Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Roxi, a plecat scroafa? A ajuns cu bine sau a fost deturnat avionul?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Lumi foarte frumoase pozele de la petrecere. Hunii au fost sufletul petrecerii... iar beculete, sunt adorabili... li se vad trasaturile frumoase si mai bine... Felicitari pentru primii pasi si pentru primul "mami"... esti o mamica fericita...
andreutac foarte frumoasa Eva si are si niste ochi
lavida am vazut pozele de la petrecere, ce rochie de printesa are Eliza... wow, si ce de jucarele a primit...
angelynna felicitari pentru pupatul Crinutei... ce fetita tandra ai...
ratonelu multa sanatate tie si lui Sasha... sa va faceti repede bine
babytza felicitari pentru noile progrese... puii ne surprind in fiecare zi...
nocom -ici pentru Daria sa scape mai repede de mucisori...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Luminita FELICITARI PENTRU PROGRESELE HUNILOR...si pentru petrecere......hunii sunt deliciosi..si cu si fara par...iar tortuletzele au fost la dublu ..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

cadou 1 an
eu i-as lua www.imaginarium.ie/vehiculos/detalle?referencia=44625" target="_blank">asta

sotzul i-ar lua www.imaginarium.ie/vehiculos/detalle?referencia=30893" target="_blank">asta
numai ca nu o sa ii cumpere asa ceva pt ca e de la 3 ani in sus :))) hahaha

asa ca abia astept sa vad si alte optiuni :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Am reinceput sa-i dau Vigantol Aniei si mi-am amintit cit de tare ma enerveaza chestia asta. Nu merge sa i-l diluez in lapte, pt ca totdeauna lasa putin lapte in biberon si, in plus, nu se dilueaza bine, fiind uleios. Daca i-l pun in linguritza nu-l vrea. Solutia cu picuratul direct in gura n-a mers niciodata la noi, si asa se streseaza cind vede sticlute, sprayuri aspiratoare indreptate spre nasul ei. Nu-mi ramine decit sa le picur in prima linguritza de mincarica. Dar ma enerveaza de mor.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Noua ni s-a recomandat Vigantoletten 500 tablete...sunt pastilute..i le pisez intre 2 linguritze..si cu putina apa il accepta cu placere...si e mai simplu si pentru mine..daca uit o zi..imi dau seama imediat ...cind numar cite tablete am consumat..

culmea e ca si lui Stefan mi-a zis sa ii dau incepind din octombrie..
desi anul trecut acelasi medic mi-a recomandat pediavit D..

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN

www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Azi am fost si am comandat tortul la cofetaria Alice. Nici eu nu m-am gandit ce sa-i cumpar Biancai de ziua ei... nu prea o vad interesata de jucarii decat daca ma joc si eu cu ea... altfel sunt mult mai interesante sticlele de plastic, dopurile, cheile, linguritele si altele...
Vigantolul i-l dau direct in gurita... 3 picaturi... si-i spun "hai sa-ti dau 3" si numar 1,2,3 si sta cu gurita deschisa.
Mi-ar placea tare mult sa ne intalnim, mai ales ca nu cunosc personal pe nimeni de pe forum, poate chiar am trecut prin parcuri pe langa voi... as putea ajunge cam in orice parcuri, mai putin Herastrau...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui anamona

intalneala aniversara,
IOR/neIOR, la cum sunt majoritatea boboceilor raciti in aceasta perioada, eu as zice sa amanam pana la primavara....in ultima luna am tot citit cum au racit unii iar cand s-au facut bine au racit altii si tot asa...no offence dar cam asa o sa o tinem toata toamna, asta e sezonul....

eu una prefer sa o tin pe thea departe de aceste riscuri, peste o luna vine ziua ei, apoi vaccinul de 1 an, parca nu imi vine sa imi fac necazuri cu mana mea....vorba cea: foaie verde batz, n-ai de lucru fatzi

Eu zic ..mai bine sa nu mai scoatem boboceii deloc afara din casa...asa cu siguranta vor fi bine sanatosi pina la primavara ..cind se vor intilni

nu vad de ce te superi sau de ce ma persiflezi.
din fericire, am optiunea de a lua singura deciziiile in ceea ce ma priveste iti recomand acelasi lucru
daca vrei sa iti tii copii in casa pana la primavara e strict treaba ta, sa ne zici si noua daca s-au mentinut sanatosi :) poate o sa iti urmam exemplul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Deci am vazut super copii la aniversare! minunati!!!
mama si ce torturi....mmmmmmmmmmm!

Bravo, Hunisorilor!!!! lumi, te cred ca abia astepti ziua de maine, ca asha eram si eu mai zilele trecute si inca mai sunt nerabdatoare sa-l vad in fiecare zi mergand, parca nu-mi vine sa cred ca se plimba in voie prin casa...nu ma mai satur!

Sorry pt fetitele cu cucuie si sa treaca!

Nocom, sanatate multa Dariei!

Anca, si pentru Carla, sa se faca bine repede-repede! de fapt, cred ca greul a trecut!

rotonelu...sa stii ca am patit-o si eu cu culcatul pe picioare, dar vad ca a revenit la sentimente mai bune...

Laura, dar stiu ca ai program incarcat, nu gluma!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Pe mine toate obiceiurile astea cu taiatul motului ma depasesc, si pe deasupra imi par kichuri (asa se scrie?)

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Roxi, a plecat scroafa? A ajuns cu bine sau a fost deturnat avionul?

Cu mine vorbesti ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput