 5-7 zile...asta inseamna o noua sursa de agitatie...uff...

imi rezerv in seara asta o sesiune de vizionat poze cu zmeurici si revin maine cu impresii la cald

o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

singurica cu 2 strumfi pe cap.
sotul e in oras si eu cu bb in brate. marco in camera lui la desene.

Alinutza noi la botez am avut inclusa si o camera, dar a fost de ziua. in camera doar l-am alaptat, in schimb a dormit Marco si copilul nasilor acolo. Edi a fost plimbat de bunici, sau dormea in carucior langa noi. nu s-a fumat in restaurant si totul a fost ok, muzica in surdina, caci nu s-a prea dansat.
ma bucur ca drumul a fost ok, imi pARE rau ca e agitat si colicos. ASA e cand sunt multe persoane in jur, sper sa-si intre in program bebe.
Blanca si sanii mei s-au format...dar spre ora 7 dim. incep sa curga, iar daca bb nu se trezeste, ma si mulg putin, caci sunt tari ca piatra si foarte durerosi.
Eumada sa va traiasca crestina! super ca a fost cumnintica.pe cand poze?
Siacob imi pare rau ca si voi sunteti bolnavioare. sa dea DD sa-si revina repede si fara prea multe medicamente/siropuri.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput