Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Giulianna am facut pastele asa: azi am folosit spaghete...asa ca i-am pus si ei separat tu poti folosi orice alte paste. Am inabusit ceapa, usturoi si ardei gras rosu, cand s-au inmuiat am adaugat carnea de curcan (am avut piept care in prealabl l-am fiert), sos de rosii dulce si condimentat putin. L-am lasat sa scada si am pus peste spaghete. A mancat pitica mea bine , tu poti sa adaugi si patrunjel...eu am uitat

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Scutece

ada, hahahaha deci avea dreptate userita cu hormonii in exces :))
Ce am incercat eu in ordinea preferintelor:
Huggies Premium
super super super, tot ce imi doresc de la un scutec, nici o problema cu ei
Libero
super super super????
nu stiu daca ultimul super e taiat sau nu, cert ca e dat caki pe dinafara, poate si din cauza ca am luat nr 4 in comditiile in care fii-mea e cam fotomodel :)
Pampers standard
mie tocmai combinatia gel aloe vera+pipi imi repugna ca miros, simplu gelul ala miroase a chimicala, asa ca in goana bio pampersul iese din topul preferintei pe criterii strict mirositoare :) dar asta nu inseamna ca nu il cumpar atunci cand nu gasesc Huggies Premium sau mai nou Libero.
Huggies Classic
imi place materialul din care sunt afcuti, ma deranjeaza ca nu sunt flexi, ba chiar as spune ca sunt rigizi
Pampers premium
nu miros dar se destrama intr-un mare fel, parca le-au facut dinadins regenerabile direct pe fundul copilului......

la nicio marca incercata nu a facut iritatie, poate si din cauza ca schimb scutecul des? cam la 2-3 ore?
voi la ce interval schimbati scutecul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Noi tot mucioase rau suntem, nu cedeaza mucii astia cu nimic, este deja a 4 noapte in care nu poate dormii de muci, tot timpul e cu ei pe fata si in guritza..offff Continuma tratemntele, poate poate...

Am vazut poze fff frumoase, cu huni tunsi , Eliza fff cochetzica, David de Nushulica . Copiii nostri sunt chiar deosebiti si minunati!!!!

Asa stiu si eu, ca parul de mot trebuie lipit cu ceara de la lumanarea de botez pe un banutz de argint.

Ada daria a primit multe jucarii minuante de ziua ei, dintre toate cel mai folosit este elefantul cu roti www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Balansoar-elefant,-cu-roti---Pilsan-Toys/869/" target="_blank"> ASTA si cea mai iubita o papusa care canta si merge. A mai primit si o masinutza condusa de Fifi (personaj din desene animate) care se impunge si care face baloane (se gaseste prin hipermarketuri). Cred ca la varsta lor ii intereseaza orice se trage/impinge si masinutele fara pedale, gen Flinston ... Cam atat

Noapte buna tuturor

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

Lidia am fost la magazin si nu mai au de la Vtech, dar au unul la fel de complex si de frumos de la Bambino-nu stiu cum- Imi scapa acum denumirea completa. Scuze. e la 190ron asta.

Anca mai nasol este ca nu eram pregatita in camera cu nicio lumanare Ca daca refuza piticul lapticul rece , ma puteam duce la bucatarie sa il incalzesc la flacara Aia mergea Acum ne vom duce sa cumparam lanterne sa avem in fiecrae camera, ca la noi in casoaia asta dai cu capul in toate cele daca se intampla noaptea

elly pup fata sa nu doara caputul si bine ca nu s-a intamplat mai rau Eu il tin mereu legat ca nu mai sta locului o secunda .....

nausica nasoala intamplare cred ca a plans tare rau mititica pupici multi

La multe lunite Salih de Banu si Maria de Mariana !!!!!!

ratonel imi pare rau, multa sanatate

andreutac ce papusica frumoasa are mami !!!! Pupici multi printesei si tie

lumi sunt superbi voinicii Tu cand te-ai tuns ??? Ai fost foarte frumoasa la petrecere
Acum o sa dau iar si la petrecerea 2, pe aia nu am vazut-o , nu am vazut hunii tunsi...

lavida ce rochita de printesa a avut Eliza Foarte frumos si tortul Ce frumoasa e poza e cu Eliza intrata in punga puuuuupiiic frumoasei mici

