**Zmeurici de iulie-august 2009 (5)**
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
doamne ce mai tuseste piersicuta mea
. Imi e asa miloa de el....
Am luat o capsula de biotics, sper sa nu se deregleze tranzitul meu intestinal.
Alinutza aveam in casa biotics, caci ii dadeam lui marco pt. diaree sau sa-i refaca flora intestinala dupa antibiotic. acum de la voi am afla ca e bun pt. reflux si colici. de ultimii am scapat.
Motana as baga si eu ceva pt. raceala...uite ca al meu a luat ceva virusel.
am facut si putina curatenie, mai trebuie sa dau cu mopul si vreau sa pun o ciorbitza la foc.
nu iesim afara, sufla vantul si Edi e cum e....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
buburuza1979 spune:
fetele am si eu o problema si pediatra nu raspunde la tel sa ma lamureasca...
puiul meu face de vreo 2 sapt caca apa aproape... initial am pus pe seama rotarixului si am asteptat sa isi revina singurel dar vad ca tot asa o tine...
face de vreo 3 ori pe zi fara chinuiala si e apos... e galben-portocaliu ca culoare si nu mai are urme deloc de "bobite de mustar" ...
alaptez exclusiv iar alimentatia mea nu s-a schimbat ca sa zic ca i-am provocat eu ceva...
mentionez ca e la fel de vioi si activ ca inainte si uda pampersi in prostie... febra nu a facut... doar caca asta care nu imi place cum arata. prea e apa!
voi ce ziceti?
Thea
de
Serban Alexandru
cum va dau, asa vreti!!!
vally spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza78 vally ma bucur mult ca si Gloriei ii place in leagan ...nu's cine l-a inventat da' buna idee a mai avut . Si, ulterior, am citit in carti si in studii medicale, ca atata timp cat nu scade in greutate, vomitatul este efectiv o problema de disconfort pentru parinti si nicidecum o problema medicala . Asa ca desi pe prospect scrie de un plic de 5 g/zi, eu am administrat un plic la 2-3 zile. Eu asociez perioada de calm a lui Eric (agitatie mai putina, crize aproape inexistente de colici, episoade de voma mai putine) cu inceperea tratamentului. Eu am mai facut comanda de pe Naturashop de probioticul www.naturashop.ro/babys-jarrodophilus-p-972.html" target="_blank">asta. Comanda vine luni, deci inca nu l-am administrat. Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009) |

si mie mi-a reomandat pediatra Losec...blanca intrebai de ce nu ma muld si nu pun la san...
pai am mameloanele foarte sensibile si mi se fac rani urate...ultima oara mi-a dat sangele
cred ca trage ea prea tare Vally
de
Gloria Adelina (13.08.2009)
blanca000 spune:
Uff..pana acum am stat afara in fata cabinetului veterinat cu puiuta mea la operatie (cateaua, un ogar afgan negru frumos
) e batranica deja si am castrato si operata de o tumoare..uffff...nu mai dau detalii
..am lasato acolo sa isi revina din anestezie si sa o ingrijeasca cei de la clinica ca noi acasa (adica la mama) nu o sa stim ce s aii facem. Imi e o mila..............sper sa se refaca repede si sa iasa analiza benigna..dar....
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vally [blanca intrebai de ce nu ma muld si nu pun la san... pai am mameloanele foarte sensibile si mi se fac rani urate...ultima oara mi-a dat sangele cred ca trage ea prea tare Vally de Gloria Adelina (13.08.2009) ![]() |
Vally..stiu cunosc..eu aveam mamelonul parca taiat in doua si ma durea de ma strambam toata cand o punem la sanul "bolnavicios" mai sa plang nu alta.
Dar poate mai incerci..

