Fulguleti de nov - dec 2006 (221)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanica2006 fetele mele dragi, am revenit de trei zile acasuca !!! Suntem bine, Maria e un copilas perfect, mancacios, e o implinire si-o placere deosebita sa o ingrijesc, savurez fiecare clipa , e cu totul altfel la al doilea copilas. Cu David in schimb e tare tare greu, mi se rupe sufletul in mii de farame, a fost un soc pentru el plecarea mea la spital, desi l-am tot pregatit, si reintoarcerea cu noul membru al familiei a fost la fel de grea...Mi-a spus printre lacrimi : "NICIODATA, NICIODATAAAAAAAAA sa nu pleci si sa ma lasi singur !!! Auzi????" , vrea numai si numai cu mine, eu sa-i fac baitza, sa-l ridic in brate din vana, sa-i dau san, sa-l tin pe burta mea ca pe Maria, unele imposibil de realizat. Aseara atat a plans ca nu l-am putut ridica din vana, totusi am numai o saptamana de la cezariana...I-am explicat si eu printre lacrimi ca unui adult ca acolo am o taietura, dr. a scos-o pe surioara din burtica, asta e viata, asa se procedeaza la nasterea, asta inseamna sa fii femeie, si de indata ce-mi scoate pansamentul il voi ridica in brate. Se uita la mine si el cu ochii in lacrimi si am simtit ca ma intelege, ca simte compasiune pentru mine, si a incetat cu crizutzele, i s-a facut mila de suferintza mea... E foarte greu...acum Cristi e in concediu si se ocupa enorm de el, e un tata extraordinar, mama mea ma ajuta cu mancare, etc, nu ma pot plange, doar sufletul ma doare din cand in cand... Am nascut-o pe Maria la 37 de saptamani si 5 zile, exact ca la david, totul s-a repetat ca un scenariu urmat perfect, cu lux de amanunte, am facut tensiune mare, 170 cu 110, cezariana de urgenta, fetitza deja avea bataile inimii cam aiurea, destul de periculos sa mai asteptam. Maria s-a nascut cu 3180 gr, 52 de cm, nu a plans imediat, a fost alba ca varul cu buzele vinetzii, am coborat in iad si am revenit in rai pentru ca in cateva secunde i-a revenit culoarea si vocisoara. Scorul apgar a fost 8, dar totul e perfect acum. A doua cezariana foarte grea, dureroasa nopatea de dupa, in schimb recuperarea urgenta, am fost foarte puternica si echilibrata de data asta. Laptele a venit abia in a patra zi, putintel, dar Maria suge cu o forta si o pofta enorma, colaboreaza perfect cu mine, e un inger. deocamdata stau toata ziua cu ea la san, si trage, trage, dar tot plange de foame, imi mai acord inca timp si vom reusi. Poate si faptul ca stau cu Maria non stop in brate il debusoleaza pe David.. Imi pare atat de mare acum micutul meu, maini mari, caputul, toate, e mare, grasutz, vorbeste de taote, ce mai...nu stiu cum dar sunt mamica de doi copii ! Am rasfoit urgent paginile sa vad daca m-ati felicitat Nu stiu cat de coerenta am fost dar am simtit nevoia sa va povestesc cum suntem !! Va tzuc tare tare ! Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei din burtica 37 + David al meu |
mi-au dat lacrimile. va pupam pe toti, sa va dea DD o adaptare cat mai usoara, lui David si Mariei si voua. sa fiti mereu, mereu la fel de fericiti si uniti. sunteti minunati.

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
roxanica, bine ati venit acasa, sanatoase amandoua!
Si mie mi-au dat lacrimile citindu-te, sunt plangacioasa azi... asa-i, e greu cand copilasul cel mare (un micut, de fapt) te vrea 100%, dar sa te gandesti ca Maria nu stie multe deocamdata, ea are nevoie de tzitzi in primul rand, pe cand din punct de vedere emotional David are nevoie de mai multe, lasa-l si pe tati sa o tina pe Maria in brate si rasfata-l tu pe David cat poti de mult.
