**Zmeurici de iulie-august 2009 (5)**
Raspunsuri - Pagina 19
uliiasi spune:
Neatza zmeurici!
Raportez a doua noapte in care David a saript peste masa de la ora 1! S-a trezit doar la 3, apoi la 6 jumate dimineata. Super! Si dupa ce a papat, pe la 7 si ceva a inceput chiuiala. Si chiuie asa de tare, de cred ca trezeste toti vecinii (pe tati l-a trezit, desi era in cealalta camera...). Abia acum 15 minute a adormit, ce-as mai fi dormit si eu, dar pana ce a adormit el mi-a sarit somnul..asta e. Ma duc sa-mi fac un ceai/cafeluta (adica o cafea f slaba).
Noi de 2 zile nu l-am mai scos din casa pe David, cred ca inca nu avem curaj din cauza frigului. Dar n-acem de ales, ca doar nu l-om tine in casa pana la primavara...O sa-l infofolim si asta e.
Noce...cu tentatul sotului..l-am tentat, am incercat, a fost totul ok, dar pe mine m-a cam durut, am luat-o incetisor, cred ca mai dureaza pana o sa ma simt confortabil. A, si dupa ce se termina eu cam sangerez o zi asa...cred ca deranjez ceva pe-acolo...deci inca teleap-teleap pana invatam din nou cum se face...
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/
uliiasi spune:
Patricia, multumesc
!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/
Galarina spune:
Cornelia, din cate stiu eu se da calciu pentru ca se banuieste ca aceste miscari necontrolate, tremuraturi, spasme ar putea fi din cauza unei hipocalcemii. Si noi am primit, iar homeopata mi-a zis sa nu insist cu calciul pt ca se inchide fontanela prea repede (trebuie pe la 8 luni), fontanela care permite dezvoltarea optima a creierului.
Crixia, a crescut super Ana ta
E o frumoasa!
Giova spune:

Noi suntem ok, Edi mai tuseste, dar in rest e ok. Ieri am iesit si noi pe-afara, am profitat de vremea frumoasa.
Acum vreau sa ies din nou, sa luam paine, e cald si soare.
L-am cantarit si eu pe pui...are 7300 gr la 3 luni. In ultima sapt. a pus doar 150 gr pe el.
Eu de obicei il cantaresc la aceeasi ora si complet dezbracat.
Galarina mersi de info. e mai ok acum, ii dau numai Stodal...dar asa greata isi face de la el...nu mai zic de la panadol...nici nu i-M MAI DAT.
Sandy eu i-am dat 100 lei cand a venit acasa sa-i vada pe amandoi. In rest nu-i dau nimic, acum probabil cand il voi vaccina, o cafea, sau o cutie de cuioco...dintr-astea subti. Noi nici nu am prea avut nevoie de dr., am apelat rar de tot la ea...sa speram ca tot asa o vom tine.
Pooh sanatate Timeei! Vezi sa nu aiba vreo otita, daca o doare urechea. pacatoasa e si conjuctivita asta...greu mai trece. vezi sa nu ia si Balazs.
Pune-i laptic de-al tau in ochi, ii va trece foarte repede. mai bine decat picaturi cu antibiotic.
Andreea nu intrerupe alaptatul, ar fi mare pacat. Vezi ca si Bioticul e bun pt. asa ceva.
Crixia e o dulce si frumoasa Ana, zambareata foc
.
Cornelia of si Vladimir racit?
se vede cine are fratiori mai mari....suntem in permanenta in contact cu copiii si uite. Batista bebelusului face minuni. nu am folosit-o la marco in 3 ani si 9 luni, cat am folosit-o la Edi....asta e...bine ca ne ajuta sa respiram bine si sa scapam de nas infundat.
si la edi ii mai tremura piciorulsul...cand il tinea indoit...dar nu stiam de lipsa de calciu. Bine ca nu ii mai tremura, asa de cateva ori doar. Lui Vladimir ii tremura mult? zilnic?
Patricia nu are edi asa ceva in gurita. De cand ii dai cu glicerina? nu i-a trecut?
Uliiasi bine ca e ok cu nodulu. doamne ajuta sa nu cresca defel.
Puteai sa incerci sa-i pui picuri din laptele tau in ochi la david, cica face minuni. sa scapati repede de ea, ca e tare pacatoasa.
Edi doarme doar cu un costumas intrwg si intr-un sac mai subtire de dormit. In curand cred ca trec si eu la body pe sub salopeta.
La cat mai multe luni, puiului!
Noi mergem pt. probl. usoare la dr. de fam. si pt. altele mai complicate, sau cum e bb mic la pediatra care e si homeopata, asa ca ne da ea remediile care li se potrivesc puilor.
Noce la noi merge bine
, doar timp sa avem...dupa ce adorm copiii cadem si noi rapusi , sau adormim inaintea lui marco
. Noroc cu Edi care s-a mai trezit dim. la 7 sa pape si pana la 8:30 cand il trezeam pe marco, aveam si noi timp
pt. asa ceva
.
Cornelia pai tu ai flacau mare. ce bine-si tine capul si jucariile
.
La noi in casa sunt 21-22 grade si inca nu am dat drumul la centrala. Dreocamdata e super ok temperatura asta. Nici Edi nu poarta caciula in casa. face circ si afara cand o pun, atata da din cap pana si-o da jos
. greu o suporta, sper sa se obisnuiasca repede cu ea, ca vine frigul.
o zi frumoasa sa aveti. merg sa imbrac puradelul si sa plecam dupa paine.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
buburuza1979 spune:

neata la pranz si de la noi
am citit dar se pare ca neuronul gravid nu a nascut inca si e tot senil 
din amintiri... la noi in casa e destul de rece si il tin pe Bubu cu un body cu maneca lunga, pantalonashi cu labuta si bluzita (subtirica dar cu maneca lunga).
deocamdata noaptea il culc doar in salopetica cu maneci lungi si labute pt ca il acopar cu o paturica calduroasa si vad ca s-a obisnuit cu ea si nu se dezveleste... dar vad ca se acoreste din ce in ce mai tare in casa si cred ca o sa ii bag si un body pe dedesubt ...macar pana dau astia caldura si se mai incalzeste aerul in casa...
mie mi se pare tare frig, dar eu sunt tare friguroasa ![]()
cu caca e tot asa dar nu ma mai stresez pt ca el imi ia in greutate, nu face des ca sa zic ca ar fi diaree, e vesel, e hidratat ca mai bea si vreo 50 ml de ceiut pe zi pe langa san!
am remarcat ca face asa kk de la alaptat... acum 2 seri m-am suparat f tare (din alte motive ce nu tin de bebe) si ca urmare la masa de 11 nu a mai curs aproape deloc laptic... Bubu urla de foame si sanii mei nimic... asa ca i-am dat un biberon cu formula...
a doua zi a facut kk cu "bobite de mustar" ... asa ca e din cauza laptelui meu asa moale cacalicu.
in noaptea aia am zis ca atat mi-a fost cu alaptatul si m-am speriat rau ...asa ca in timp ce toata lumea dormea, eu balotam Galactogil si bere ![]()
a doua zi deja se cunoastea o remediere a situatiei...
am uitat ce vroiam sa va mai spun 
p.s. vazut pozici cu bebelushi minunati 

gogoasha
"From this day forward,
you shall not walk alone.
My heart will be your shelter,
and my arms will be your home."
blanca000 spune:
Neatza la pranz si de la noi,
Bebi a adormit aseara infasata cum va ziceam dar pentru ca scutecul in care am infasat-o ii era mic (deh! nu mai e nou nascut) am legat-o cu o esarfa caci altceva nu am gasit....si de dimineata la 7 cand sa trezit sa pape era transpitata toata acolo la esarfa 
...am schimbat-o repede dupa ce a papat si am luato la noi in pat unde a cazut lata imediat.
La 10 tot dormea si am zis sa ma ridic si eu din pat dar din greseala am apasat-o pe un piciorus ca nu mi-am dat seama ca era acolo si sa trezit mititica...dar am linistit-o cu un tzitzic.