PS : cred ca trage gresit nu tare
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
monica2008 spune:
buna seara
la multi ani EBONEE sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii
fetelor cate kg au puiutii vostrii ca ma tot streseaza cineva ca cica e prea grasun DENIS
.Avea 6.500 acum 2 sap cand am fost la control,el mananca din 4 in 4 ore cate 120ùù-130 ml.
MONI sa_ti traiasaca printesele
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
dobreclaudia spune:
VAND
- ROCHITA DE BOTEZ SUPERBA, CREM , ADUSA DIN ITALIA, CU PALARIUTA CROSETATA CREM CU TRANDAFIRASI, PANTOFIORI NOI TOT CREM
LE DAU TOATE LA 200, DESI NUMAI PRETUL ROCHITEI A FOST DE PESTE 50 EURO MARIMEA 3-6 LUNI
http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/?saved=1
dobre_claudia@yahoo.com
- Perna alaptat Quelle este in stare f. buna, am utilizat-o in primele 2 luni de cateva ori, este galbena, mare, am luat-o cu 170 ron de la Quelle (productie Germania). Am fost f. multumita de ea.
http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/?saved=1
dobre_claudia@yahoo.com
100 ron
- costum matlasat iarna este in stare f. buna, gros, cu gluga si botosei, arata ca un costum de schi dar este din bumbac gros, culoarea albastru inchis-indigo, interior bleu, se incheie cu fermoar, este din Franta adus de tatal meu, pe el scrie 6 luni, 68 cm, merge 5-7 luni, pret 50
poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/
ClaraJ spune:
Hola mamicute,
Intram si noi un pic sa semnam condica.
MQQM - multam fain inca o data; da, chiar eu impletesc caciulitele; pai, stai sa-mi vezi colectia de bascute si fulare pe care o am in sifonier;:))))) citeodata fac si misto de mine ca am multime aici si nu prea am cind sa le port caci vremea e tot timpul frumoasa, iar in RO unde chiar aveam nevoie de ele, nu aveam timp neam sa pun un ochi pe andrea ca munceam ca disperata. Si mie imi vine sa te felicit de fiecare data cind mai citesc cite un post de pe blogul tau; ma tot tin sa las un comentariu, da' parca-i un facut ca ba se trezeste Bryce, ba ma solicita soata sau gospodaria cu cite ceva si iaca nu reusesc sa o fac; da' promit sa arunc o vorba-doua pe acolo. :)))
Suntem si noi in plina lecturare a cartii lui Sears-fiul despre vaccinare. Foarte destept tipu' ca si tata-sau de altfel ca si "Baby book' mi se pare foarte utila. M-a cam bagat un pic in sperieti citind compozitia unui vaccin, insa sper ca la finalul cartii, sa tragem o concluzie si sa luam cea mai buna decizie pentru piticul nostru. Pediatra noastra ne-a zis ca putem alege noi pe ce schema de vaccinare vrem sa mergem si cum sa le impartim in timp, sper sa nu avem vreo surpriza cind mergem la consultatie peste 2 saptamini.
Si buburuzului nostru ii place in leaganul de la Fisher Price ca am vazut ca vorbiti despre el; iar de suzeta nu e nici el prea incintat; o molfaie putin dupa care o scuipa amarit si se uita in ochii mei, spunindu-mi din priviri "daca nu iese nimic dulce din ea, nu te mai obosi sa mi-o indesi in gura" :)))); pumnutii sunt si ei la mare cautare , pacat ca-i gurita prea mica si nu au loc in ea, ca de indesat ii indeasa cu putere. :)))) Oricum, e super haios pustiul asta al nostru si ma topesc de dragul lui, ca are o fatuca de-mi vine sa i-o maninc atit de dulce e. :))))
Va pupam si va mai scriem,
Clara- mami lui Bryce Mihai
anemona27 spune:
Monica baiatul meu are 7 kg si e mai mic cu 4 zile decat al tau, asa ca sta bine la greutate,si mie mi se pare grasut al meu da ce sa-i fac daca ii e foame,eu il alimentez la san exclusiv.
Moni frumoase fetite ai,sa-ti traiasca.Una are ochii albastri dar cealalta nu imi dau seama,cum sunt?
Vad ca de ce ne apropiem de trei luni scapam de colici, a inceput sa stea in carut, a si dormit vreo jumatate de ora afara.
Acum ma tot chinui sa-l adorm,se trezeste cand il pun in patut.
mami fericita cu
Alex
danielle02 spune:
multumim tare mult pt urari,sunteti niste dragute

a trecut si ziua de azi,sunt tare mandra de frumusetile mele
Ebonee doarme deja si am de cand sa dorm si eu langa ea in noaptea asta.Melissa e cu daddy
ma duc sa o iubesc si sa o dragalagesc ca tare draga imi e
weekend placut si linistit

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

. Asa ca desi pe prospect scrie de un plic de 5 g/zi, eu am administrat un plic la 2-3 zile. Eu asociez perioada de calm a lui Eric (agitatie mai putina, crize aproape inexistente de colici, episoade de voma mai putine) cu inceperea tratamentului. Eu am mai facut comanda de pe Naturashop de probioticul
Eric Alexandru (05.08.2009)