**Zmeurici de iulie-august 2009 (5)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani, Ebonee!!! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!

Motana, eu doar ma filozofam, nu aveam treaba cu tine, s-a intamplat numai ca am inceput paragraful cu "motana...". Tu zi, ca zici le bine! Si 2 saptamani e super. Zice sears, cam 10 zile treb detox intre ele. De care fratior cu ochi albastrii zici tu? Alu meul? I-am facut pasaportul si am scris acolo gri. Eu una nici o idee n-am ce coloare sunt, trebe fbi sa vada ce. Ai Dariei cum s-au modificat, ca stiu ca erau cam la fel? Bietul tau sot, el duce greul cu tura de noapte, eh?

Alinutza, ati plecat? Sau nu weekendul asta? Nu mai stiu exact, dar inclin sa cred ca nu... Hugs!

Clara, , e funny, mi te imaginez in california tricotand fulare si caciuli...

blanca,, sper sa fie bine cutzu! Cati ani are?

buburuza, daca e hidratat, mananca si cu stare generala buna, nu m-as ingrijora tare. Dar verifica la dr cand prinzi momentul.

pogos, mersi, o sa intreb daca pot sa schimb si ce parere are pediatrul.

ayda, o draguta Andreea!

giova, sanatate puiului!

La noi e frig, ploua, m-apuca depresia, speram la o toamna indiana, cu culori in copaci si soare, daca vara a fost de kko. Ce usor era totusi sa ies din casa pana acum. Nu tu haine groase, geci, sepci, mai ca m-as muta in florida, ce usor e cu bb cand e cald...

Nu stiu ce sa ma mai fac cu balutzele astea! E ud pe piept tot timpul, curge, curge. M-asteptam ca si-ailalti s-au druluit pana la un an jumate, dar au inceput dupa 4 luni, nu la 2... Citeam ca e un mecanism de a-si tine gurita "curata", la varsta asta nu sunt inca dinti. El e singurul? Mai aveti balosi? Ii tineti cu bavetica tot timpul?

Si ma mai pocni azi una: nu mai pot in sud de craciun, speram la cancun/riviera maya in mexic. Da primi "baconatoru" meu proiect cu deadline o pe 7 ian... Acu' ma reorganizez mental...

Weekend bun!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

neata!!!!Noah,daca nu ma trezeste Balazs,ma trezeste Timea.MI-e somn,m-am culcat tarzziu,e si timpul urat,ploua,vreau varaaaaa si calduraaaaaaaaaSunt un pic suparici pt. ca Balazs a luat in greutate in ultima saptamana doar 90 de gr....sper sa-si revinaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata!
Si aici tot frig,13 grade acum si mai si ploua.

Mqqm si al meu e numai bale,eu il tampoez cu servetel,il amuza tare,dar tot se mai uda.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mqqm cutu are 12 ani..e babuta..dar sper sa treaca cu bine d eoperatie..imi e gandul numai la ea saracuta...singurica acolo dar ii e mai bine la clinica decat acasa in primele zile..asa cred eu.

Si Eva e balosel..curge asa din gurita si sunt eu uda pe umar mai mereu...am citit pe net ca de la 2 luni creste cantitatea de saliva mai mult decat pot inghiti ei

Si la noi frig si ploaie..12 grade vad ca imi arata afara...brrrr...

Fete cu landou..cat ii mai tinem pe bebi in landou asa culcati la orizontala?