Un sling, wrap, ai? Inteleg ca e o minune la casa omului.
Sa ne mai scrii, ca asa-mi plac povestile cu bebelusi! Si vrem poze!!!
Laura, si tu m-ai facut sa plang, n-ai recunoscut nimic din citatul pe care l-am pus de la odisee? 
Lavinia, cum mai e Mihaita? Of, asa rau imi pare ca iar a facut otita... si pentru durerea lui, si pentru sperantele tale ca s-au terminat problemele...
ruxandra, tot pe drumuri? N-ai facut si ceva poze?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Yagmur spune:
Roxanica, si mie mi-au dat lacrimile... intradevar esti mamica de 2 copilasi perfecti si stiu ca te vei descurca.....
Lavinia, imi pare tare rau ca iarasi are otita.. insanatosire grabnica
Eu experimentez munca duminica, nu am chef de nimic, dar sper sa treaca repede si sa merg cu rugbistul la o tura de shopping spre seara.... el e bine, rasfatat de familia Olimpiei, pune muraturi si face bulion...
.
Duminica placuta!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
lizzy spune:
| citat din mesajul lui Lavinia_P Seara buna, pe la voi sper sa fie buna,ca la noi iar nu e...dupa 3 alte 3 zile de gradi a facut otita...again ![]() ..si eu care credeam ca dupa scos polipii nu o sa mai stim ce e aia.De data asta a durut..o noapte mai mult s-a vaitat ,azi febra.. Propunerea orl-istei e sa renuntam la gradi sau macar sa facem prevenar...nu vreau nici una din ele.. Sunt intr-o big dilema... ![]() ![]() |
te rog doar sa citesti cu mare mare atentie prospectul de la prevenar, sa te asiguri ca este ceea ce promoveaza medicul tau.
eu i-am facut prevenar lui marc, am fost prima care i-a cerut asa ceva dnei dr, de la mine a auzit ce e ala. i-am facut 2 doze, asa era pt varsta lui, undeva in jurul varstei de 1 an. si a fost degeaba.
marc a facut oricum 4 otite la vreun an dupa prevenar, consecutive, chinuitoare toate. otita medie bilaterala erau - si cu puroi in nas, la greu... prin urmare prevenarul nu e o garantie, nici pe departe! de asta spuneam, citeste cu atentie prospectul. personal nu as mai face prevenar-ul daca ar fi sa dau timpul inapoi, este unul din lucrurile care sunt convinsa ca au afectat echilibrul lui, pe langa multele antibiotice luate.
este decizia ta, desigur, eu vorbesc ca de obicei doar despre experienta proprie.
oricum, nici operatia de polipi nu e o garantie ca nu mai apar boli la nivel orl. ma mira totusi ca a venit atat de devreme post-operator...
oricum, sanatate va doresc

lizzy spune:
conversatie:
ianis: marc, ai auzit?! asta e ultima delegatie a lui mami!! 
marc: iii-piiii !!! (= iupiiii)![]()
deci: amu ni in 5 minutzi plec, maine am o zi plina de tot, maine dupa-amiaza plec spre casa si, doamne-ajuta... maine spre noapte ajung acasa ![]()
u all
ps: dbunny, bb3 nu e exclus ca idee, dar ma indoiesc ca o sarcina este viabila intr-un uter "neprimitor" in care sta infipt bine merci un sterilet... groaza mai mare pt mine a fost ca e direct un bb miscator, ca si cum ar avea brusc 16-18 saptamani. si pe cat de imposibil parea sa fie, misca fix ca un bb. nici acum nu stiu ce a fost, dar, har domnului, nu s-a mai repetat...
iulia-stefy spune:
Roxanica, mi-au dat lacrimile. Ce frumos povestesti. Chiar imi era dor de un mesaj.... Sa dea DD sa va acomodati usor toti 4.... Si un
la cavaler sa-i treaca supararea.
Lacramioara si
Stefania Iulia
dianav spune:
Roxanica Sa fiti sanatosi toti 4 si multa dragoste de impartit! Copiii sunt cel mai minunat lucru din lume.
Spuneti-mi si mie va rog o marca de culori de pictat, acuarele ceva. Am luat ceva dintr-o librarie dar sunt proaste rau.
Diana
ruxandra_sb spune:
Laura, tineri, frumosi si veseli. ![]()
Lacramioara.. nici nu intelegeam despre ce vorbesti.. apoi am auzit de imbulzeala, moaste.. blabla.
Roxanica, sper c-ai primit sms-ul. La noi a functionat cu cadoul de la fratiorul nou-venit. Apoi, in primele zile, M a stat mai mult pe la bunici. Acolo era centrul unic al universului
. E adevarat, era obisnuit sa stea cu ei si nu i s-a parut surghiun. Pe mine asta m-a ajutat f mult.. sa-mi regasesc ritmul cu bb nou.
Donia, carat aparatul, dar n-am avut chef de nici o poza. Viena am vazut-o mereu numai pe bucati si numai pe fuga.. la un moment dat tre sa-i dedic niste timp ei si numai ei. Da sper sa vin cu alta surpriza placuta.. curand.
Lizzy, AMR 1 zi! 
Mamaana, Acs, Donia, Saryta si toate mamicile cu copii mai mici sau mai mari.. rog ajutor.
Ce este religia?.. m-a intrebat M si nu prea m-am priceput sa-i raspund..
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui Donia roxanica, bine ati venit acasa, sanatoase amandoua! Si mie mi-au dat lacrimile citindu-te, sunt plangacioasa azi... asa-i, e greu cand copilasul cel mare (un micut, de fapt) te vrea 100%, dar sa te gandesti ca Maria nu stie multe deocamdata, ea are nevoie de tzitzi in primul rand, pe cand din punct de vedere emotional David are nevoie de mai multe, lasa-l si pe tati sa o tina pe Maria in brate si rasfata-l tu pe David cat poti de mult. Un sling, wrap, ai? Inteleg ca e o minune la casa omului. Sa ne mai scrii, ca asa-mi plac povestile cu bebelusi! Si vrem poze!!! Laura, si tu m-ai facut sa plang, n-ai recunoscut nimic din citatul pe care l-am pus de la odisee? ![]() Lavinia, cum mai e Mihaita? Of, asa rau imi pare ca iar a facut otita... si pentru durerea lui, si pentru sperantele tale ca s-au terminat problemele... ruxandra, tot pe drumuri? N-ai facut si ceva poze? Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
citeam citatele tale si ma gandeam ... mama, ce frumos mai scriau fetele, eu cred ca aveam niste mesaje total incoerente. so, sorry, dar nici dupa ceam recitit nu am recunoscut nik.
can you help? pupLaura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Laura, ia uite, asta erai tu, cu cuvintele tale, despre baietelul tau
:
Si.... l-am vazut!!!!! Atat de clar, cum ma vad pe mine in oglinda! Avea ochisorii inchisi (dar doctorul ne-a asigurat ca are ochii albastrii ), si i-am vazut obrajii si nasucul si barbia, si dadea din degetele (le-am vazut pe toate 5), cu o manuta dormea sub cap, si piciorusele si talpile si e frumosssssssssssssss!!!! Pe cuvant de mamica!!!! Si e tot baietel! Si e al meu si al lui tati lui. Si bineinteles ca eu m-am apucat de bocit, ca e asa de micut!!! |
ruxandra, ma duc sa vad despre ce-i vorba.
dianav, eu cumpar vopsele lichide, in bidonase mici... nu stiu cum sa explic, poate prinzi ideea. Chestia e ca nu mai trebuie amestecata vopseaua cu apa si atunci e mai usor pentru toata lumea.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.