Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)
Raspunsuri - Pagina 13
claudinna spune:
gaia, Razvan a primit de la familion scaunul de masina, ca ni-l doream, ne trebuia, era cam scump...asha ca am pus toti bani si i l-am luat. pana acum sunt f multumita de el, mai putin capitolul dormit...dar asta e...oricum, stiu ca tu esti lamurita la capitolul scaune
ce a mai primit si i-a palcut mult: o orga, no name...e cam 20-30 ron...a fost innebunit dupa ea! fara niciun motiv...a cedat moral, so...nu mai canta, dar la pretul asta, ii iau vreo 3 sa se sature
a mai primit un calut cu calaretz, apesi pe capul calaretului si merge calul, canta cxalaretul, necheaza calul...se apinde coama, coada...in fine, ff vesel si f placut de copiii participanti la petrecere, ca Razvan n-a apucat atunci sa se joace cu el...dupa petrecere a fost musai sa schimb bateriile...ragusise tare! nici asta nu cred ca a fost mai mult de 50 ron
a mai primit o masinuta cu winnie si masinuta merge singura, canta si se invart niste lumini ca girofarul...uneori se mai sperie Razvan, dar per ansamblu ii place
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami Pe mine toate obiceiurile astea cu taiatul motului ma depasesc, si pe deasupra imi par kichuri (asa se scrie?) alexa, cipri si mami |
ai mancat un TS in mijloc:)) dar mai nepretentios poti sa scrii la fel de bine chici, e acceptat
dar in propozitia de mai sus eu as folosi termenul de prost gust :) kitsch-ul se refera la obiecte (de arta)...
in ceea ce ma priveste, unele obiceiuri mi se par dragute si antrenante atata vreme cat nu implica bani (de la la noi, de la invitati etc), banuti, aur sau orice alt obiect ce vrea sa sugereze BOGATIE si INDESTULARE in exces.
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui babytza Hello mamici Lidia am fost la magazin si nu mai au de la Vtech, dar au unul la fel de complex si de frumos de la Bambino-nu stiu cum- Imi scapa acum denumirea completa. Scuze. e la 190ron asta. Babytza si puiiValentina David |
Multumim mult ..Rox..
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN
www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA
claudinna spune:
taiatul motzului: la noi se leaga cu o panglicuta rosie (desi eu cand am fost nasha am folosite bleu...habar n-am de ce...) si se pastreaza intr-o batista alba. stiu ca priprietarul nu tr sa vada motul
mie mi-a dat soacra-mea motul sotului
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui angelynna82 Giulianna am facut pastele asa: azi am folosit spaghete...asa ca i-am pus si ei separat tu poti folosi orice alte paste. Am inabusit ceapa, usturoi si ardei gras rosu, cand s-au inmuiat am adaugat carnea de curcan (am avut piept care in prealabl l-am fiert), sos de rosii dulce si condimentat putin. L-am lasat sa scada si am pus peste spaghete. A mancat pitica mea bine , tu poti sa adaugi si patrunjel...eu am uitat de Crina Alexandra Crinul Meu Atat de mare sunt Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam |
Sar'na! Suna bine de tot. Fac maine!
Fortez nota si intreb daca le faci si cu branza, pe ele pe paste Si daca da, cum?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
alexa si mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Cu mine vorbesti ? Babytza si puiiValentina David |
alexa, cipri si mami
babytza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexa si mami
|
Nu a plecat...mai sta doua saptamani Sa il tina pe pici pe drumuri, ca eu nu mai vorbesc deloc cu ea si aici nu mai vine ... Asa ca sotul face naveta cu copilul Am niste nervi de nici nu iti imaginezi.....
Babytza si puiiValentina David
alexa si mami spune:
Anamona perfect de acord. Noi am facut o mica petrecere, noi si nasii, fara nici o obligatie materiala din partea nimanui.
alexa, cipri si mami
claudinna spune:
multumesc tuturor pr voturile la concursul Klorane si pt urarile de ziua lui Tatanu!!
i-am facut tortul Sah, de la Gabriela Cara si a iesit un blat imens, care nu s-a lasat delok! a iesit bine si aranjamentul, numai ca am avut un pistol din ala de plastic pt ornat si a fost suuuper nasol, ca am batatura la deget...tr sa-mi iau scule profesionale, ca nu se mai poate asha!
am facut si pate, deci am furat reteta si am mai facut o crema de branza, voi pune pe blog retetele, sper sa nu va suparati
angelynna, a avut un succes nebun suflee-ul de conopida!!!
maine ii fac si eu paste cu sos si carne. i-am luat cus-cus, ca sa nu le mai bag la blendar. i-am mai facut candva spaghete si i-au placut
blog cu basca
Razvan
babytza spune:
Claudina sa pui pe blog si reteta cu mancarea de linte, sa stim unde o gasim
Babytza si puiiValentina David