Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Alina, daca Alexa se scarpina undeva poate avea oxiuri - copiii mici au. Trebuie coprocultura sa stii sigur .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

elly parca tu ma intreai daca este bun tortul luat de la cofetaria Alice, nu? Pai ce sa zic, am avut doua torturi unul pentru Daria, diplomat care nu a fost prea bun, ii cam lipseau fructele, nu prea a avut succes, si unul pentru mine, de ciocolata cu visine si crema de nuca, mult mai bune decat diplomatul dar copii nu prea mananca cu nuca si visine..... deci, nu prea a fost OK pt noi.... Dar poti merge acolo si poti gusta vre-o 5 feluri de torturi si il alegi pe cel va place mai mult. Cat am stat eu acolo o gramada de oameni incercau, e nu am avut timp de degustare, si rau am facut. Dar modle sunt ff multe, 6 cataloage!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nocom, nu stiu daca sunt picaturi care sa reduca secretiile - stiu insa ca eurespalul are efectul asta. probabil si Ambroxolul, sunt medicamente din aceeasi clasa din cate stiu eu. Insa aici medicul are ultimul cuvant. Ce mai faceti?

baby_boy, raducu papa suuuper mult. SI suge la fel de mult . Cu ce-l ungi la fund?

Lidia nu ar fi rau sa avem un party dar suntem foarte greu de organizat. oriunde l-am face, unele mamici vor putea ajunge greu si asta mi se pare o problema. In plus, e deja sezonul cu muci si riscam sa avem o "odisee" mucioasa 100%. Eu as risca totusi . Pana una-alta e intalnirea aceea din IOR de sambata cu mamicile care alapteaza, eu as merge dar ma gandesc cum sa ajung mai usor ca e departe si nu stiu nici insula.

edit: scos typos (sper). A, si am uitat sa spun ca 11 e cam devreme pentru noi . Ne trezim intre 8 si 10

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

elly parca tu ma intreai daca este bun tortul luat de la cofetaria Alice, nu? Pai ce sa zic, am avut doua torturi unul pentru Daria, diplomat care nu a fost prea bun, ii cam lipseau fructele, nu prea a avut succes, si unul pentru mine, de ciocolata cu visine si crema de nuca, mult mai bune decat diplomatul dar copii nu prea mananca cu nuca si visine..... deci, nu prea a fost OK pt noi.... Dar poti merge acolo si poti gusta vre-o 5 feluri de torturi si il alegi pe cel va place mai mult. Cat am stat eu acolo o gramada de oameni incercau, e nu am avut timp de degustare, si rau am facut. Dar modle sunt ff multe, 6 cataloage!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Elly si noi am avut tort de la cofetaria Alice.A fost foarte bun.Al nostru a fost compozitia alb-negru,asa se numeste,imbracat in martipan.Toata lumea a zis ca a fost bun.

legat de scutece eu cred ca le-am incercat pe toate care se gasesc la noi si nu numai.Am incercat f multe din dorinta de cunoastere,asa imi e felul sa incerc tot, nu neaparat daca nu sunt multumita de pampers. sa va spun concluzile mele:naspa mi s-au parut happy,huggies clasic,pampers premium.
Cele mai bune care se gasesc la noi mi se par pampers ,cele cu aloe,apoi mai sunt unele nemtesti,mamia parca le zice dar care nu se gasesc la noi.Apoi imi plac f mult si le folosesc pt noapte,babylove.
Asa si asa mi se par libero si huggies premium care dupa parerea mea sunt prea lungi si prea inguste si iese pisu pe la piciorus.
Noi folosim pt noapte babylove si ziua pampers care sincer mi se par cele mai ok si ca forma,si ca grosime si nu am avut niciodata accidente cu ele.(nu credeam sa fiu fan pampers mai ales dupa cati nervi mi-a facut reclama aia de era pe forum candva)

Am vazut un soricel frumos foc si mamica lui, Babytza careia si eu ii zic sa ramana blonda asa

Lumi
deci si voi sunteti tunsi nr unu?si noi la fel.La petrecere am zis ca vrem sa-l tundem pe Luca si un priten care are 2 baieti a zis ca daca avem masina il executa el pe loc.Zis si facutLuca e tuns unu,are o fata de baietoi ce nu ai vazut si nici pas nu a zis in timpul tunsului.Pup hunii tunsulici si pe mamica lor

Andy sunteti ok dupa vaccin da?

