Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)
Raspunsuri - Pagina 8
tzitziri spune:
Lumi, pai ce vina ai tu ca nu mananca David?.Stai linistita ca nu ai de ce sa iti ceri scuze
Hunii sunt deliciosi tunsi.Mie imi plac mai mult tunsulici...par mai maturi putintel(nu ca ar fi fost cazul)
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andreutac spune:
Hello,
Intru si eu in fuga, azi am seara libera, cu fetele la concert, asa ca ma straduiesc sa las totul in regula pt. pitica.
Ramo, si eu am facut reteta de paste postata de Angelynna. Evei i-au placut, insa de cand mananca neblenduit n-am mai incercat. Tre' sa caut niste paste mai micute ca sa le poata papa.
Lumi, super dulci hunii voinici si pretiosi! Asa funny arata baieteii tunsi asa scurt, au o fatuca asa serioasa, barbati in miniatura
Ratonelu, Bitza, Anca, multa sanatate puiutilor!
am vazut si pozele de la petrecerea lui Gruia, foarte frumoase!Pt. aniversarea de 2 anisori iau si in calcul varianta asta, acum mi s-a parut prea mica.
Babytza, da-mi si mie pe PM, sau aici, detalii despre cum luam mancare chinezeasca de la tine. mi s-a facut o pofta. Soricelul a fost super la petrecere si pe tine te prinde foarte bine culoarea.
Aici o puteti vedea pe Eva la un anisor: http://www.flickr.com/photos/andreutac/?saved=1
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
angelynna82 spune:
Lumi sperbi sunt hunii tai mamico, torturile la fal
Carla speram sa treaca raceala cat mai repede
Andreutac e superba Eva in poze, tortul este superb
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
luminita2008 spune:
baby_boy, musette, oana, andreutac, ange, sar'na mult de aprecieri!
musette, f fain tortul! parca l-am mai vazut pe undeva....
eu lintea o fac ca mancarica de mazare si, desi are un aport ridicat de proteine, eu o fac cu carnita de pui.
calesc/inabus ceapa, morcov, pastarnac, date pe razatoare + sos de rosii + carnita, pana e aproape gata carnea, cu apa mai multa, ca sa se patrunda carnea. spre final, adaug lintea, pe care o las inainte in apa vreo 2 ore. las totul la foc moderat cam 20-25 min si gata. in maxmimum o ora e gata, cu totul. adaug si marar la final. iese o bunaciune! stiu ca nausica pregateste altfel lintea, dar nu mai stiu cum...
oana, sar'na, dap, chiar par baietei cu acte in regula. si mie imi plac mai mult asa, beculete!
andreutac vazut poze, Eva e o splendoare, are niste ochi, te baga in boala, nu altceva! o frumusete, sa-ti traiasca!
in alta ordine de idei, fi-miu Robi doarme de 2.5h, cu o ora mai mult deja decat fratica... iar nu mai adoarme pana la 23.00!
gata, fug, tre' sa fac mamaliguta cu sos pentru huni, ca mi-ati dat idei ieri...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
gaia.nevia spune:
acum ca s-a acumulat atata experienta... sa reluam sondajul
ce cadou vi se pare cel mai potrivit pentru un anisor?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia acum ca s-a acumulat atata experienta... sa reluam sondajul ce cadou vi se pare cel mai potrivit pentru un anisor? Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Lui David i-am luat cu vreo 3 saptamani inainte un laptop cu activitati (peste 3 ani, dar am zis ca paote asa nu mai atenteaza la laptopul meu) si cum i l-am dat inainte cu cateva zile de ziua lui trebuia sa ii iau si de ziua lui ceva asa ca i-am luat telefonul Fisher Price.
Acum mie mai inteligenta mi s-a parut ideea pe care i-am dat-o soacra-mii: un balansoar de ala de se suie copilul (gen calut) si se da huta....efectul nu il stiu inca, dar mi se pare mai potrivit decat ce i-am luat eu.Sau oricum, mai deosebit.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
lavida spune:
Am reusit sa incarc si eu cateva poze de la petrecerea Elizei. Cine doreste le poate vizualiza aici
Am tinut petrecerea acasa, am avut 26 de persoane cu noi cu tot, a iesit foarte frumos. Tortul a fost de fructe cu frisca, asa l-am vrut, ca sa poata manca si copiii. Personal prefer tortul de ciocolata dar a fost foarte bun si asta.
Am fost foarte stresata pt ca a trebuit sa ma ocup eu de tot, inclusiv cumparaturi, mancare etc. pt ca sotul a fost plecat din tara pt cateva zile si s-a intors doar in ziua cu petrecerea Noroc ca m-a ajutat mama si am terminat totul la timp. Daca va intereseaza va pot spune si ce meniu am avut...
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica de Eliza Maria(24.09.2008)
Nausica spune:
citat din mesajul lui luminita2008 Nocom, noua pentru uscarea mucisorilor pediatrul ne-a recomandat zyrtec, 5 pic/zi, 2-3 zile pana trece valu'. la noi a avut efect imediat, a doua zi aproape ca nu mai erau deloc. |
Zyrtec nu-i antihistaminic?
Parca da. Nu au fost somnolenti?
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Nausica spune:
Musette, eu o fac asa:
Pun lintea la muiat min. 1h, apoi o pun la fiert, cca 15 minute.
Separat, calesc inabusit in ulei de masline morcov, pastirnac si telina rase si o ceapa mica. Cind se moaie, le pun peste linte si mai adaug si 2 rosii oparite, decojite si maruntite sau aprox 1/2 cutie de rosii Cirio. Las sa mai fiarba inca 15 min, ultimele 5 fara capac, sa mai scada zeama. Verdeata n-am pus pina acum, dar mi se pare buna ideea sa adaugi la sfirsit.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Nausica spune:
citat din mesajul lui anca81 Nausica merci de raspuns. Aniei. Carla a avut aproape o saptamana un semn in frunte de la o cazatura pe gresie. Exersa statul in cap sau ceva de genul si a cazut fix in bot. Trec toate, noi sa fim zen |
Ooof. Ania n-a avut cucui. Si incepuse sotul sa ma sperie, ca nu-i ok daca n-are cucui.
Ania s-a perfectionat la cazaturi, cind cade pe spate tine capul in piept tare tare, iar cind cade pe-o parte are un stil de a amortiza cazatura facind o tumba laterala. Aseara chiar a fost vina noastra.
Carla pe urma de cucui.
Nausica si Ania
poze