Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)
Raspunsuri - Pagina 21
Nerantula spune:
Anamona, cum mai e cu lapticul?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
anamona spune:
Nerantula, cum sa fie, parca mai putintel,
la servici la ora 13 scot intre 100 si 120 ml fata de 140 minim inainte de concediul de acum o luna.
in rest alaptez de dimineata, la ora 17, la culcare (21:30) si apoi de vreo 4-5 ori peste noapte.
dar nu as vrea sa ma plang, zic eu ca e mai mult decat am sperat avand in vedere ca iaca fac acus juma de an de cand am re-inceput serviciul.
sunt fericita ca Thea e foarte atasata de san, ceea ce imi da sperante la o intarcare cat mai tarzie :)
ma mai bucur ca usor usor i-am mai introdus o gustarica pe la ora 16 si ca am incercat-o din nou cu ou fara nici o reactie alergica ulterioara.
Voi cum mai stati cu lapticul si cu papica?
Nocom spune:
Offf lalla, nu-mi vine sa cred ca le-ati luat voi pe toate... 
te cred ca a fost o saptamana horor!!
Dar ma si bucur ca v-a trecut!
La Multi Ani pentru Anna, ca ai zis ca maine nu poti intra!! sa aveti o petrecere superba, sa primeasca multe cadouri frumoase si mai ales sa fie sanatoasa!!! Pupicei si pentru Alice! 
kllemi cum ami sunteti? A mia facut caca? Daca continua asa trebuie neaprata la noapte s-o hidratezi bine, sa-i dai SRO (saruri de rehidratare orala) ca sa nu ajungeti Doamne Fereste la spital. Totusi sper ca nu e cazul!!!
Amalia mica
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Paula-Laura spune:
Buna! sunt rupta de oboseala, de abia astept weekendul
Cadou 1 an pentru ca Mihnea are deja o tona de jucari inclusiv catelus vorbitor, cal-balansoar, sortator de forme, diverse carti, nu stiu ce sa ii iau. Vroiam sa ii iau masinuta, au zis nasii ca ii cumpara (noroc ca mi-au aratat inainte ca vroiau sa ii cumpere electrica
si i-am deturnat spre una mai simpla
), o verisoara a zis ca ii cumpara tabla magnetica (cica prinde la baiatul ei de 1,5 ani), am mai sugerat un lego pentru peste un an pentru finii mei care nu stiau ce sa ii ia... asa ca eu chiar nu mai stiu ce sa ii iau. Dar nu i-as mai lua jucarii ca are prea multe si va mai primi cu siguranta.
Noi ne serbam in familie -o sa am 25-30 de invitati (familie mare domle) si cu siguranta ca va mai primi jucarii
A...v-am zis c ai-am cumparat papusa? Era inebunit copilu dupa papsi in parc asa ca i-am cumparat un bebe mirositor a vanilie
si ii place!
Eu nu ascund jucariile, le-am impartit intre dormitor si living si le mai bag in cos, sub masa...cand are chef se duce la jucariile care i-au atras atentia, nu pare ca se plictiseste
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
sept-oct2008 spune:
V-a schimbat mama pampersul!!
Palavrageala placuta la CAPITOL NOU
Din partea noastra, NOAPTE BUNA!!!
Tot Nocom si Dariutza ![]()