Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)
Raspunsuri - Pagina 20
Muuh spune:
laureta da eu. Alexei face cu ciocanul ala orice numai ce zice jocul nu. Dimitri baga formele unde ii arat eu si da sa danseze cand canta jocul.
angelynna82 spune:
Babytza nu a fost intentionat dar a avut directie
Nausica offf, tinem pumnii pentru prietena ta
Lavida tare frumoase jucariile
Kllemi scaunul moale poate sa fie de la siropul de tuse, ii poti da pentru asta pliculete Biotics, mai era inca ceva… mi se pare Enterolactis parca, am si speram sa fie bine
Anamona scuze, nu am stiut ca stati la curte…asa da merge
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
kllemi spune:
ANGELINNA dar nu este moale este APA asta ma dispera cel mai tare....dar ma consolez cu ideea ca poate mai vine vre-un dintzisor si atunci.......zic si eu ca altceva, chiar ca nu stiu
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Ada au voie in scoica cu spatele la directia de mers daca airbag-ul este dezactivat. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
conform celor scrise pe scoica... dar se pare ca nu conform legii din tarisoara noastra...
pe care eu am incalcat-o cand aveam matiz (fara airbag) si in spate nu incapea centura peste scoica... imi era asa comod sa-l am in dreapta langa mine si sa ma uit in ochisorii lui la fiecare stop...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
subscriem si noi la ciocaneala...
Radu poate fi vazut zilnic tarandu-se prin casa cu un ciocan in mana. Bate cu el in tot ce-i iese in cale, including picioarele mele, capul lui Teo, bataturile lui TL
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Kllemi fai mucilagiu dintr-o cana de orez fiarta intr-un litru de apa, cu apa respectiva ii faci laptele.
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
lala77 spune:
Salutare!
Scriu de azi ca maine n-o sa pot intra pana seara. Tare greu cu timpul. Cand aveam 20 de ani mi se parea ca nu mai trece si acum nici nu-mi dau seama cand zboara zilele, saptamanile...
Maine face Anutza mea 1 anisor. Nu-mi vine sa cred. Cand a trecut 1 an? Parca ieri era micuta si urlacioasa si intrebam moasa daca are macar un kil jumate.Era micuta ca un paianjen. Si acum e patratel.
Noi am fost cam bolnaviori zilele astea. A adus sora de la gradi mai multe cadouri: rinofaringita, un pneumococ mic si rotavirus.Numai bunatati.Ne-am chinuit rau ca vomitau incontinuu amandoua, apoi au avut diaree...a fost ca la casa de nebuni. Am avut in baie un munte de lenjerii si haine de spalat si masina mergea non stop si nu se mai terminau.Anna a scapat fara antibiotic (doar local in nasuc pt pneumococ) pt ca la ea voma a inceput mai tarziu si isi facuse efectul tratamentul local. Alice insa a bagat o tura de Cedax.
Necazul e ca la cat era ea de mancacioasa, nu mai mananca. Am inteles, a fost bolnava; insa are vreo 3 zile de cand nu mai are simptome si ea tot nu vrea papa.Deja ma enerveaza.Nu stiu ce sa-i fac.
Si colac peste pupaza cred ca o sacaie niste dinti ca se miorlaie de 3 zile si nu prea doarme.
Eh, asa-s femeile, se plang mereu. Trecem noi peste toate ca doar suntem fete mari acum.
Am o intrebare existentiala: Anna are 76 cm lungime; oare e micuta in comparatie cu alti copii de varsta ei? Mie mi se pare scurta tare si cred ca de aceea e asa patratoasa. Ai vostri cat au?
Merg la nani ca sunt rupta. Azi am bucatarit pt sambata cand facem petrecerea; am facut vreo 6 feluri de prajituri, inghetata, etc. La noi e si in toiul recoltatului...brrrr, e ca la nebuni. Mai bati o frisca, mai incarci un camion cu porumb.Incerc sa mai intru maine.
anamona spune:
groaznic
pe discovery e un documentar despre un baietel din Kazahstan care a fost nascut cu fratele lui geaman in burtica...parintii au crezut ca are hernie si a fost operat dupa 7 ani
claudinna spune:
offf, lala! sanatate multa!
cred ca esti obosita...si daca mai aveti si de recoltat...cunosc ce inseamna viata in campanie!
petrecere frumoasa!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)