Bitza sanatate lui Lucas

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, si mie mi se par foarte obiective si folositoare analizele pe care le faci la orice
Noi am fost la inceput pe Pampers (clasic cred??!!) iar de cateva luni folosim doar Huggies Disney Superflexi..astia nu stiu daca sunt clasic sau premium..eu asa ii stiu.In Franta acum am luat un pachet tot Huggies Disney si am avut o surpriza urata ieri ca nu stiu cum s-a dezlipit stratul gros de deasupra si la popou ramasese doar cu o chestie transparenta (cam cum sunt chilotii de unica folosinta de i-am luat la maternitate)....ciudat.Acum sa nu se inteleaga ca sunt anti-...
De mancat...am vrut sa raspund de ieri dar cand am vazut cat mananca voinicii Luminitei intrasem in depresie.La noi mesele mai ales in deplasari sunt cam dezorganizate ca orar...aici mananca bine bine bagheta cu putin unt, fructe (din manuta) si a mancat cu pofta paste.Cantitatile nu le stiu, nu le mai masor de mult - de cand mananca singurel sau din farfuria altora...dar clar nu mananca foarte mult..

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ramo, nu l-am dat cu nimic..spalat bine cu apa si sapun pentru copii Nivea..si vad ca a trecut .ufff..sunt foarte dezamagita de pampersii aia...la clasic nu mi s-a intamplat niciodata asa.
Eu n-am folosit niciodata altceva decat pampers.
intr-adevar cei premium care au niste gaurele..si cred ca s-a frecat..pentru ca pampersul era curat si n-a stat cu el decat maxim 2 ore.Asta este.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza si

Lidia felicitari pentru bilant

Elly va papa Bianca, interesanta metoda de spalat pe dinti

Lavida bine ai revenit

Anca la noi e teroare curatatul nasului

Ada noi ne-am iritat de la Premium insa cu cel clasic se intelege fff bine. Nu am incercat pana acum Huggies, as vrea sa ii cumpar data viitoare

Bitza , votat Bighidel

300 ieri ma deranja gatul si stranutam, azi curge nasul …naspa rau. Echinacea as vrea sa iau si eu dar am inteles ca dupa raceala se ia…nu stiu ce sa mai zic

Babytza speram sa nu aveti nicio reactie . Am vazut in Mega Image o cana termos din inox la 11 lei, ma gandeam sa ii cumpar pt la iarna….sa fie apa calda, dar nu stiu cat rezista calda. Nasoala faza cu intreruptul luminii, stiu cum e…uneori la noi o opreste de cateva ori la rand , sper sa mai reziste aparatele electrocasnice..cat si cele electrice

Oana David al tau vrea sa se faca fotomodel mami (am glumit )

Eu ii mai dau la fundulet cu (,) crema Nivea, efectul este spectaculos…ii trece roseata repede

Ma gandeam sa ii fac un tort din ciocolata si aroma de menta, merg foarte bine amandoua, dar tati al nostru nu vrea sa il fac in casa …a zis ca de ziua lui pot incerca …sper sa gasesc o cofetarie care face cum vreau eu …

Azi noapte cand a venit tati presupun ca s-a trezit si pitica caci eu nu am simtit-o...asa ca la ora 2 m-am trezit cu ea in pat plangand...si am dormit toti trei pana la 8

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

apropo de bilantul de 1 an...am uitat sa dau raportul

Izabella la 1 anisor avea 10.300kg..si 78 cm...

deci am trecut la categoria grea...avind in vedere ca pe final de iulie aveam doar 8,600kg..

Wow! Bravo Izabella!

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Neata si de la noi
LA MULTI ANI Robert Matei pui de Aurorra! Sa cresti sanatos si norocos si sa aduci parintilor tai numai bucurii!!!
LA MULTE LUNITE pentru Salih si Maria Elena!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput