Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)
Raspunsuri - Pagina 14
alexa si mami spune:
Roxi, da-ne adresa ei sa trimitem mascatii s-o sperie putin
alexa, cipri si mami
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami Roxi, da-ne adresa ei sa trimitem mascatii s-o sperie putin |
Trimite-i la mine mai bine , sa ma "sperie" pe mine
Babytza si puiiValentina David
lavida spune:
Lumi, foarte emotionante momentele descrise de tine! Felicitari hunilor! Abia astept sa mearga si Eliza.
baby_boy,Babytza,Nocom,elly_16 multumim de aprecieri!
Si Eliza are momente cand ma pupa, adica se apleaca cu guritza deschisa spre mine pana ma atinge pe obraz sau unde apuca. Atunci stiu clar ca are chef de giugiuleala si o iau si o pup, o gadil si o sucesc pe toate partile. Ea rade in hohote si cand se satura incepe sa strige, sa o las in pace. E minunata si o iubesc de nu mai pot!
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
Eliza la 1 an
mamica de Eliza Maria(24.09.2008)
claudinna spune:
babytza, o sa o pun, ca am facut de cateva ori. si lui Razvan i-a placut
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
_giulianna_ spune:
Sa va spun cum stie Edi ca-l cheama, pe limba lui. TA! Il intreb: cum te cheama mami pe tine? Raspunde: TA! I-am tot spus ca el e Edi, ca pe el il cheama Edi, il intrebam cum il cheama si tot eu raspundeam Edi, Edi! La inceput asculta si radea. Nu stiu ce i se parea amuzant, ca-l cheama Edi sau ce? Acum a inceput sa raspunda. TA!
Are anumite cuvinte la care rade de moare, cele cu 'sh'. Am descoperit asta intr-o zi cand eram la plimbare toti trei, eu in fata, sotul cu Edi in spate. Mergand i-a iesit un pantofior din picior si sotul i-a spus 'Ce faci Sholea? Pierzi pantoful?'. A ras de s-a prapadit. Apoi i-am spus cuvinte cu sh: shase, sharpe, shoshon...rade de se prapadeste. La Sholea cel putin e extaziat!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
Nocom spune:
Trezireaaaaaaaaaaa!!!
Hai hai ca io sunt pe baricade de la 7!!!!!!!! Asta pentru ca a dormit bine toata noaptea!!!!Macar atat!!! Mucii sunt mai putintei astazi, continuam c tatamentul. Ada
Hai sa va servesc cu de toate...
si bineinteles
Sa aveti o zi minunata cu puiutzi sanatosi si mancaciosi!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nocom spune:
Un pupic special, asa de "buna dimineata" lui TA!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
claudinna spune:
neata si de la mine!
am avut si noi o noapte linistita
ma bucur ca Daria e mai bine! pana la urma, toate trec!
pentru TA!!!!
a propos de mers cu masina, cand mergeti singure cu copiii in masina, ei stau in spate? adica scaunul de masina unde il aveti pus? in spatele soferului, in dreapta spate sau in dreapta fata??
ca vreaus a ma reapuc de shofat
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anca81 spune:
Neata, ce vreme nasoala e la noi . Azi stam in casa, sa vedem ce mai ispravim . De ieri Carla ridica capacul de la WC si arunca chestii inauntru, cu o deosebit de mare placere. Si e super smechera ca incearca usa sa vada daca e intredeschisa, daca e inchisa se reprofileaza, daca nu - .
Am vazut poze minunate cu hunii Luminitiei - btw felicitari pentru progrese, Eva de Andreuta - domnisoara, aveti niste ochisori superbi si frumoasa brunetica Eliza de Lavida.
Bitza, Giulianna, pastele cu cascaval le fac extraordinar de simplu si rapid, fierb pastele in apa cu putina sare, le scurg, in aceasi cratita (preferabil una de teflon) pun un cubulet de unt, las sa se topeasca, arunc pastele acolo si pun cascaval ras in prealabil. Amestec bine pe foc pana se topeste casca. Sunt yummy. Spun teflon pentru ca se cam lipesc. Mai era o varianta in care puneam totul la cuptor cu un sos din smantana si galbenus dar celelalte sunt mult mai rapide. Poti pune si branza de vaci, oaie etc.
Cadourile de 1 an: Carla a primit catelul vorbitor care e mereu parasit intr-un colt, nu prezinta interes , un set de 8 cuburi moi care sunt super misto, se joaca cu ele, un calut cu forme in care se baga cuburi si o piramida cu inele de stivuit. Oricum, eu jucariilor le spun pas, chiar nu merita la ce preturi nesimtite au, Carla prefera clar sa se joace cu mingea, sa rasfoiasca carti/reviste si sa mute jucariile pe care le are deja dintr-o camera in alta. Si mai nou are o gramada de pantofi, cratite, linguri de lemn etc cu care se joaca cu mare placere. Tricicleta nu iau acum pentru ca vine iarna.
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
gaia.nevia spune:
neatza si cui doreste.
si noi ne-am trezit la 7, le-am dat cate un lapte, si acu ne pregatim de micul dejun.
Claudinna, mie imi convine sa am copilul in diagonala, ca sa pot pune mana pe el si sa-i pot vedea fata atat direct cat si in oglinda.
Dar cum am doi... i-am pus asa: pe Radu, ca e mai mic, in diagonala, iar pe Teo in spatele meu. Pastrez "ordinea" ca sa nu avem discutii. In masina mea sta fiecare la locul lui, in scaunul lui, si nu altfel, dixit
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri