Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Am reinceput sa-i dau Vigantol Aniei si mi-am amintit cit de tare ma enerveaza chestia asta. Nu merge sa i-l diluez in lapte, pt ca totdeauna lasa putin lapte in biberon si, in plus, nu se dilueaza bine, fiind uleios. Daca i-l pun in linguritza nu-l vrea. Solutia cu picuratul direct in gura n-a mers niciodata la noi, si asa se streseaza cind vede sticlute, sprayuri aspiratoare indreptate spre nasul ei. Nu-mi ramine decit sa le picur in prima linguritza de mincarica. Dar ma enerveaza de mor.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Am reinceput sa-i dau Vigantol Aniei si mi-am amintit cit de tare ma enerveaza chestia asta. Nu merge sa i-l diluez in lapte, pt ca totdeauna lasa putin lapte in biberon si, in plus, nu se dilueaza bine, fiind uleios. Daca i-l pun in linguritza nu-l vrea. Solutia cu picuratul direct in gura n-a mers niciodata la noi, si asa se streseaza cind vede sticlute, sprayuri aspiratoare indreptate spre nasul ei. Nu-mi ramine decit sa le picur in prima linguritza de mincarica. Dar ma enerveaza de mor.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,

noua ne-a recomandat Pediavit, 1ml/zi. Iau amandoi cu seringile.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Chiar nu stiu ce cadou sa ii cumpar de 1 an…as vrea mai multe, insa…., totusi am sa ii comand de pe internet niste jucarii

Lavida e superba Eliza iar tortul arata fff frumos

Nausica multam de reteta cu lintea, am sa ii fac si eu Crinei , ii dau Vigantolul mereu cu lingurita inainte de lapte si culcare

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am primit si eu de la o mamica niste carti in format pdf si le-am trimis pe mailul comun.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara si de la noi..am avut o zi super aglomerata,dimineata nici nu stiu cum trece ca tre sa si merg dupa Andy,hai acasa hraneste kupii,culca gaza,fa teme cu Andy,du gaza la buni,fugi cu Andy la tenis,hai dupa gaza,acasa papa si acum am reusit si eu sa aterizez in fata laptop-ului

Angemamica gospodina.

Nausica sper sa treaca cucuiul cat mai repede.Noi folosim crema cu arnica.Vigantolul direct in guritza

Ada cum sunt kupii?

Anca off si voi cu cucui?

Musette si multumim de intrebare,suntem k...vazut si tortul

lavida ff frumoase pozele ,tortul si printzesa.

Lumiii cat de frumosi sunt hunii,pozele sunt ff frumoase,torturile la fel..iar cele in care sunt beculetze sunt mortale,care a plans?Adevarati barbateiSi Alexia a dormit azi pana la 18,15 asa ca ne vom distra disearaCum a iesit mamaligutza??

Oana

Andreutac vaaai ce printzesa cu ochi albastri ai

Elly multumim

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Vreau si eu va rog parola de la mail-ul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

muuh ai pm

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Fetelor, eu sint pro intilnire, haideti sa hotarim o data ce si cum. As prefera in IOR sau in Tineretului, ca sa ajungem in Herastrau noi stam mai mult pe drum decit in parc, DAR daca e mai multa lume care vrea in Herastrau venim si acolo.
Haideti sa luam taurul de coarne si sa stabilim o zi, cit mai e vreme frumoasa.

Nu stiu cum se face, dar eu chiar nu reusesc sa ma sincronizez cu nicio mamica, sa ne intilnim cu copiii. Luminita iese mai devreme decit noi, pe Lidia n-am vazut-o de luni de zile si nici n-am nr ei de telefon ca sa stabilim sa ne intilnim, nici cu Nadina nu m-am mai vazut, cu Mimihoo am avut ceva tentative dar n-a iesit nimic. Cred ca era mai buna chestia cu marti in IOR, a iesit citeva saptamini la rind.

Nu vreti sa stabilim ceva de genul asta? Marti in IOR si joi in Tineretului?

Nausica si Ania
poze

FELICITARI SINCERE PENTRU INITIATIVA

Si eu am fost ...forever ...PRO INTILNIRI....dar ceva s-a intimplat ..sau poate mi se pare mie...
asa ca am lasat-o mai moale cu IOR-ul ..din motive ca ..cu greu ma mai intilneam cu cineva..dar mi-ar face placere sa mai re-invie intilnelile din vremuri bune

pentru orice eventualitate iti las pe PM .nr meu

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

intru acum la ceas de seara, desi nu-mi sta in obicei, sa va anunt cu emotie ca baietelul meu Edi a facut acum cateva ore primii pasi!!
sunt mai emotionata decat atunci cand mi-a spus 'mama' pentru prima oara... am plans si acum ma doare stomacul de la emotie.
abia astept ziua de maine, sa exersam, sper sa nu uite pana atunci. si mai sper sa stie sa mearga si cu incaltari. uf, ce naiva sunt...
stiu ca pentur multe dintre voi, asta nu e o noutate, dar sufletul meu de mama e tare mandru in seara asta....

in alta ordine de idei, baietelul meu Robi mi-a spus 'mami'!!!
'mama' spune demult, dar 'mami' e ceva special... prima oara am crezut ca e o simlpa intamplare, dar acum tot repeta clar si des...

va urez o noapte frumoasa!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

angelynna82, multumesc pt complimente
nausica, o sa incerc si eu reteta cu lintea. Eu i-am picurat Elizei Vigantolul direct in guritza de la inceput. Deschid si eu gura si zic "aaa" apoi numar picaturile "una, doua". Acum deschide si ea gura si zice "aaa". Eu ma enervez pt ca nu tot timpul functioneaza prostia aia de picurator...

Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1

Eliza la 1 an

mamica de Eliza Maria(24.09.2008)

Mergi la inceput