Laura cred ca iti este tare greu cu programul asta Uite niste pupaciosi sa te tii tare

Lumi m-am emotionat si eu cat de frumos ai scris felicitari puilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nausica eu ii pun in prima lingruita de papa vigantolul. Dar mai uit uneori

Angelyna ce frumooooos Si pe mine ma pupa piticul , intinde gurita deschisa spre mine Sunt atat de duuulci

La pampersi nu ma bag in discutie, nu ii am cumparati de aici , si sunt diferiti de cei gasiti la noi. Insa la Pampers nu imi place cum miros de la aloe, dar sunt foarte buni in afara de asta, la Huggies Disney ador banda elastica , care le tine bine la spate. Insa ii prefer pe Pampers , cu mirosul lor cu tot. Acum am din ambele modele si totusi seara ii pun Pampers....

In seara asta am reusit sa ii dau sa pape cereale. Sunt curioasa la cat se trezeste, daca mai cere laptic la noapte...
Azi a invatat sa se ridice singur de jos, fara sa se sprijine de ceva Soldatelul lui mamica E atat de dulce tuns scurt

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Bravo Edi , Bravo Robi Lumi, esti norocoasa, ai parte de duble realizari.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

dyanira si anca, sa stiti ca si aici in majoritatea magazinelor preturile la incaltaminte copii incep de la 150 RON in sus.
chiar sambata am intrat intr-un magazin ce avea toata vitrina acoperita de -50% discount, inauntru stupoare tot de la 300 RON.
si mai nasol e ca nu gasesti nici modele mai deosebite.....

intalneala aniversara,
IOR/neIOR, la cum sunt majoritatea boboceilor raciti in aceasta perioada, eu as zice sa amanam pana la primavara....in ultima luna am tot citit cum au racit unii iar cand s-au facut bine au racit altii si tot asa...no offence dar cam asa o sa o tinem toata toamna, asta e sezonul....

eu una prefer sa o tin pe thea departe de aceste riscuri, peste o luna vine ziua ei, apoi vaccinul de 1 an, parca nu imi vine sa imi fac necazuri cu mana mea....vorba cea: foaie verde batz, n-ai de lucru fatzi

Mergi la inceput

parul de motz,

instinctiv, eu l-as lega cu o panglica si l-as pune intr-o cutiuta mai deosebita, gen cutiuta de bijuterii de argint sau o cutiuta speciala pentru asa ceva.

sunt curioasa:
de ce se lipeste cu ceara de lumanare pe banutul de argint?
care sunt semnificatiile lumanarii si ale banutzului de argint?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

intalneala aniversara,
IOR/neIOR, la cum sunt majoritatea boboceilor raciti in aceasta perioada, eu as zice sa amanam pana la primavara....in ultima luna am tot citit cum au racit unii iar cand s-au facut bine au racit altii si tot asa...no offence dar cam asa o sa o tinem toata toamna, asta e sezonul....

eu una prefer sa o tin pe thea departe de aceste riscuri, peste o luna vine ziua ei, apoi vaccinul de 1 an, parca nu imi vine sa imi fac necazuri cu mana mea....vorba cea: foaie verde batz, n-ai de lucru fatzi

Eu zic ..mai bine sa nu mai scoatem boboceii deloc afara din casa...asa cu siguranta vor fi bine sanatosi pina la primavara ..cind se vor intilni

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi tin pumnii vineri pentru voinici sa fie curajosi si sa nu aveti reactii !!! Si le pup beculetele tare furmosi mai sunt

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
Cristina, parul de la mot legat de panglica se lipeste cu ceara din lumanarea de la botez de un banut de argint, eu asa stiu

No kiddin'!
Omul cit traieste invata.
Bine ca mai am luminarea, am pastrat-o dintr-o traditie de familie, si nu pt vreo superstitie. Pe vremea lui Ceausescu, toate penele noastre de curent (si au fost muuulte) se rezolvau cu luminarea de la botezul lui frate-miu.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

deci eu, in iarna, cand a fost criza gazelor, m-am speriat tare..desi avem si sobe in casa...in fine...asha ca m-am gandit ca vine crizsa si or opri astia curentul ca pe vremea lu' Ceausescu...deci n-am dus inca lumanarea la biserica!
imaginati-va ce asigurata sunt, ca am in casa si lumanarile de la nunta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput