Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Uofff, ce am uitat…

La Multi Ani Robert Matei pui de de Aurrora

La Multe Lunite pentru Salih de Banu si Maria Elena de Mariana Flo

Elly o am pe Bianca sa nu aiba vreun cucui sau altceva. Crina se ridica aproape in picioare cand este in scaunul de masa sau carut…eu nu am centuri la scaunel

Nausica o am si pe Ania, uofff nasol cazaturile astea

Ramo i-am facut azi paste cu sos de ardei gras, ceapa si usuturoi (merg si fara) si carne de curcan impreuna cu un sos de rosii, delicios

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

poze petrecere I

poze petrecere II

beculete

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Nerantula, superb a fost la petrecerea lui Gruia! e ceea ce mi-as fi dorit pentru huni, dar nu s-a putut din diverse motive...
felicitari!

Ada, Nocom, multa sanatate puilor!
Nocom, noua pentru uscarea mucisorilor pediatrul ne-a recomandat zyrtec, 5 pic/zi, 2-3 zile pana trece valu'. la noi a avut efect imediat, a doua zi aproape ca nu mai erau deloc.

Babytza, si sper sa nu aveti efecte dupa vaccin. Noi il facem vineri, am amanat putin caci sambata au intrat in contact cu un baietel racit si tot astept sa vad daca s-a prins si de ei. eu cred ca nu, pana acum erau semne, dar better safe, than sorry...

Musette, sa stii ca ma gandeam si eu sa ii 'executam' noi, acasa, cred ca era mai simplu, mai ok pentru ei si evident, mai putin costisitor... da' nici eu, nici sotul, n-am mai tuns pe nimeni ever si ma gandeam sa nu fac mai mult rau decat bine... asta e, imi pare tare rau ca a plans Edi, daca se pricepea cucoana aia era altceva, in primele minute de tuns chiar era f linistit si zambaret...

oana, sorry, mai bine era sa ma abtin cu cantitatile de papa ale hunilor... sper totusi ca n-am deranjat pe nimeni rau... .

ange, ca sa ramana apa calda iarna, peste noapte, cand e mai racoare, iti recomand un termos. noi asa am supravietuit urletelor asta iarna... e jale daca bibe nu e gata repede, repede...

elly, si noi am avut tort de la cofe alice. a fost f bun, cu martipan, toata lumea s-a declarat incantata!

nausica, elly, imi pare rau de cazaturi. fetele!

subscriu la mancarica de linte de care vorbea nausica, e ff buna, hunii o adora.

Robert Matei!! Sa fii sanatos, norocos si vesel toata viata!

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

noi nu cred sa ajungem la party de bobocei, daca se va face... mi-e greu sa ajung mai departe de IOR si nu vreau sa va impun locatia. in plus, nu pot veni singura, doar cu soacra sau sot (daca va fi in we). ambele variante sunt un dezastru: soacra nu socializeaza, sotul n-are rabdare nici acasa cu hunii, dar'mite intre cateva zeci de copilasi si femei... , nu cred ca se poate la noi... martea in IOR as putea veni, in zilele cand lucreaza soacra, atunci ies singura si pot si eu sa schimb 2 vorbe... dar atunci nu pot iesi decat intre 12.00 si 14.30, cand hunii sunt odihniti, mancati, spalati etc, altfel ii apuca criza si nu pot sa ma descurc cu ei.... complicat, stiu, dar asta-i viata.

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lumi chiar sunt pretiosi hunii!! Super pozicile

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

intru si eu sa va pup pe toate
n-am avut mai mult timp azi

noi suntem f raciti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

votat repede bighideanu
nocom, multa sanatate
bitza, tinem pumnii , safie doar de la dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

carla imi pare rau sper sa va treaca repede...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Lumi ce frumosi sunt hunii si ce bine le sta tunsi.Exact asa suntem si noi.In legatura cu tunsul acasa nici eu nu aveam curaj dar pritenul care s-a oferit are 2 baieti pe care ii tunde de mici asa ca am avut incredere sa-l las apoi sotul s-a vrut si el bec ca fisu si l-am executat eu,cu ocazia asta am vazut ca masinaria e f usor de manuit si nu prezinta pericol asa ca data viitoare o sa-l tund chiar eu pe Luca.Daca vrei vin si ii fac si pe huni ca doar am experimentat pe sot.
F frumose si torturile,baga un ochi mai jos sa vezi si tortul nostru
Multi pupici

http://family.webshots.com/photo/2017854940103069214gVmkaJ

In legatura cu intalnirea,eu sunt pt herastrau dar daca se face in weekand e relativ ok si alt parc ca vin cu sotul.Dar sa ne hotaram cat mai e frumos afara.

Nushulica ma tineam sa-ti spun ca am vazut pozele,David a crescut f mult si tu radiezi langa el.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Lumi,Nausica vreau si eu va rog reteta de mancarica de linte.

de Luca

Mergi la inceput