**Zmeurici de iulie-august 2009 (5)**
Raspunsuri - Pagina 12
ayda_m spune:
Mamici, nu am mai scris de mult dar va citesc mereu![]()
Noi suntem bine,mai avem putin si facem 3 lunite
. Ne mai luptam cu colicii dar am reinceput sa ii dau iar infacol si parca s-a mai calmat...seara aveam mare concert dar acum s-a redus semnificativ...noaptea la fel doarme bine cu trezire pt papa la 3 si apoi la 6-7 dim...asta e, nu pot sa ii scot masa de noapte in nici un fel...seara mananca pe la 10-11 ultima masa.
Am vazut pozici cu zmeurici tare frumoase
ClaraJ f frumoasa camera lui Bryan si caciulitele sunt mortale![]()
Vroiam sa va intreb, bebeii vostri stau cuminti in carucior cand iesiti afara? A mea sta cuminte doar dc doarme...in rest vrea sa o tin in brate sa vada ea tot ....nu sta decat maxim 10 min in carucior,...abia astept sa stea in fundulet si sa o scot sa vada ea tot
. Si culmea in casa nu vrea deloc in brate....vrea jos dar cu conditia sa ii cant, sa ii zdrangan jucarioare, sa ii vorbesc...pana acum cateva zile ma termina de brate ca vroia numai in brate...acum nu mai vrea![]()
danielle02 La multi ani pt Ebonee, sa fie fericita si sanatoasa
Am pus si eu poze noi la semnatura...Va pupic
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3949454521/in/photostream/" target="_blank">pozici Andreea Teodora
flosideea spune:
danielle
pt micutza ta Ebonee,sa fie sanatoasa,sa creasca mare mare si sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de ea!
eumada hop si eu cu o intrebare cu caracter profesional....eu mi`am depus actele pe 2.09,probabil tot pe luna viitoare vin banii-sper macar-dar din cate am inteles trebuie sa astept nu stiu ce plic prin posta...cu ala ce fac?merg iar la primarie?si ce contine ala?
mony sa`ti traiasca grasunele...chiar ca au pus bine bine pe ele...
program noi nu acem...ma termina pt ca ziua doarme iepureste si doar in brate ate 5-10 min,daca doarme jum de ora e de notat in calendar....nici program de masa nu avem...in schimb,seara e litera de lege...la 21 baita,la 22-22:30 nani pana pe la 05,apoi treji pana la 06 si iar nani pana la cel tarziu 09 cand incepe "distractia"...totusi,sunt tare multumita ca doarme noaptea...acum vad ca doarme de vreo jum de ora(vreo 20 min in brate si de vreo 10 in patut).....uff,cred ca m`a auzit ca tocmai a facut ochi....
....fug la datorie....si cafeaua s`a racit....![]()
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
pogos spune:
moniland sunt o frumusete fetitele voastre!
giova
si la multe lunite pentru Edi. Sper sa-i treaca repede tusea.
danielle La multi ani pentru Ebonee! Sa creasca sanatoasa si cu mult noroc!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
pooh spune:
La multi anisori,Ebonee!Giova ,sa-ti traiasca grasunelul!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
flosideea spune:
wow ,Giova...aveti 3 lunite....la multe`nainte!sa ai parte de un bebelus grasunel,sanatos si sa creasca maaare de tot...
Dienuta si voi ati crescut.. si Ylla,sa dea Doamne Doamne sa va bucurati cat mai mult de bebeii vostri si sa aveti parte numai de bine!
Ebonee,Edi,Albert si Luca La multi ani/lunite!!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
Giova spune:
Pogos bine ca nu a facut nicio reactie puiul mic si ca nu s-a schimbat nimic dupa intepaturi.
Ayda este o dulce Andreea, grasuna si mare.
Multumim de urari mamicilor. sa dea DD sa fie toti sanatosi.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Cornelia spune:
Pupici!
Vreau sa va multumesc pentru cuvintele frumoase. Am citit tot, dar nu imi gasesc ragaz sa raspund. Revin!
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Motana spune:
Eu is intre 2 somnuri, dar am bagat un ochi pe forum intre timp.
Giova, da, poti sa iei tu probiotica ca alaptezi, si eu ma gandesc la varianta asta, ca sa bag si io vreun aparator de raceli, sa profit
. Sa vad intai ce gasesc aici, daca nu tre sa comand de pe iherb ala si atunci iau sigur capsule ca e mai greu cu transportul daca e lichid. Tre sa intreb pediatrul anyway, dar vorba sotului... noi ii cam dam dupa noi si ignoram ce ii da dr.. gen renitidina si alte recomandari de astea care ni se par prea dure.
mQ, crek oi fi citit cu un singur ochi, ca sincer nu imi amintesc cand ai zis despre probiotics si colici si simeticona aia, sorry, dar iaca asa am ramas masca.. si apoi am citit si in niste reviews de probiotics ca mamicile delcara ferm si tare ca singurul remediu impotriva colicilor au fost bioticele, nu gripewater, nu simeticona si alte baliverne, desi nu is "la moda" pt afectiuni de genul... noi nu ne-am luptat prea tare cu colicii dar oricum mi-e ciuda ca nu am stiut de la bun inceput. Pupam, fratiorul cu ochi albastri, sa invete Daris de la el sa adoarma si ea asa cuminte 
Ah, da, mi-am amintit ca citisem la Sears cu dtap-ul.. de aia am zis io ca el sparge pana si asta de 5, nu ca adauga altele in aceeasi sesiune, ceea ce imi era imposibil.
Noi da, am facut atunci toate
ca DTap ul si hep B se fac cu 2 saptamani inainte (big deal, dar oricum e ceva ceva) si io am zis ca ii smecheresc si fac la 2 si 3 luni si nu mi-a iesit deloc schema, totul sau nimic mi-a zis aia, si acu mi se urca sangele la cap cand imi amintesc, deh, frustrari... sunt sigura ca e ok Daris dar asa ca faza, oti stiam ori nu stiam despre vaccinuri tot acolo am iesit. Dar la MMR nu crek ma mai las fraierita, aici pierdeam toate si trebuia sa scot apoi fro 400$-500$ pt toate daca erau la privat.
Am scris ca am zis poate se scoala fatuca asta sa o schimb si sa ii dau papa dar m-a trezit numa pe mine, m-am pompat de un san si am bagat un cereal si ea tot doarme.
Pup, mai citesc dupa tura a 2-a de somn 
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
alinutza78 spune:
eumada uite www.sofar.ro/enterolactis.php" target="_blank">aici informatii suplimentare despre enterolactis. Scrie ca se administreaza incepand cu 2 luni. Apropo de tranzitul intestinal...eu am citit la alte cluburi de scutece ca mamicile il administrau in primul rand pentru diaree si in cazul tratamentelor cu antibiotice. Asa cum scria si mqqm probioticul are un rol si in atenuarea crizelor de colici.
vally ma bucur mult ca si Gloriei ii place in leagan
...nu's cine l-a inventat da' buna idee a mai avut
. Eu am mai scris...am administrat enterolactis de capul meu si nu la sfatul pediatrei. Pediatra, desi nu era sigura ca Eric are reflux, mi-a recomandat Losec Mups, care e medicament in toata regula
. Si, ulterior, am citit in carti si in studii medicale, ca atata timp cat nu scade in greutate, vomitatul este efectiv o problema de disconfort pentru parinti si nicidecum o problema medicala
. Asa ca desi pe prospect scrie de un plic de 5 g/zi, eu am administrat un plic la 2-3 zile. Eu asociez perioada de calm a lui Eric (agitatie mai putina, crize aproape inexistente de colici, episoade de voma mai putine) cu inceperea tratamentului. Eu am mai facut comanda de pe Naturashop de probioticul www.naturashop.ro/babys-jarrodophilus-p-972.html" target="_blank">asta. Comanda vine luni, deci inca nu l-am administrat.
mqqm Eric mutumeste pentru pupaturile lui Oliver (chiar daca el in realitate se stramba de mama focului cand il pupa cineva
). Sa stii ca eu am retinut de rolul probioticelor in atenuarea colicilor.
Cand ma refeream la greutate...faceam comparatie cu alti bebei care la 2 luni si un pic au aproape 7 kg. Eric nu a atins inca 6 kg...poate pe 5 ale lunii (adica luni) cand va face 2 luni fix va ajunge la 6 kg.
mqqm si motana chiar ca vorbiti limbi straine cu tipologia vaccinurilor si compozitia lor. Imi inchipui sa fi intrat eu in cabinetul pediatrului (si aveti in vedere ca e clinica privata..se presupune ca sunt open minded
) cu cartea dr Sears sub brat...cred ca pica pediatrul in fund. Si asa mi s-a parut ca-mi face o concesie prin faptul ca mi-a dat doua extrase cu informatii despre Prevenar si Rotarix.
motana multumesc pentru informatiile despre carte si probiotice pentru copii. Saptamana viitoare sper sa am timp sa le disec putin
. Uff...ma plimb si eu cu Eric pe umar ca sa eructeze...da' ma lasa spatele efectiv
. Si stau mai mult cu el asa pe umar, cand stiu ca a mancat lacom si mult...si in reflux e recomandat sa stai cu el cel putin 30 de minute la verticala.
niste poze cu printesa mexicana??
...felicitari pentru zmeurica activa si precoce (eu am un puturos..inca ii mai balangane capul
).
uite aici poze cu teroristul![]()
http://good-times.webshots.com/album/569934954SKHceN
fetelor va multumesc mult pentru aprecierile la adresa lui Eric
...si mie mi se pare ca e un bebelus frumos
...si's asa de mandra ca-i al meu![]()
.
Danielle...

pentru frumoasa Ebonee multa sanatate si fericire..si sa fie iubita de cei dragi

Giova la multe lunite lui Edi...pupe mama de falcos
...parca mai ieri ne scriai pe forum ca ti s-a rupt apa si iti este frica..si uite acum ce mandrete de baiat ai
alinutza78 spune:
ayda tare frumoasa e printesa ta...are niste trasaturi foarte delicate..gene, buze
...o sa rupa inimile baietilor
. Sa stii ca si Eric sta in carucior doar daca doarme..si nici atunci (seara cel putin, sesizeaza imediat schimbarea de temperatura cand il lasi din brate si se trezeste automat
). Mama, care il scoate cel mai des afara, s-a obisnuit sa-l plimbe pe el intr-o mana si caruciorul in cealalta. Si am ridicat si caruciorul o treapta, desi e prea devreme...dar inutil
.
moniland ce ma bucur ca ai mai dat de veste
. Ai niste printese scumpe...si grasunele
. Cum ai reusit sa le faci program la 4 ore??!!