**Zmeurici de iulie-august 2009 (5)**
Raspunsuri - Pagina 16
pogos spune:
of, chance, deja i-a dat antibiotic, doar pt atat, vorba giovei. pediatra noastra nu sare cu antibioticul. a avut ana la un moment dat febra si a tinut-o 5 zile asa cu antitermice pt ca nu avea nici rosu in gat, nici scaun moale...si a trecut asa cum a aparut. imi spusese ca daca nu dispare febra dupa 5 zile sa mergem pt analize si dupa aia eventual antibiotice.
noi raceala o tratam cu oscillococcinum, paracetamol alternat cu nurofen daca are febra si stodal pt tuse.
giova saracutul Edi. sa speram ca trece repede.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
CriPOD spune:
mno, io am venit ieri sa va zic c-am pus niste poze din sesiunea foto de acu 2 saptamani, dar desigur ca am uitat. Nu ma mai recunosc, mai frateeee, oi fi senila, o fi de la sarcina plus alaptat!!!![]()
pooh, tu stii, daca ai nimerit sa-l cantaresti mai gol decat data trecuta se simte (adica dupa un kk-pipi), poate fi si 200gr diferenta. Cantareste-l o data pe luna daca el se manifesta cum il stii, cel mai sigur, sa nu te stresezi inutil.
Ok, nu ca ma bucur ca druluie si-ai vostrii, dar macar nu ma mai agit ca al meu e balos toata ziua. Acu' mai scap cand are f-un an jumate, gata cu pozele instantaneu curate... 
Eu am ridicat deja de o vreme spatarul caruciorului la prima treapta, e cam 30 de grade inclinare, din cauza refluxului.
Servus, pa!![]()
monica2008 spune:
fetele vroiam sa va intreb daca cumnatica mea aluat 3 zile de antibiotic dupa cate zile de la intreruperea tratamentulei poate sa alapteze iar?
ma duc sa pun apa la incalzit ca sa facem baita lui DENIS
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
sandy_2008 spune:
Salutare
Voi cand mergeti cu bebeii la doctorul de familie, ii dati ceva doctorului? Stiu ca nu se plateste consultatia, dar ma intreb daca tre sa ii dau o atentie ceva de fiecare data...
Merci
Bye
pogos spune:
sandy eu le dau, si asistentei si doctoritei, cate 10 lei. depinde de doctor. eu si daca nu le-as da, si daca le-as da mai mult, tot asa s-ar purta.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
pooh spune:
MQQM
,nu ma stresez......sau cel putin incerc.....Bb e ok,vesel,energic,saptamana asta fac bilantul de 3 luni,sa vedem atunci
Timea are conjunctivita,ii curge nasucul,o doare urechea

A venit toamna si e plin de copilasi bolnavi
Giova,sanatate multa lui bb Edi!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ClaraJ spune:
Buna mamicute,
Ce rau imi pare ca e frig si ploua pe la voi!!! Ar trebui sa va trimit o galeata de soare de aici, din California. Mama, ce-mi mai place statul asta, zici ca e raiul pe pamint in privinta vremii, iarna cind e cel mai frig sunt in jur de 20 si ceva de grade.:)) Azi, am gradinarit in gradina din spate. Am plantat un crin japonez, o frumusete si am curatat celelalte rasaduri. Bryce era cu mine, statea in leagan si ma monitoriza pina cind s-a cam plictisit si l-a luat miriiala.
Nici lui nu-i prea place in scaunul de masina, apropos de ce zicea MQQM, da' nu din cauza de reflux, el sta asa un pic, mai atipeste, se mai uita la niste jucarioare ce se balangane deasupra capului si dupa aia gata, tre' sa vorbesc cu el, sa-i sustin interesul. Are o personalitate de te doboara. :)))
Tot azi a venit acasa de la instructor si catelusul nostru adorabil, Clifford, a fost educat sa nu faca pozne pe linga bebe. E foarte simpatic si blanos. :)))
Pupici inapoi pentru MQQM. Ah, pai stai sa vezi cum purtam Uggs-uri imblanite pe timp de iarna cu pantaloni scurti si tricouri.:))) Cred ca ar vrea si californienii astia un pic de iarna, da' eu nu ma supar. Cald sa fie si sunt ca pestele in apa.
Gata, nu stiu ce sa mai zic, ca si-asa am un fost un pic off-topic.
Pupam dulce,
Clara - mami lui Bryce Mihai
Motana spune:
Pt. nas infundat am citit ca sa se puna cateva picaturi de lapte in narile bebeilor... nush dar merita incercat, eu de la voi am auzit pt 1 data ca se poate pune in ochi, cine stie, o fi bun la toata laptele asta!
Clara, bine ca iti place soare si caldura, io ma cam tampesc de la atata, m-am saturat. Nici iarna nu prea imi place ca e frig in casa
bine ca o tine asa vreo 2 saptamani a in rest e iarna-primavara si e ok.
Alinutza, vazut bebe maricel si super frumos!
Las' ca nu e puturos, e mai mic ca daris de aia inca nu o ia la goana ![]()
Eu azi m-am apucat sa citesc si alte topicuri pe aici pe DC.. ma oprisem la cum sa ii adormim pe bebei.. olei, vad ca pana pe la 1 an chiar 2 nu mai scapa fetele de adormit bebeii la san si am mai aflat ca atunci cand le apar dintisorii e alt show. Plus sunt mame care dorm 4 ore pe noapte
, se pare ca zmeureii nostri is nice, ne lasa sa dormim bunisor din cate vad, nu?
mQQm pupici lui Oliver, cum sta el cu capu sus domne' e drag tare, imi place poza cu toti 3, ai mari seamana intre ei, Pepit parca nu prea are treaba cu nici unul din ei. Ce frumos il tine tati in palma! 
Noaptea suntem amandoi de garda dar o pasez si sotului la plimbareala.. el o pune pe picior in fund si ii pune filme ![]()
tace Daris intr-o secunda.
Plus, cea mai buna pozitie de dat partz si de ragait.. sa stea in fund si usor zgaltaita asa.. nu ne mai plimbam si nici nu o mai palmuim pe spate la greu.
As mai pune poze numa ca nu mai am butonu de upload 
crek am pus sa blochez toate ads-urile si oi fi dat prea mult, sa il pun pe sot ca dibuiaca ce si cum si apoi bag.
Subcriu si eu ca bebii nu mai arata ca nou nascuti, is total schimbati, io zic ca de pe la 2 luni asa is deja altfel, mie mi-e mai draga acum
nu umblu cu regrete, hihi!
Pup 
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
anemona27 spune:
Neata
Eu sunt la a doua masa,prima a fost pe la 4,sper sa mai doarma vreo 2,3 ore ca tare imi e somn.Ieri nu a vrut sa doarma deloc pe zi si aseara nu ne mai intelegeam cu el.
Am pus poze noi cu Alex in cont.
Mqqm, frumusel si fortos piticul tau,isi tine bine capul.
Gata,fug sa mai dorm un pic.
mami fericita cu
Alex
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi! Of , vremea asta e tot urata ma face sa ma simt adormita si nu-mi place deloc . Mai am si o diaree si nu stiu cum s-o mai linistesc intrucat nu am baut decat ceai de menta . Ce pot sa fac ca sa-mi treaca? Nu am intrerupt alaptatul , insa mi-e teama sa n-o afecteze pe bebe . Spuneti-mi si mie e pericol daca o alaptez in continuare pe bebe ? Mi-e aiurea sa intrerup pentru ca am inca lapte
.
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/home