Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)
Raspunsuri - Pagina 4
Corrina spune:
Buna,
Mie mi-a ramas pe crbl o afirmatie a altei mamici cum ca, daca schimbi scutecul cu care ai inceput, sigur se irita nasol de tot copilul si nu cutez sa schimb marca, tot pampers folosesc de cand s-a nascut M. Si nu avem probleme prea mari de obicei. Am trecut si noi prin faza cu kk iesit pe sus si pe la picioare, insa mai demult, cand era alaptat exclusiv si avea scaunele acelea moi. Si cand am inceput diversificarea, facea kk muuuult si nu prea consistent - il schimbam de cate 3 ori pe zi, de la piele. Ehhhhh, ce vremuri...
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia neatza. Am incercat si noi saptamanile astea Huggies classic si premium. Despre classic, nu stiu ce sa zic, nu pot intelege cum foloseste cineva. S-au iritat ingrozitor amandoi, noaptea pipi a iesit pe-afara, sunt rigizi si aspri. Si scumpi. Premium mi-au placut. Au o forma foarte bine gandita, si am reusit la Radu sa nu mai iasa caca pe spate peste tot. (acesta fiind motivul pentru care am incercat altceva decat pampers. Pateam si cu Teo la fel cand era de varsta lui Radu, si am incercat si atunci tot ce era pe piata - tot adica tot! in afara de Huggies pe care nu-i gaseam- si n-am fost multumita, ori de forma, ori de absorbtie - nu am avut probleme cu iritatia)... Din pacate s-au iritat destul de rau, amandoi in acelasi loc, inghinal, sub penis si pe testicule rosu ca focul. Materialul absorbant se face tot cocoloase/guguloaie peste noapte sau daca fac mai mult pipi, si faptul ca nu au nicio substanta inauntru (cum are pampers aloe vera) poate ca a dus la iritatie. Acuma astept sa le termin si sa ma decid. Am dat cu bepanthene pe iritatie si s-a retras spectaculos la amandoi. Daca nu mai apare nicio iritiatie pana permin baxul, poate ramanem pe huggies premium. Daca iritatia persista, ne intoarcem la pampers... Pampers premium nu au nici ei aloe sau altceva din cate vad pe ambalaj. Mie nu mi-a placut cum se scamoseaza stratul acela cu gaurele peste noapte sau daca nu apuci sa schimbi des. In plus forma este acceasi ca la pampers normal, deci caca iese cand e de iesit... Iritatie a fost de la ei, doar la Radu si doar la primele folosiri. Cred ca stratul cu gaurele, daca nu schimbi des scutecul devine cumva aspru... nu-mi dau seama. Pe mine nu ma deranjeaza mirosul de la pampers cu aloe vera. Am vazut ca de utila e utila substanta, ajuta mult la iritatii! Iar mirosul puternic de pipi degajat de toate celelalte scutece ma deranjeaza mai tare... probabil unii ma vor acuza ca nu sunt obiectiva; atata timp cat nu mi se da nimic pe gratis niciodata, si cumpar scutecele ca si voi din indemnizatia mea si din magazinele din care cumparati si voi... nu vad de ce nu as fi obiectiva. Vorbesc aici doar de observatiile mele ca mama si de fundurile copiilor mei, intelege cine, ce poate. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Ca lucrezi la Pampers inteleg eu. Dar e ok parerea ta e muult mai obiectiva decat a unora care nu lucreaza acolo.
anca81 spune:
Scutece am de la o matusa de a mea care imi trimite din Belgia, ceva no name, Bebino . Sunt super bune, peste Pampers, Happy si Libero (doar pe astea le-am incercat). Oricum dintre cele enumerate Libero imi plac cel mai mult.
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Scutece am de la o matusa de a mea care imi trimite din Belgia, ceva no name, Bebino . Sunt super bune, peste Pampers, Happy si Libero (doar pe astea le-am incercat). Oricum dintre cele enumerate Libero imi plac cel mai mult. Anca & Carla (13.08.2008) Carla la 1 an Carla la mare |
Eu am incercat 365 Care, tot din Belgia, aduse prin Megaimage (365 e brandul lor) si mi-au placut foarte mult. Forma cea mai buna din cate incercasem, cu elastic peste tot, miros ok, nu rezistau insa peste noapte. La maxim 4 ore de pipileala trebuiau schimbate altfel erau reci si ude si dadeau pe-afara.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
anca81 spune:
Cele pe care le am eu imita Pampersul, au elastic doar la arici dar sunt bune, adica rezista foarte bine peste noapte, kk nu iese decat accidental si niciodata prin spate - doar la picioruse. Oricum sunt moka
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
300 spune:
Neata,
Vad ca Muuh mi-a luat-o inainte Ada si eu tot despre obiectivitatea ta voiam sa cvomentez . Serios, esti una din cele mai obiective/analitice persoane pe care le cunosc.
Legat de scutece, cam tot ce gasim pe piata includ cate o substanta care sa transforme lichidul in gel, fara ea e imposibil sa tii un scutec mai mult de 2 pishu. Probabil ca pielea se obisnuieste cu substanta folosita de un anumit producator si cand treci la o alta marca se resimte pana se acomodeaza.
Exprienta mea personala cu pampers a fost acceptabila si voi mai folosi cand este cazul, la fel cum voi folosi si Hapy daca asta-mi va fi la indemana. Cu tote ca atunci cand am folosit ultima data (pampers) Anda s-a pricopsit cu o micoza. Nu inseamna ca scutecele sunt de vina neaparat pentru asta, probabil eu ca am schimbat-o prea rar, sau poate pampers trage umezeala putin mai greu decat ce folosesc eu - chiar n-am de unde sti. Oricum diferenta la nivel de mentinerea pileii uscate e cumva de nuanta daca-mi permiteti sa zic asa. Rezultatul e cam acelasi.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
bitza2008 spune:
Neatza!
Robert Matei
Anca multumim de cafea!
Angelynna Multa sanatate!
Babytza pt mandra mamica!Multa bafta Valentinei la olimpiada!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Lucas mi-a facut de dimineata kk moale,o fi de la dinti,vaccin,tratamentul de viermi habar n-am! Azi-regim si daca nu merge maine la dr!
Mda,am lipsit 2 zile si Bighidel e in spital!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
300 spune:
Eu am o problema cu raceala asta. Daca iau Echinacea nu am niciun simptom' daca intrerup imediat ma doar in ghat si mi se infunda nasul . DEja merg asa de muuulta vreme, of of. Ange tu cum te mai simti?
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Neata mamici
Lavida votat printesa
Ada lucrezi la Pampers ????
Bitza imi pare rau de puiut Tin pumnii sa isi revina, sa nu fie nevoie de doctor
Noi nu am facut febra si momentan nici alta reactie nu vad Dimineata a 6 am papat lapte pe intuneric si rece, era curentul oprit ...dar a papat saracul I-am bagat in gurita pe pipaite ca nu vedeam nimik. Laptele l-am facut la lumina telefonului
Iar la 9 am papat o felie de paine cu unt si branzica de oaie intinsa cu cutitul pe felie si apoi o para moaaaama ce i-a placut !!!!
La multi ani Robert !!!!! Sa cresti mare si frumos , cuminte si sanatos !!!! Aurora sa iti traiasca uiul !!!
Plecam in parc sa ne jucam cu copiii
Lumiiiii vrem poze
Babytza si puiiValentina David