Fulguleti de nov - dec 2006 (221)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxandra_sb spune:
Liebe Gruesse aus Wien
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Donia spune:
chinico, pup you back!
Deci gandacelul marsaluieste? Ca bine i-ai zis tu "shefa", acum trebuie sa-i spui capitaneasa, generaleasa...
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Liebe Gruesse aus Wien |
Danke und Liebe Gruesse aus Canada!
Shoppinguiesti?
dianav, nu toti copiii sunt atrasi de puzzle, nu e nici o problema. Fetita mea de abia pe la 4 ani a inceput sa fie interesata, deci aveti inca o gramada de timp.
iulia-stefy, Stefy stie de chica? Wow!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb Liebe Gruesse aus Wien Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) |
mey mey, sa va fie de bine!!!
lizzy spune:
in legatura cu puzzle-ul - asta e singurul joc la care marc exceleaza in raport cu varsta.
sta mult mai slab la role play sau pretend play, la construit sau la alte jocuri caracteristice varstei. dar recuperam treptat, jocul este foarte important in dezvoltarea lui neurologica.
lizzy spune:
aseara, in timp ce conduceam de la arad spre casa, am simtit cea mai frumoasa si mai groaznica dintre senzatii: ceva se misca in burta mea. am crezut ca lesin pana acasa de emotie si griji. va jur ca era exact senzatia unui bebe miscator acolo. dar nu e. cel putin testul e negativ. banuiesc ca steriletul e la locul lui, acolo unde e de peste 2 ani.
nu am simptome, nu "simt" mental ca as fi insarcinata. nua s avea cum sa nu stiu asta timp de atatea luni. dar aseara, in timp ce misac intruna, piteam sa jur ca e un bebe.
m-a luat groaza si speranta in acelasi timp. ce as face daca as fi insarcinata desi port sterilet?! ce-i drept nu am control pt ca nu am ciclu regulat de cand port sterilet.
in orice caz, merg la dr, dar abia pe 15 oct...
iulia-stefy spune:
Donia, nu ma gandisem, dar acum ca tot m-ai intrebat, am intrebat-o ce e aia chica, gandindu-ma ca sigur nu stie, dar mi-a exlicat ca e "parul de la soricel".....
Lacramioara si Stefania Iulia
Donia spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy Donia, nu ma gandisem, dar acum ca tot m-ai intrebat, am intrebat-o ce e aia chica, gandindu-ma ca sigur nu stie, dar mi-a exlicat ca e "parul de la soricel"..... Lacramioara si Stefania Iulia |
Bravo, stiam eu ca stie!
Si ia uitati inca o postare fericita la Odisee, dupa ecografie... mamico, mai tii minte? Pai sa nu-ti mai vina sa faci inca unul?
Si.... l-am vazut!!!!! Atat de clar, cum ma vad pe mine in oglinda! Avea ochisorii inchisi (dar doctorul ne-a asigurat ca are ochii albastrii ), si i-am vazut obrajii si nasucul si barbia, si dadea din degetele (le-am vazut pe toate 5), cu o manuta dormea sub cap, si piciorusele si talpile si e frumosssssssssssssss!!!! Pe cuvant de mamica!!!! Si e tot baietel! Si e al meu si al lui tati lui. Si bineinteles ca eu m-am apucat de bocit, ca e asa de micut!!! |
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o si fug la treburi....
Donia, ai avut dreptate....
Lacramioara si Stefania Iulia
flore26 spune:
neatza! merci de cafea...buna, buna..
Am citit cu drag ultimele voastre postari ...chiar serile trecute ma uitam cu nicu la fete, care dormeau...doamne cat au crescut...are si emma 1 an...nu mai avem bebelus...gata...avem 2 domnisoare perfecte... De ieri am intrat si eu in randul femeilor normale ...dupa 3 ani si 7 luni au venit rusii...nu imi era dor de ei, ce/i drept acu sunt putini la nr, dar sunt...gata cu prosteala, trebuie sa avem grija, oricat de mult de plac bebelusii, pentru noi, 2 fete sunt suficiente va t zuc
Dbunny spune:
lavinia voi sunteti recuperati 100%?
flore cu gradinita cum e Alessia? a mai venit zgariata? aveti grija ce faceti ca va stiu tare sexosi
lizzy deci bebe 3 e exclus?
roxanica cu maria a iesit din spital?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...