**Zmeurici de iulie-august 2009 (5)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

multumesc mult pentru informatii
si eu ma gandeam sa-l tin pe Eric macar cateva ore la restaurant...e si aiurea de altfel pentru invitati..vin la petrecerea de botez a unui bebelus pe care nu-l vad. In plus ar insemna sa abuzez extrem de mult si de mama, care saraca in ultimele doua luni a stat numai la dispozitia nepotului..si a mea....In plus, soacra nu s-a oferit deloc macar sa o inlocuiasca cateva ore...dar nah...cumnata'mea are deja doi copii..e satula de nepoti (ce rea sunt...si mai si alimentez discutia despre soacre)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

alinutza, merita sa mai incerci. eu am incercat acum asa, intr-o doara, dar nu speram sa si accepte, a fost o supriza totala. la mine se imputinase cantitatea, citeodata munceam mult sa ii fac portia. acum da pe afara, ca probabil am sa pun iarasi cel putin cite un recipient pe zi la congelator. acum dupa supt, imi golesc sanii o data pe zi si scot rapid un biberon mic de avent plin-plin si e de pus deoparte. In parc luam insa la pachet, nu pot merge cu mameloanele dupa mine.
wow, si ala este programul lui nocturn?? pai te cred si eu ca singura nu ai face fata.
la noi adoarme cam la 23 dupa baie, si in ultima vreme vad ca doarme dus pina la 7.30. inainte avea si pe la 4, dar de o saptamina, sa nu ii fie de deochi, doarme pina dimineata. insa eu, mai devreme de 12.30-1 nu pot sa adorm, si dimineata ma simt obosita, cind mi-e somnul mai dulce trebuie sa ma scol, sa o pregatesc si pe rebecca. am zile cind ma mai bag si eu in pat si dormim pina la 10-11, sai dupa aia ziua zici ca trece cu viteza luminii...
La multe lunite stumfului!
si sper sa nu isi respecte ora de colici in timpul botezului. nu stiam ca se face si in timpul saptaminii slujba de botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Scutec curat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143290

Mergi la inceput