Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

David e cu sotul la soacra-mea...si ma suna acum ca cica i-am dat aparatul foto la el fara card Juuuur ca nu intentionat Evident ca nu ma crede Eu am scos card-ul de duminica sa descarc pozele de la ziua piciului si a ramas infipt in unitate , dar e bine ca am avut grija sa incarc bateria

Lumi nu fi mamico suparata, aveti timp sa luati si jucarele pentru voinici

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

David e cu sotul la soacra-mea...si ma suna acum ca cica i-am dat aparatul foto la el fara card Juuuur ca nu intentionat Evident ca nu ma crede Eu am scos card-ul de duminica sa descarc pozele de la ziua piciului si a ramas infipt in unitate , dar e bine ca am avut grija sa incarc bateria

Bine, bine, n-a fost intentionat...

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Prietena mea, care are o frica obsesiva de avion (de doua saptamini agonizeaza despre zborul asta) si care a plecat azi la 4:00 AM inapoi acasa, in California, cu fetita ei de 4 ani, s-a intors la Bucuresti, pentru ca avea avionul probleme, a plecat cu alt avion la Amsterdam si, pentru ca a pierdut legatura la San Francisco, doarme acum o noapte acolo. Doamne, nici nu vreau sa ma gindesc ce-i in sufletul ei. Oricum era horror zborul asta de 20 de ore cu aia mica.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

re cineva jucaria asta? Mie mi a picat cu tronc

http://ak.buy.com/buy_assets/spotlights/screens/2009/08/S1740017.jpg

Da, noi! Matei a fost fff incantat de ciocanel, nu ca sa dea cu el in cuburi ci in tot ce gasea prin casa, masini, TV, noi.... Abia dupa 2 ani a reusit si el sa bage pisele la locul lor si se bucura cand suna (ca suna fiecare cumva cand bagi forma). Si nici nu l-a tinut mult entuziasmul caci sunt ff putine piese... Oricum, nu stiu daca el e un caz de urmat, niciodata nu i-au placut jocurile cu forme....

Eu am dat pe ea 50 ron la baby expo acum 4 ani....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Eliza a primit multe jucarii de ziua ei si hainute.

A primit un www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-descopera-sunetele-cu-little-tikes-radio-cu-sunete-si-lumini~p-6381661.html" target="_blank">radio muzical, antemergatorul www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2342&e=viewlarger&pid=47336&image=1" target="_blank"> asta, www.alibaba.com/product-gs/223664606/ELECTRIC_PEGASUS_plastic_toys_.html" target="_blank">calut cu aripi (pegas), catelusul vorbitor, un telefon mobil de la Disney, 2 carticele cartonate, una cu www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servlet/product-YEG00722----11550-67735" target="_blank">butoane muzicale si una cu ferestre care se scot din pagina cu www.pravaliacucarti.ro/-Atinge-si-ghiceste-Ganganii-p-20102-c-364-p.html" target="_blank">insecte, un set de jucarii pt baie, papusi-bebe care vorbesc/plang/rad. Desi o credeam prea mica pt papusi, ii plac mult papusile-bebe si chiar a stiut sa le hraneasca cu biberonul, fara sa-i arat inainte ce sa faca, ba chiar le-a luat in brate si le-a iubit. M-a uimit ca are deja aceste instincte. Sper ca am ajutat pe cineva cu aceasta insiruire de linkuri si jucarii.

Tricicleta i-am luat deja de vreo 2 luni din Germania (asta are cauciuc pe roti) cand nu mai vroia sa stea in carucior si ii place mult.
Cred ca i-ar placea un calut/balansoar si probabil ii luam unul cat de curand. Oricum, i-am aratat toate jucariile deodata doar de ziua ei, pe urma i le-am luat si acum i le dau pe rand, ca sa nu se plictiseasca prea repede de ele.

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

babytza, multumesc frumos! Am notat adresa de email, poti sa o stergi.
trebuie sa vad ce e cu PM-ul.

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mai fetelor voua vi sa intamplat ca in momentul cand a-ti dat ceva siropuri/medicamente copiilor sa faca si apa.... ca eu deja sunt disperata acum, intr-o jumatate de ora mi-a facut de 2 ori, sa fie de la medicamente sau o mai fi si altceva??? incep sa ma gandesc la ce este mai rau

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

neata si de la mine!

a propos de mers cu masina, cand mergeti singure cu copiii in masina, ei stau in spate? adica scaunul de masina unde il aveti pus? in spatele soferului, in dreapta spate sau in dreapta fata??
ca vreaus a ma reapuc de shofat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Inca e in fata si inca e in scoica, deci cu spatele la directia de mers. Cand o sa trecem pe scaunul de bebe o sa experimentez toate pozitiile. Probabil ca o sa incerc sa o pun in spate, deja se intinde sa imi schimbe vitezele si incearca sa ma prinda de volan, acum inca nu ajunge dar cand o fi mai maricica...

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

sa nu mi-o luati in nume de rau, doar repet si eu ce am inteles din codul rutier: copiii sub 12 ani nu au voie pe locul din fata
.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
[Anamona sunt frumoase tricicletele dar nu e cam devreme, adica ma refer ca vine iarna acum…

care iarna? alea maxim 15 de zile, daca or fi si alea cu zapada pe jos?

oricum la noi se poate plimba prin curte sau chiar si prin casa (am impresia ca tricileta la care ma uitam are roti de cauciuc, dar daca face dezastru, o sa o las doar prin curte)

pup si io :)

am ales tricicleta, pentru ca imi place ca va face miscare (asta e chiar benefic atunci cand e ma frig afara) plus ca nu imi dau seama ce alt cadou mai deosebit as putea sa ii fac.
asa ca mai astept idei!

Mergi la inceput