Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Multumesc pentru parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lumi

Vazut si noi pozici
Andreutac ce ochii frumosi are puiuta , iar Eliza de Lavida a fost o cocheta..si ce de jucarii a primit

Si noi suntem in dilema cu ce sa-i luam lui Raducu la 1 an.
Bunicii cred ca o sa-i ia o tricicleta..iar noi ne gandeam tot la un calut pe care poate sa stea sau o jucarie cu volan..e mort sa stea la volan in masina..dar inca nu sunt hotarata.
Catelul vorbitor il are, antemergator Vtech are..asa ca mai inspectam piata ..mai avem o saptamana sa ne hotaram.

Nerantula voiam sa intreb ca am vazut in poze..cumva parul care se taie la mot se leaga cu panglica si se lipeste de un ban? parca asa e traditia?

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy.p

Lumi felicitari mamico pentru progresele puilor yai , e si normal sa fii emotionata, eu am plans de emotie cand ma jucam cu pitica

Cristina, parul de la mot legat de panglica se lipeste cu ceara din lumanarea de la botez de un banut de argint, eu asa stiu

azi pitica mea m-a pupat pe obraz din proprie initiativa

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ufff..din pacate nu mai am lumanarea..preotul a zis s-o aducem la biserica sa arda in biserica..la fel am procedat si cu lumanarile de la nunta.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ange cred ca te-ai topit..Alexia imi da capul sa-l pup si ma strange in brate

Lumi felicitari duble

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

intru acum la ceas de seara, desi nu-mi sta in obicei, sa va anunt cu emotie ca baietelul meu Edi a facut acum cateva ore primii pasi!!
in alta ordine de idei, baietelul meu Robi mi-a spus 'mami'!!!

Bravoooooo!!!!
Imi inchipui ce bucurie o fi pe tine!
Si "mami" e super.
La mai mare, Edi! Ania de-abia asteapta sa te ia la un tango!

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

acum ca s-a acumulat atata experienta... sa reluam sondajul

ce cadou vi se pare cel mai potrivit pentru un anisor?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Dintre toate, absolut toate jucariile pe care Edi le-a avut/le are, cel mai apreciat este pianul Vtech. Il are de cand avea cateva luni, se joaca cu el non-stop si arata ca nou.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
Cristina, parul de la mot legat de panglica se lipeste cu ceara din lumanarea de la botez de un banut de argint, eu asa stiu

No kiddin'!
Omul cit traieste invata.
Bine ca mai am luminarea, am pastrat-o dintr-o traditie de familie, si nu pt vreo superstitie. Pe vremea lui Ceausescu, toate penele noastre de curent (si au fost muuulte) se rezolvau cu luminarea de la botezul lui frate-miu.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Lumi am vazut pozele, ai doi baieti frumosi foc! Felicitari pentru 'mami' si pentru primii pasi ai lui Edi.
Ange pls da-mi si mie reteta de paste.
Cristina noi am pus motul lui Edi pe un banut de argint si l-am lipit cu ceara de la lumanarea de botez.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy,p am profitat de moment din plin mai ales ca ea nu prea le are cu dragaselile cu mine... in schimb ii place sa o iubesc eu, am frumoasa Alexia. Au bebelusii nostri atatea chesti (,) cu care ne surprind...

Nausica m-am amuzat la faza cu Ceausescu, dar stiu ca asa este.

Eu am dus o parte din lumanare la biserica unde am botezat-o si cealalta e in cutia cu amintiri pentru ea

Cristina asta e acum

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput