Fulguleti de nov - dec 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Laura, ia uite, asta erai tu, cu cuvintele tale, despre baietelul tau :
Citat:

Si.... l-am vazut!!!!! Atat de clar, cum ma vad pe mine in oglinda! Avea ochisorii inchisi (dar doctorul ne-a asigurat ca are ochii albastrii ), si i-am vazut obrajii si nasucul si barbia, si dadea din degetele (le-am vazut pe toate 5), cu o manuta dormea sub cap, si piciorusele si talpile si e frumosssssssssssssss!!!! Pe cuvant de mamica!!!! Si e tot baietel! Si e al meu si al lui tati lui. Si bineinteles ca eu m-am apucat de bocit, ca e asa de micut!!!

ruxandra, ma duc sa vad despre ce-i vorba.

dianav, eu cumpar vopsele lichide, in bidonase mici... nu stiu cum sa explic, poate prinzi ideea. Chestia e ca nu mai trebuie amestecata vopseaua cu apa si atunci e mai usor pentru toata lumea.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Doamne, trebuie sa ma duc sa mai citesc de la odisee. ma laudam eu asa cu el? bine ... era frumos si acum e , dar zau ca nu mai tin minte.

is tare tare amarata. in seara asta iar am ajuns aproape de 40, adica mai exact 39.7 si pentru prima data a tusit pana a vomitat. s-a speriat atat de tare. si noi pe langa el. maine la 2 avem programare la pediatra sa vedem totusi ce e cu el.
asa ca luam o pauza de la gradi. si iar va fi crunt cand va reincepe.
stiti vreun remediu minune pentru tusea seaca?
iar tuseste rau. ma duc si eu la el.
ne auzim maine.
n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

laura puiul tau pare sa aibe placutze de puroi in gat(are si asta o denumire dar eu n-o stiu...faringita?? laringita??)
siropul cel am aici pt tusea seaca de nimic iti folosste acum, insa pune umidificatorul, culca-l cu capul in sus si da-i multe lichide. mai rau e daca coboara infectia spre piept. e clar ca e infectie daca are asa mare febra...eu zic ca nu scapati fara antibiotic, insa priveste partea pozitiva: cu cat se diagostifica mai repede si luati tratamentul potrivit cu atat mai bine(fie el si antibiotic).

aaah la noi(si se pare ca doar la noi) functioneaza putin lapte fiert cu 2 catei de usturoi taiati in 2. dupa ce-a clocotit(cam 80ml) arunci usturoiul si aromatizezi laptele cu ce va place(zahar, miere, scortisoara, cereale...)

lizzy si dupa ce s-au terminat delgatiile ce se intampla? ramai fixa la berou? steriletul nu se poate elimina singur? mi se pare ca o amica a patit...

ruxandra ca sa stie ce-i religia eu cred ca prima data ar trebui sa stie cine-i Dumnezeu...deci ori il ajuti de la a la z si-i explici nitel Biblia (o carte d'aia cu ilustratii ar fi super) ori il scoti de la religie, c-ai sa-i faci capul calendar...varianta scurta cred ca l-ar debusola mai tare...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, singurul sirop care a ajutat-o pe Roxana la tuse seaca a fost Codeina. Ca altfel tusea saraca noaptea intreaga! Insa din cate stiu se da doar pe reteta.

ruxandra, dau pm.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Laura, multa sanantate lui Dani. Eu fara a consulta medicul i-am dat doar miere de albine. Daca e puroi in gat se cheama angina pultacee. A avut si Stefy, dar a trebuit antibiotic..... Poate e doar o laringita, ca si de la aia tusea... si nu voia sa inghita nimic.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

laura, imi pare rau ca sunteti bolnaviori... la noi merge bine pe tuse seaca iritata si pe tuse de laringita doar siropul de paxeladine, e singurul care calmeaza. acum homeopatul mi-a recomandat prospan (e extract de iedera de nu stiu care, cica merge bine pe orice fel de tuse, eu inca nu i-am dat)

roxanica, fata draga, tare- tare. m-ai facut sa plang la birou. nu mai zic nimic ca iar dau apa la soareci si se uita colegele ciudat sper sa va gasiti echilibrul curand.

nu prea mai pot sa intru de la job, e o atmosfera f naspa, sapt trecuta toata lumea din companie a dat un raport la IT din calculator si erau pe acolo si toate paginile de net pe care am intrat cu ora intrare-iesire ... nu mai spun ca se vinde compania (inca nu se stie exact cui) si probabil ca se va muta sediul admin la bucuresti, iar eu (si inca 150 de pers din sediul admin de aici) voi ramane fara job... nu e o mare tragedie pt mine, doar ca asa n-am chef de job nou... de abia m-am reacomodat cu ideea de job, vroiam sa ne apucam de bb2, etc... bad timing, atata tot.
poate reusesc sa intru de acasa sa va mai pove de noi. sapt trecuta am fost cu oana la un pediatru homeopat si sper sa incepem curand remediile lui ca sa ne mai punem pe picioare. spun ca sper, pt ca lulu e contra homeopatilor si inca negociem ... sper sa ajungem la o concluzie. si ieri am fost si eu la homeopat si mi-a facut si mie fisa si m-a tinut o ora cu tot felul de intrebari... si mi-a subliniat tot felul de corelatii intre div chestii si mom cand sanatatea mea a luat-o pe apa sambetei... mai exact alunitele extirpate acum cativa ani, niste veruci cauterizate anul trecut, etc.... e chiar intersting, astept sa vad dc da si rezultate
pe toata lumea, sper sa mai apuc sa mai dau cate un oki pe aici din cand in cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Of laura..prospanul de care spunea Dia,din extract de frunze de iedera, a ajutat-o pe bea fix pix. am primit ieri de la medic alt sirop de tuse, care are in compozitie o gramada de chestii care se termina in "oate" si incep cu "poli" si mie-mi miros a plastic si benzina , se numeste sedotussin.
cat nu am fost la medic, i-am dat prospanul mentionat mai sus,si ceai de ceapa.
mai avusesem o vreme un alt sirop, pt.tuse seaca, capval se numeste, a fost foarte bun..nu stiu de ce nu i l-au prescris si acum..

am descoperit insa contramutan, homeopatic, cu echinaceea si inca cateva extracte de plante de care nu-mi aduc acum aminte, am observat ca o linisteste in accesele de tuse. cauta-l si pe la voi, laura, tre' sa fie, poate sa-l ia din ora in ora.

a. si sirop de ridiche neagra.
asta mi-a fost stiinta. sper ca te-am ajutat. sanatate lui Dani, si nu-ti fa griji de acum pentru gradi, piticii nostri sunt plini de surprize, poate chiar o sa i se faca dor de colegi, de jocurile cu ei..

si bea e acasa, de vineri deja, si ma tem ca toata saptamana nu o duc la gradi. a plans. v-am spus? daaa...asa ca o lasam mai moale acum...
prima data a plans pentru ca nu i-a placut mancarea , un soi de galuste de cartofi cu sos de fructe coapte..pai si eu as fi plans

roxanica esti o dulceata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Roxanica, felicitari!
Lasa, ca o sa se obisnuiasca si el, acum este gelos tare si e normala reactia :)

pupam mult!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Prospan mi-a dat si mie pt Oana dr. pediatru, nu homepat.. si a functionat...sau poate a trecut de la sine. La noi tusea a insotit simptomele racelii si apoi s-a dus, nu ne-am confruntat cu perioade de tuse fara motiv....pana acum. Ieri insa s-a apucat sa tuseasca asa, fara nimic in gat, nu stiu cum sa zic.Nu imi place deloc cand o aud. Sper sa nu raceasca iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica, e minunat! ma bucur mult pt voi, acum lucrurile vor intra treptat pe un fagas nou, plin de provocari dar si de sentimente extraordinare!! felicitari din toata inima!

dbunny, cred ca as fi simtit steriletul cand se elimina, doar l-am vazut si inainte de a fi pus si nu e microscopic anyway, am scapat de stres, nu mai misca nika...
da, raman locata la birou de acum.
posibil sa mai am drumuri scurte, dar ajung seara la 6 acasa asa ca intram in normal. am un proiect care ma pune pe drumuri lungi de 3-4 ori/an. asta a fost tura 3 pe anul in curs si ultima
noroc ca-mi place sa conduc. am numai o problema... "speed... i am speed..." (zicea lightning mc'queen la inceputul filmului cars) - cam aceeasi senzatie o am si eu

laura, la marc tusea seaca se transforma intotdeauna in wheezing (tuse seaca, f.f.frecventa, suierat puternic), asa ca eu ii fac puf cu ventolin pt ca asta stiu ca ii deschide bronhiile. ultimele 2 bronsite le-am tratat homeopat, cu ipeca 9ch, la indicatiile medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Noi folosim cu succes Prospan-ul.

Dia.. hmm, hmm.. raport cu paginile de net. Io le mai si uit deschise. Pare rau pt agitatie.. tin pumnii sa scapi.

Donia, Chinico multumesc.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput