Fulguleti de nov - dec 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Seara buna,

pe la voi sper sa fie buna,ca la noi iar nu e...dupa 3 alte 3 zile de gradi a facut otita...again..si eu care credeam ca dupa scos polipii nu o sa mai stim ce e aia.
De data asta a durut..o noapte mai mult s-a vaitat ,azi febra..
Propunerea orl-istei e sa renuntam la gradi sau macar sa facem prevenar...nu vreau nici una din ele..
Sunt intr-o big dilema...

Laura,
De cand ma tin sa intreb..l-ai mai rapit pe florin in we?

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Lavinia, multa sanatate lui Mihaita. Saracutul.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia
Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Liebe Gruesse aus Wien

Danke und Liebe Gruesse aus Canada!
Shoppinguiesti?

Nee, m-am schulunguit.
Danke ebenfalls.

Da apucai si niste shopping in SCS. La fiecare 15 minute auzeam romaneste .. puhoi de romani la cumparaturi.

Nu mai spun ca.. am plecat cu lacrimile-n barba .. M nu era bine.. temperatura asa si asa.. da starea era cam proasta, tot vroia sa zaca. Pan la urma l-au dus la spital, luat analize si bagat imediat pe antibiotic. Acum e cica ok si iar la scoala.

Vai, Vai Donia ce-mi facusi? Ce-mi facusi! Multumesc. Ce fain e sa le recitesc acele randuri.. Danke.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

aseara, in timp ce conduceam de la arad spre casa, am simtit cea mai frumoasa si mai groaznica dintre senzatii: ceva se misca in burta mea. am crezut ca lesin pana acasa de emotie si griji. va jur ca era exact senzatia unui bebe miscator acolo. dar nu e. cel putin testul e negativ. banuiesc ca steriletul e la locul lui, acolo unde e de peste 2 ani.
nu am simptome, nu "simt" mental ca as fi insarcinata. nua s avea cum sa nu stiu asta timp de atatea luni. dar aseara, in timp ce misac intruna, piteam sa jur ca e un bebe.
m-a luat groaza si speranta in acelasi timp. ce as face daca as fi insarcinata desi port sterilet?! ce-i drept nu am control pt ca nu am ciclu regulat de cand port sterilet.
in orice caz, merg la dr, dar abia pe 15 oct...

Huh.. ca m-au luat si pe mine emotiile..

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Pare rau Lavinia. Multa sanatate dragului Mihaita.
.. eventual sa faceti o pauza prelungita de gradinita si apoi sa incercati inca o data?

Exact, Laura v-a iesit we just in 2?

Flore, si cum e dupa atata vreme??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Seara buna,

pe la voi sper sa fie buna,ca la noi iar nu e...dupa 3 alte 3 zile de gradi a facut otita...again..si eu care credeam ca dupa scos polipii nu o sa mai stim ce e aia.
De data asta a durut..o noapte mai mult s-a vaitat ,azi febra..
Propunerea orl-istei e sa renuntam la gradi sau macar sa facem prevenar...nu vreau nici una din ele..
Sunt intr-o big dilema...

Laura,
De cand ma tin sa intreb..l-ai mai rapit pe florin in we?

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

dovada

imi pare tare rau ca iar e bolnavior. ceva pentru cresterea imunitatii nu ai incercat? multa sanatate puiului.

am intrat sa ma laud. azi a fost prima zi cand am plecat la gradi fara plansete. Doamne ajuta sa ne tina bunul obicei!!!
avem deja vreo 6 buline acasa , poezii vreo 5, cantecele - inclusiv frere jacques (mami e extaziata, ca nici eu nu pronunt atat de bine ca el) -, dansuri ... am facut expozitie de buline pe frigider.

la munca is super aglomerata, prea multa munca .
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Laura Tare tineri si frumosi sunteti! (cati ani ai?)

Cred ca Dani seamana cu tatal lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianav

Laura Tare tineri si frumosi sunteti! (cati ani ai?)

Cred ca Dani seamana cu tatal lui.

29 ... da' ma simt cam baba.
cum si de la mine nu a luat nimic?
pup, voi ce mai faceti?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ruxandra, multa sanatate lui M.

Laura, sunteti tare frumosi. Felicitari lui Dani.

E o nebunie e in Iasi.... Am fost la dentist si are cabinetul undeva in spate la Hala... Mama mia ce era acolo de masini, de corturi sau ce mai sunt alea... circulatia deviata, artere inchise... E o nebunie si unde mai pui ca in parc in Podu Ros, ala din fata BCR-ului au pus in mijloc peste gardul verde si flori... masinute si parcul e plin de camioane care descarca diverse utilaje.... Cine a permis sa faca varza spatiul verde? M-a oripilat imaginea... Eu care-s o ecologista convinsa.... Nici nu ai pe unde sa mergi spre Palat din Podu Ros... cum urci pe stanga sunt "buticurile" cu diverse iar pe dreapta sunt parcate masini pe trotuar.... Ma oboseste aceasta "atmosfera de sarbatoare"....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

fetele mele dragi, am revenit de trei zile acasuca !!! Suntem bine, Maria e un copilas perfect, mancacios, e o implinire si-o placere deosebita sa o ingrijesc, savurez fiecare clipa , e cu totul altfel la al doilea copilas. Cu David in schimb e tare tare greu, mi se rupe sufletul in mii de farame, a fost un soc pentru el plecarea mea la spital, desi l-am tot pregatit, si reintoarcerea cu noul membru al familiei a fost la fel de grea...Mi-a spus printre lacrimi : "NICIODATA, NICIODATAAAAAAAAA sa nu pleci si sa ma lasi singur !!! Auzi????" , vrea numai si numai cu mine, eu sa-i fac baitza, sa-l ridic in brate din vana, sa-i dau san, sa-l tin pe burta mea ca pe Maria, unele imposibil de realizat. Aseara atat a plans ca nu l-am putut ridica din vana, totusi am numai o saptamana de la cezariana...I-am explicat si eu printre lacrimi ca unui adult ca acolo am o taietura, dr. a scos-o pe surioara din burtica, asta e viata, asa se procedeaza la nasterea, asta inseamna sa fii femeie, si de indata ce-mi scoate pansamentul il voi ridica in brate. Se uita la mine si el cu ochii in lacrimi si am simtit ca ma intelege, ca simte compasiune pentru mine, si a incetat cu crizutzele, i s-a facut mila de suferintza mea...
E foarte greu...acum Cristi e in concediu si se ocupa enorm de el, e un tata extraordinar, mama mea ma ajuta cu mancare, etc, nu ma pot plange, doar sufletul ma doare din cand in cand...
Am nascut-o pe Maria la 37 de saptamani si 5 zile, exact ca la david, totul s-a repetat ca un scenariu urmat perfect, cu lux de amanunte, am facut tensiune mare, 170 cu 110, cezariana de urgenta, fetitza deja avea bataile inimii cam aiurea, destul de periculos sa mai asteptam. Maria s-a nascut cu 3180 gr, 52 de cm, nu a plans imediat, a fost alba ca varul cu buzele vinetzii, am coborat in iad si am revenit in rai pentru ca in cateva secunde i-a revenit culoarea si vocisoara. Scorul apgar a fost 8, dar totul e perfect acum. A doua cezariana foarte grea, dureroasa nopatea de dupa, in schimb recuperarea urgenta, am fost foarte puternica si echilibrata de data asta.
Laptele a venit abia in a patra zi, putintel, dar Maria suge cu o forta si o pofta enorma, colaboreaza perfect cu mine, e un inger. deocamdata stau toata ziua cu ea la san, si trage, trage, dar tot plange de foame, imi mai acord inca timp si vom reusi. Poate si faptul ca stau cu Maria non stop in brate il debusoleaza pe David.. Imi pare atat de mare acum micutul meu, maini mari, caputul, toate, e mare, grasutz, vorbeste de taote, ce mai...nu stiu cum dar sunt mamica de doi copii !

Am rasfoit urgent paginile sa vad daca m-ati felicitat , am vazut ca da, va multumesc, va iubesc, ne revedm cand mai pot.
Nu stiu cat de coerenta am fost dar am simtit nevoia sa va povestesc cum suntem !! Va tzuc tare tare !

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 37 +

David al meu

Mergi la inceput