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

mqqm,si al meu bubulus e cu balute la gurita mai tot timpul.mai ales daca are pumnul in gurita e jale...nu`i pun bavetica pt ca n`am-am zis ca`i prea devreme pt ele(se pare ca m`am inselat)dar am un prosopel mic de maini din bumbac si cu ala`l sterg toata ziulica.
blanca,12 ani?lasa c`o sa se faca bine batranica ta si sa stii ca si eu ma gandesc ca acolo va primi ingrijirea de care are nevoie.
pooh,eu zic ca n`ai de ce sa`ti faci griji pt cele 90 gr.si denis a luat de cateva zile numai cate 20 gr,cand alta data imi lua chiar 50 gr/zi.dar am citit ca este perfect normal si ca nu trebuie sa te panichezi daca te confrunti cu asa ceva.saptamana viitoare poate ia dublu sau chiar triplu,ramane de vazut.
raportez si eu vreme inchisa la bv,se pare ca asa e peste tot si ,binenteles,alaturi de aceasta vreme am si eu o stare de tot...m`am trezit cu o durere insuportabila de cap,cu toate ca Denis a dormit de la 23 pana la 6:30 dimineta si apoi iar pana la 9...acum iar s`au apucat vecinii de gaurit(s`au mutat si de 2 saptamani nu mai poti sta in casa de galagie,Denis nu poate dormi ca e insuportabil zgomotul)...
in privinta landoului,eu cred ca vor sti bebeii sa ne zica ei cand nu mai vor pe orizontala.oricum,am zis ca`l tin in landou cat mai incape ,mi se pare ca e cel mai bine ferit de vant si alte alea,dar prea mult n`o mai pot face pt ca imediat e mic...o sa trec apoi la sport,dar tot pe orizontala,pana imi va spune Denis ca nu mai vrea...
aaaa,si uitasem,fetele haideti la o fierbinte si buna sa incepem si noi ziua bine....

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

mqqm si al meu baloseste si-si morfoleste mainile. stau tot impul si il sterg. dar are momente cand nu-i curg. nu stiu de ce tine chestia asta. oricum, atunci cand ii curg balutele parca scuipa, asa am impresia. culmea e ca la Ana nu am patit asa. ea a fost tot timpul uscata la gura, nici macar atunci cand i-au dat dintii.

blanca sanatate la cutu bolnavior, sa se faca repede bine.

va doresc un week-end placut, doar ca afara va fi cam urat si mai si ploua....

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Puiul meu a fost cu febra aseara, 37, nu pot sa zic ca e mare, dar e nasol oricum. El e ok in rest, la fel de vioi si zambaret, doar ca doarme mai mult si ma bucur...daca e trez prea gangureste sau plange si are o voce ragusita.
Nu i-am facut nici baita, nici cantarit, asa ca nu stiu cum sta la 3 luni. sper ca in seara asta sa-l cantaresc macar, daca nu uit.

La noi e soare, dar sufla vantul. afara nu iesim din cauza lui Edi, saracul Marco tot insista...poate mai tarziu, cand termina tat-su' treaba la birou.

ma pun sa citesc si revin.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata fetele
ma inscriu si eu in clubul bebeilor balosi.DENIS e aproape tot timpul balos,cand il iau in brate ma uda toata pe haine
aici e cald si bine afar sunt cam 27 de grade ieri l-am scos afara in tricou cu maneca scurta si intr_o salopeta trei sferturi,mai am un pic de caldura,de obicei aici e cald pana la sf lui octombrie

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buburuza nu cred ca e o problema...si al nostru este mai moale, apos, uneori are bobitze dintr-alea alteori nu. Stiu ca pe mine ma intreba pediatra de culoarea lui, nu de consistenta.
Blanca sa se refaca catelusa ta cat mai repede.
Monica nu e gras denis, cine ti-a zis poate a avut copii mai slabi. si Edi la 2 luni avea 6300 gr, acum o sap[t. avea 7150, ieri la 3 luni nu stiu...il cantaresc azi. stai linistita ca e ok, de acum nu vor mai lua asa mult in greutate.
super ca la voi e inca cald. daca nu ar fi vantul si la noi ar fi chiar placut.
Pooh cine stie de ce a luat asa putin. a papat ca de obicei? vezi cum va fii si sapt. urmatoare. de acum nu mai iau asa mult in greutate.
Saliva in exces se datoreaza si din cauza cresterii dintilor. trebuie sa ne asteptam... la unii le apar foarte repede primii dintisori.

fug sa-mi intind rufele.
o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

giova febra cu 37?..Buburuza mea mai mereu are 37; 37.2...si stiu de la pediatru ca e normal...ce depaseste 37.8 sau 38 e febra...

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora

Mergi la inceput