**Zmeurici de iulie-august 2009 (5)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ayda stiu ca bebeii au temp. corpului mai ridicata. Eu i-am luat cateva zile la rand temp. sa vad cam cat e, asa mi-a zis pediatra si la marco, chiar la inceput, cand l-am scos din mat. si se incadra cam la 36 si 3-5 liniute.
Nu e febra asta...se considera peste 38 febra si atunci se da antitermice, dar...nu imi place....e asa mic si tuseste, stranuta, se chinuie...of...of...nici nu stiu ca lumea ce sa-i dau, nici nu as vrea sa bag multe siropuri in el....greu....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

giova sunt sigura ca isi va reveni repede edi...sfatul meu este sa nu recurgi inca la siropele ,mai lasa`l putin...vezi azi cum se prezinta.noi cand am facut vaccinul ne`a zis ca daca depaseste 37.5 este considerata febra si sa`i dau supozitor cu paracetamol.de stranutat si denis stranuta zilnic,dar pt asta nu`mi fac griji.insanatosire grabnica micutului!

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

giova poate nu e nimic, si Andreea stranuta zilnic...insa nu ii curge nasucul...mai tuseste dar mai mult din cauza ca se ineaca cu saliva cand se agita, vrea sa "spuna" ceva...avem si noi balute in exces
Sanatate multa lui Edi...vezi dc mai urca temp si apoi sa-i pui supozitor ceva...

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

Si noi am fost racite, fara a face temperatura, dar cu tuse si mucozitati... dr ne-a dat ceclodyne- antibiotic-2.5 ml la 8 ore si bromxexin 5 pic de 3 ori pe zi...
nasucul l-am rezolvat si inca il rezolv cu ser fiziologic si batista bebelusului...
Dragele mele.. in cele 2-3 ore cat sta treaza intre turele de somnic, Maria ma termina.. vrea numai distractie.. in brate, sa vb cu ea, sa o fatai, sa o zgaltai...
am dat sieu comanda de leagan de la fisher price, vazand ca e atat de laudat... dar imi vine abia pe sapt viitoare...
voi cum va "distrati" micutii?? ce trucuri mai folositi ca sa nu se plictiseasca??

mami de maria- 27 iulie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

legat de probiotice.. pt ca ii dau antibiotic i-am luat Biotics baby.. ii dau jumate de plic dizolvat in 2,5 ml dizolvat in laptic de-al meu la 3 ore dupa ceclodyne... intr-adevar, parca s-au mai rarit si urletele de colici. au ramas numai alea de alintat si de plictiseala
o fi de la el?? scrie pe prospect ca are lactobacillus acidophilus si lactobacilus bifidus, iar nr de bacterii viabile este de 250* 10la a 6a
tre sa recunosc ca ii dau bonnisan numai seara, nu ii mai dau de 3 ori pe zi..

mami de maria- 27 iulie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Giova, de ce nu mergi pe varianta homeopata? La noi s-a scurtat mult episodul asta pe care-l descrii tu. Nici eu nu vreau sa-i dau medicamente alopate atata timp cand se poate repara cu remedii d-astea homeopate.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Noi nu balosim inca, iar de 4-5 zile parca s-a schimbat bubulina mea. Vrea distractie in pat, cu caruselul, sa-i vorbesti, deci sarmanele mele brate s-au mai odihnit.
Azi noapte s-a trezit doar o data, ea care avea 3-4 treziri. De-ar tine-o programul asta!!
E o vreme si in Constanta...de stat in pat!

Va pupic!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna ziua si de la noi ! Azi e o zi groaznica cu ploaie si frig , sper insa ca saptamana viitoare cand avem botezul sa fie frumos !
Noi suntem bine , urlam in continuare la san , dar m-am invatat cu ea si am rabdare ,pana la urma mananca . Are zile cand mananca mai putin si zile cand mananca mai mult .
Acum va las ca plange bebe

mami de Laura Maria( 16.07.2009 )
http://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aseara i-am dat o doza de Panadol, in rest Stodal. Clar e racit, de unde nu stiu. de la Marco- si el a tusit urat cateva zile, de la copiii din parc...vreun virusel din aer...cine stie?
Chance ti-a dat antibiotic pt. atat? mai ales ca nu a facut nici febra. Sper ca e mai bine maria, acum.
Eu la Marco nici dupa 3 zile cu febra nu am sarit cu antibiotic. Sfatul meu e sa te feresti cat poti de administrarea lui copiilor. Dr. de la noi asa de repede sar cu antibioticul, ei nu stiu daca e viral sau bacterian, dar hopa...antibiotic.
Galarina in afara de osccillo, ce mai e pt. raceala? sa vedem cum se prezinta pana luni si daca nu, ma programez la homeopata cu el.
Flosideea, Ayda si Edi mai stranuta...dar acum e raceala, fonfane pe nas, tuseste si e ragusit. nasul il rezolvam cu apa de mare si batista bebelusului, tusea cu Stodal (sper sa aiba efect siropul asta la el).

Sotul cu marco au plecat la porumbei in centru. Eu cu Edi...arestati la domiciliu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Giova, pai depinde cum e tusea, trebuie sa-l vada homeopatul. Noua ne-a dat Pulsatilla 9CH pt tuse ca era cu secretii si Echinacea pt imunizare ca Stefan tot aduce de la gradi diversi pui de raceala... Vezi neaparat ce-ti zice ca sa nu ajungeti la antibiotic!

Mergi la inceput