Acu' doarme iar de pe la 12 fara ceva asa...
A mea nu mai mananca in timpul noptii si sanii mei vad ca s-au obisnuit..pana acum daca nu manca pe la 3-4 pocneau sau curgeau...acu' nu..stau cuminti pana dimineata cand sunt plini la fix pt gurita lui bebi. ![]()
Am inceput sa ma duc si la fizioterapie sa imi faca masaj la spate ca ma doare rau, mai ales noapte..si simt ca ma cocosez...de la tinut in brate, stat stramb cu ea pe umar si pozitie la alaptat..daca am sanii mititei trebuie sa stau mai aplecat/cocosat asa cand papa ea..sau asa imi vine.
Noce eu cu tentatul stau mai slab. Am incercat odata dar nu am putut...uscat nene in zona si dureros. Tre' sa mai incerc numai momentul sa il gasesc ca nu reusim sa ne sincronizam deloc cu pusul in pat noaptea..eu imediat ce o culc pe bebe, el dupa o vreme la Tv...si tot asa...dar trebuie.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Giova spune:
Noi am fost la plimbarica...super cald afara si un bb agitat de la caciula
. Asa ca i-am dat-o jos, ca sa nu fac curse cu caruciorul.
acum e pe balcon...doarme...hopa s-a trezit, asa ca musai sa plec sa-i dau papic. revin dupa.....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Cornelia spune:
Blanca, incearca un lubrifiant primele dati. O sa fie mai bine.
La noi e ok, dar cand e
... adica rar, ca nu ne prea intersectam fara vreun copil intre noi
.
Giova, ii tremura zinic in prima luna, cred
. Eu observasem ceva, dar nu l-am bagat in seama, apoi mi-a spus doctorita si l-am tot observat, la baita, cand il schimbam etc.
Da, pe burtica sta bine bb, dar daca il ridici de manute din pozitia culcat, capul lui ramane mult pe spate, de da in tuse
, nu se salta un pic si echilibreaza cum presupun ca ar trebui.
Galarina, la trei luni fontanelu lui Vladimir are 2,5/2,5 cm. Presupun ca e bine. Stiti cumva ce dimensiuni aee fontanela bebeilor vostri si la ce varsta?
Crix, mananca aprox 150-180 la masa (5 mese pe zi), dar are si ziel foarte proaste. Acum de ex., a mancat 90 ml
. Dar asimileaza bine, asa ca nu ma mai stresez sa notez, calculez etc.
La noi ziua e cald in casa (24 grade), noaptea se mai racoreste un pic, dar sper sa mai dureze mult pana dam drumul la centrala
. Si Vladimir doarme in pijamaluta intreaga si sac de dormit mai subtirel. Invelit nu sta deloc. Blanca, o poti pune in sac inainte sa adoarma si sa o tii in brate cu tot cu sac.
Nu mai stiu cine spunea ca isi trage pantalonasii noaptea. Eu i-am ibbracat pana spre 2 ani numai in pijamalute intregi, tocmai pentru ca sunt foarte confortabile si pt. bb si pt. noi.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
blanca000 spune:
Hai sa va mai arat si eu poze cu Evita.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
CRIXIA spune:
Giova, Galarina
chiar a crescut fii-mea, observ si eu care sunt acasa tot timpul cu ea. Aseara am cantarit-o...5kg deja! Pai d'aia simt spatele ramolit...ar fi trebuit sa slabesc invers proportional cu ea, dar la mine e mai greu...
Cornelia, pai aseara Ana a solicitat inca o cupa si m-am cam mirat...nu prea e momentul sa trec la 180ml. E tare fomista, imi fac griji pentru ea, mai ales pentru mai tarziu.
Rapotam azi o trezire la 7 dimi, laptic(insuficient se pare) motiv pentru care a stat treaza pana la 11, cand iar laptic si a cazut lata. Noaptea, uneori, sare peste masa de ora 1.
Cris mami de Alexia & Ana