Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Nocom, Musettepink multumesc mult pentru raspunsuri!. Mi-au placut mult pe site cum arata torturile de la cofetaria Alice, mai ales cele gen papusa, dar cum n-am comandat niciodata de acolo... Mi-ar placea ceva cu martipan si poate fructe de padure. Am avut un asemenea tort la nunta si a fost super-bun, iar la botez am comandat de la Ana, dar nu a fost la inaltimea asteptarilor. O sa mergem la cofetaria Alice si o sa degustam
Angelynna suna super combinatia ciocolata-menta .
Bitza -ici sa-si revina Lucas. Votat Bighidel.
300 multa sanatate. Probabil ai o sensibilitate la caile respiratorii si e nevoie de o cura mai lunga cu Echinaceea. Niste cure de aer de salina cred ca ti-ar face bine.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

A... si am uitat
Azi dimineata am tras o mare spaima... Bianca a cazut de pe scaunelul de masa... nu stiu cum naiba si-a desfacut tavita aceea si apoi a cazut pe gresia din bucatarie... a luat-o, am pipait-o ca nu cumva sa-si fi rupt ceva... ce sperietura am tras, am izbucnit in plans ... de acum, invatare de minte pe viitor, o s-o leg si cu curelele de la scaun...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Imi pare rau pentru patanie. Citind, mi-am amintit cand am izbucnit si eu in plans isteric cand M se innecase si aproximativ 10=15 secunde (mi s-a parut mie o vesnicie) nu a respirat si a capatat o culoare ciudata la fata.
Nici eu nu il leg cu centurile de siguranta......

Citat:
citat din mesajul lui elly_16

A... si am uitat
Azi dimineata am tras o mare spaima... Bianca a cazut de pe scaunelul de masa... nu stiu cum naiba si-a desfacut tavita aceea si apoi a cazut pe gresia din bucatarie... a luat-o, am pipait-o ca nu cumva sa-si fi rupt ceva... ce sperietura am tras, am izbucnit in plans ... de acum, invatare de minte pe viitor, o s-o leg si cu curelele de la scaun...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Imi pare rau pentru patanie. Citind, mi-am amintit cand am izbucnit si eu in plans isteric -M se innecase si aproximativ 10=15 secunde (mi s-a parut mie o vesnicie) nu a respirat si a capatat o culoare ciudata la fata.
Nici eu nu il leg cu centurile de siguranta......

Citat:
citat din mesajul lui elly_16

A... si am uitat

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ely, bine ca n-a patit nimic, eu o leg de fiecare data pe Carla cu centurile, chestia e ca trebuie sa le strang destul de bine pentru ca isi scoate singura manutele si se ridica in picioare

Gagici, de cate ori pe saptamana se poate da somon copilului > 1 an?

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani Robert Matei pui de Aurrora! (si mai las-o pe mami sa scrie pe-aici

Moaama Elly, naspa rau! Nici eu n-o mai leg pe fi-mea ca se cam nevrozeaza. Dar nici nu face semenea acrobatii deocamdata...

Somon? A zis cineva somon? Daca e fume as manca non stop/... la bebei nu stiu cum se dam, eu n-am cumparat deocamdata pentru fi-mea.

Caut o reteta de paste pentru madame. Nu am usturoi :(...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Anca, eu zic ca poti sa-i dai de 2 ori pe saptamina. Dar incearca sa-i dai si altfel de peste. Eu am luat file de salau, si i-am mai dat de la noi pastrav si dorada. Important e sa-i dai in fiecare zi ceva proteina, care nu trebuie neaparat sa fie carne sau peste, poti incerca si cu mincarica de linte (care Aniei ii place f tare).

Cit despre muci (scuzati), Ania are muci de citeva zile si nu i-am dat decit Oscilo... Am aspirat-o de 2-3 ori, nu mai mult si ii mai dau fis Nazomer. Vad ca reactioneaza foarte bine, azi dimineata s-a trezit cu nasul curat.

Cit despre cazaturi, am patit-o si noi aseara. Era aproape de ora de culcare, era destul de obosita si ca miriita si ta-su a vrut sa-i scoata rochita - ea stind in picioare -, eu m-am intins sa-i desfac capsele de la spate, si a urmat o timpenie din aia de nesincronizare: ta-su credea c-o tin eu, eu credeam c-o tine el, iar Ania credea c-o tinem noi. Si a cazut pe-o parte si a tras un cap de gresie. A plins rau de tot, nu se mai oprea, nu mai reusea sa respire ca lumea de la sughiturile de plins. A trebuit sa scot toata artileria de obiecte interzise si sa i le insir in fata pe covor, ca sa se linisteasca. Ne-am speriat rau de tot, mai ales ca a fost prima cazatura nasoala din viata ei.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, eu sint pro intilnire, haideti sa hotarim o data ce si cum. As prefera in IOR sau in Tineretului, ca sa ajungem in Herastrau noi stam mai mult pe drum decit in parc, DAR daca e mai multa lume care vrea in Herastrau venim si acolo.
Haideti sa luam taurul de coarne si sa stabilim o zi, cit mai e vreme frumoasa.

Nu stiu cum se face, dar eu chiar nu reusesc sa ma sincronizez cu nicio mamica, sa ne intilnim cu copiii. Luminita iese mai devreme decit noi, pe Lidia n-am vazut-o de luni de zile si nici n-am nr ei de telefon ca sa stabilim sa ne intilnim, nici cu Nadina nu m-am mai vazut, cu Mimihoo am avut ceva tentative dar n-a iesit nimic. Cred ca era mai buna chestia cu marti in IOR, a iesit citeva saptamini la rind.

Nu vreti sa stabilim ceva de genul asta? Marti in IOR si joi in Tineretului?

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nausica merci de raspuns. Aniei. Carla a avut aproape o saptamana un semn in frunte de la o cazatura pe gresie. Exersa statul in cap sau ceva de genul si a cazut fix in bot. Trec toate, noi sa fim zen

Ramo, ceapa, dovlecel, vanata, morcov, rosii, ciuperci daca ai, toate calite impreuna in ulei de masline. Iese un sos yummy pentru paste. Merge si fara usturoi. Sau in lipsa de ingrediente, paste cu unt si cascaval - asta fac eu pentru ca avem un frigider mare si gol

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Fetelor, am scos pestele din spital!
Angelynna pt tort de ciocolata adevarat-cioco belgiana-retete olandeze,iti recomand Cofetaria Dolce,e a unui var, si stiu ca e taaare atent la ingrediente!
Anca poti sa-mi zici si mie cum faci paste cu unt si cascaval? Te rog! Lucas e innebunit dupa cascaval!
Babymom,Eva unde sunteti?
tuturor boboceilor "cazuti in cap"!Si al meu s-a lovit asearasi are varful nasului rosu E tare haios!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput