Fulguleti de nov - dec 2006 (221)
Raspunsuri - Pagina 13
flore26 spune:
ROXANICA e minunat cu doi...o sa fie si mai frumos, si mai greu, dupa ce mai cresc putin. un sfat, pe care de altfel ti l/au dat si fetele: DAVID sa fie prioritatea, ia/l cat mai mult in brate, iubeste/l, joaca/te cu el...alapteaza in timp ce lui ii spui o poveste, fii tot timpul langa el, implica/l in cresterea bebelinei, la baitza, la schimbat...sa nu simta ca Maria i/a luat locul...eu recunosc ca dupa ce am nascut am stat cu emma doar cat o alaptam, in rest doar cu alessia...am chemat/o pe bunica mea sa stea cu emma, 3 sapt dupa ce am nascut, si eu am stat non/stop cu alessia...acum Alessia o iubeste mai mult pe Emma...si ne/o zice toata ziua
" pe Emma o iubesc cel mai mult, ca/i sulioala mea" " pai si pe mine, pe tati?" "ee, pai si pe voi dar mai putin, ca voi nu sunteti suliolii mei"
...daca pleaca undeva si eu raman cu emma acasa, imi zice de zece mii de ori " sa ai ghija de emma, sa nu panga"
...tot de drag se mai trag de par, se imping ( si stiti ca emma e cocosu, da?)...
LAURA tare relaxati sunteti...mi/ati facut o pofat de evadare...din pacate nu putem pleca numai noi doi din varii motive, cel mai imp fiind faptul ca alaptez...oricum, in 2 noiembrie alessia are vacanta si plecam la colindat pe la bunici...Pt tuse si Alessia ia ipeca..doar ca la noi tusea e productiva. Multa sanatate!
RUXANDRA, parca tu ai intrebat cum e cu rusii...pai au stat o zi, trei stropi, in schimb am avut starea aia specifica...cred ca ei erau...
DESPRE GRADI: Alessiei ii place f mult...azi dim s/a trezit la 7, s/a imbracat singura, s/a spalat si la 7 si 10 l/a tras pe nicu de maneca " hai tati la gradi!" 
...bine ca/i place...dar prea de dimi...Cautam acum pe net GHETE PT ALESSIA... e o vreme aici, ca peste tot de altfel...am gasit ceva la BOPY...voi ati luat? de unde? ce preturi? recomandari?DESPRE EMMA, ca de ea tot uit sa va zic
VA pup ...
DANDUSA!!!!!!! ce faceti??? cum sunteti???
dandusa spune:
Flore,
gand la gand cu bucurie
am culcat viermisorul mic si Crinutzu scump incearca sa adoarma singura.de ceva timp incerc s-o ajut sa adoarma singura.de cand se stie,numai cu mine a adormit.uneori dureaza o vesnicie pana adoarme,iar eu astept prefacandu-ma ca dorm,ca apoi sa ma ridic sa fac una-alta.eee,stresul asta cu "nu mai adoarme,frate?",ma termina psihic.in plus,cu mine langa ea,isi gaseste ceva de povestit,vb intr-una si uneori il trezeste si pe Radu.asa ca santem in tratative de adormit singure si sper sa reusim.ma simt si eu mai libera...,mai...altfel nush cum sa explic exact,uf...
uneori il invidiez pe Claudiu care imi da copiii,se scutura pe maini, se aseaza linistit la tv si eu ma 'chinui' sa-i culc,iar apoi,daca se poate sa vin si cu o fata de sexy mama,sa sar pe el etc...
zilele trecute,m-am enervat si l-am lasat pe el sa-i adoarma la pranz,singur
.ce-a iesit?in 15 min,au deschis usa..."nu vor sa doarma,deci nu-i culc!"
okkkk...,cin' a stat cu tz pe afara sa calmeze copil obosit si irascibil?!cine a calmat spiritele cand Claudiu dadea pe afara din varii motive,deh...,Crinuta treaza de la 8...,va imaginati cam cum era saracuta pe la 18!tot eu,i-am calmat,tot eu i-am culcat,bla,bla...asa ca ma conformez,ce sa fac?!
cam asa se arata stresul in persoana mea...,vreau sa-mi tai tzatzilii,sa i le arunc in brate,copii la pachet si sa fugggg in lume!
de curand am inceput sa iau vitamine...ce ma vaitam eu ca n-am pofta de mancare,ce nu ma mai pot opri acum
oboseala cat cuprinde...,nu ma deranjeaza ca ma trezesc de nush cate ori pe noapte,cat ma deranjeaza ca zi de zi,ma trezeste cineva,adica nu ma lasa frate si pe mine sa dorm cat simt.cer prea mult,ai?!cand este Claudiu liber,il sacrific pe el.se trezeste Radu la 7(acum este in perioada de trezit la 8
),il fac colet la tati,inchid vreo doua usi si ma culc.da' fix atunci se gaseste sa-mi fuga somnul,sau sa tipe vreunul,sau sa foreze vecinul si uite asa...o luam de la cap.cafea beau cu canoiul...,de ceva timp mai trag si cate o dusca![]()
bine,macar ca gasim timp pt noi,o fi stresul cat casa,dar reusesc sa ma destresez cu barbatu'.ne lumanarim/spumam/inghesuim prin colturi.de curand am primit cea mai frumoasa declaratie de dragoste,scrisa pe rola de servetele de bucatarie.citeam,citeam si nu se mai termina.a terminat rola,bre cu declaratiile,auzi!?flori din cand in cand.ce-i al lui e al lui,le are cu vrajelili![]()
mama tot cuca prin Buc,cu dor de copii,doamne,doamne...,da isi vede de viata ei,normal!o viata are,tanara este...,carpe diem!soacra mea de cat ori ma vede imi reaminteste ca si ea a crescut doi si ca macar Claudiu ma ajuta 4ore/zi,pe cand la ea...kk maka
nu ma mai agit,dar ma deranjeaza,recunosc.de iarna nu fac nimic,astept de la cele doua bunici.macar atat lucru sa faca si ele,pai nu?!altfel,noi abia gasim timp sa facem curat prin casa,zi de zi,alergam ca doi nebuni.Claudiu isi calca camasa in timp record,tot timpul pe fuga,tot timpul pe graba si nici asa nu reusim sa punem tot la punct.Radu merge in picioare,ia curbele f usor.este la fel de posesiv.nu accepta imbratisari cu Crinuta,tipa si loveste,daca ne vede ca ne iubim.iar Crinuta nu accepta sa ma iubeasca Claudiu
ne iubim mai pe ascuns,dar patimas...domle'.se lasa cu chiraieli de fiecare parte
sincer,sufar din cauza asta.nu reusesc sa ma exprim liber fata de Raducu,pt ca nu vreau s-o fac pe Crinuta sa sufere.este mai mare,vede si poate interpreta.de Radu,nu mai zic...Crinuta este la fel de intelegatoare si cooperanta.bine,totul are limita,clar!face si lucruri mai putin placute,dar normale pt varsta ei.se exprima f bine,spune exact ce nu-i convine sau ce i-ar placea.facem o groaza de activitati in perioada asta.am deschis sezonul la teatru de copii si cred ca o sa mergem saptamanal.ii place f tare.vom mai merge si la atelierul de ciocolata.este o cofetarie care organizea o joaca cu ciocolata,copii modeleaza,gusta etc,imbracati cu sortulet si bonetica de bucatar.abia astept sa vad cum va iesi.acasa ne jucam cu lipici si bucati de revista decupate,pe care ulterior le punem pe hartie,inventand o poveste.pe scurt,toate revistele de care ne-am plictisit ,sant ciopartite de mine,le pun intr-o cutie si de acolo alegem n chestii pe care le lipim pe hartie formand o poveste.ii place la nebunie.tot cu lipici/sclipici/floricele/stelute etc,facem felicitari/tablouri personalizate.altfel,puzzle-urile nu mai sant atat de atractive.in schimb,cartile sant la orice ora.se urca in pat cu teancul de carti si le 'citeste' pe rand.cu voce tare,nu oricum![]()
Raduc ii da tarcoale,incercand sa agate si el ceva,dar nu reuseste.ea are mareee grija de lucrurile ei,le aranjeaza,sterge de praf.este f atenta sa nu strice.f ordonata.cere voie sa fac x lucru.multumeste din propria initiativa de genul "multumesc,mami ca mi-ai dat la desene"
de ma coplesete efectiv.daca ma supar pe ea,ma lasa sa ma calmez,vine ma intreaba "te-ai linistit?vrei sa ne impacam?"
un pic de stres cu job-ul lui Claudiu.fiind singurul venit,ne cam da de furca gandurile etc.sper din suflet sa nu ajungem in faza urata.inca santem optimisti,eu!ca el,da pe afara de nervi!uf,cam atat...,v-am zapacit destul.m-am starnit,nu m-as mai opri.intre timp,a adormit Crinuta,sant mandra de ea.Radu sforaie langa...,doamne,ce imagineeee,ce frumosss.acum se da uitare greului,cand ii privesti senini,sanatosi si frumosi!asta conteaza,restul trec,se uita si ei cresc mari!
pun poze noi,pana atunci ma mandresc cu noua mea indeletnicire.croitoria!m-a apucat si nu ma mai pot opri.ii croiesc Crinutei pt papusi sau pt ea.rochita din poze,eu i-am facut-o
.i-am facut si o fustita de balerina...,scumpaaaa foccc.am poze cu ei doi imbracati in balerini,mooori,nu alta!![]()
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
mai noi,mai vechi...mai clare,mai putin clare![]()
,tuturorrrr
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
flore26 spune:
DANDUSA 
...doamnee cat e de frumoasa...am vrut sa zic printesa, dar nu, parca e mai frumoasa...parca e o zana...Raducu un scump si tu, tu ori te stii machia f bine, ori ne minti aici de cat esti de obosita
, ca pe bune nu arati a femeie obo, pur si simplu radiezi.
Apropo de somn...emma trebuia sa doarma de pe la 2 max...pt ca la 3 jum mergem dupa alessia...ei bine...bantuie pe aici si daca vreau sa o iau in brate sa o culc ma trage de par...ma duc sa mai incerc. 

dandusa spune:
Donia,
am reconoscut pasajul,ce amintiri frumoase!in vremurile de azi,nici nu mai am loc sa-l pup de 'pa' sau 'buna'.pe vremuri...,ehe...,nu scapam niciunul de asta,dar acum...,sant copii la mijloc.eu ii ajut sa ajunga la tati,sa-si ia 'la revedere' si noi ne tzoncanim de la distanta cu un 'te pup sau te iubesc' si cand ne revedem de obicei ne imbratisam.iese din camera de obiecei la 15,ma vede cu parul valvoi,cu casa vraiste si cu privirea crispata.nu zice nimic,ma ia in brate si ma strange de-mi trosnesc oasele.apoi,sar copii pe noi si gata.
mai sant si momentele de tensiune,cand pleaca trantind usa si ma suna din masina sa ma intrebe daca m-am calmat
i-o dau pe secretara mea,sa-i spuna ea ca-s busy
ne mai tachinam si noi,ca deh...santem normali...
Flore,
esti prea draguta,zau...
radiam,este adevarat...,dar nu pt ca asa radiez eu zilnic,nuuuu!ci pt ca iesisem in lumeeeee,ieeee
,dupa o groazaaa de timp.dadeam pe afara,nu alta!am dus copii la 12 noaptea,acasa in grija soacrei mele si noi ne-am destrabalat toata noaptea.a fost...delir.greu de descris in cuvinte...m-am simtit OM,m-am simtit relaxata cu adevarat.m-am distrat.am plecat cu barbatul meu de mana,singuri in taxi,mi-am verificat machiajul ca o doamna,am stat picior peste picior,ca asa se cadea,deh.am baut cu nerusinare vreo trei chestii si am fost admirata/complimentata
adica...,lucruri rare,domle'![]()
ps:n-am mancat nik toata noaptea.eee,tortul,n-a scapat teafar,binenteles...,dar restul...eram prea extaziata,ca sa simt foamea.m-am hranit cu sarbe/hore/perinite,iuiuiuuuuu![]()
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dianav spune:
Dandusa Minunati sunteti!
Ce frumoasa Crinuta si ce rochita superba simpla si de efect cu funda aia albastra, ffff frumos. La superlativ totul. Tu esti o frumoasa. Si Raducu sump cu ochii mari albastri. Rochita Crinutei (e facuta de tine?) intrece o multime de rochite din magazine pline de brizbrizuri si prostioare.
Sanatate va trebuie ca le duceti voi pe toate. Btw aseara ma uitam la Jack Nicholson in Postatul suna intotdeauna de 2 ori, un film cu multe scene asa cum le povestesti tu de acasa, pe apucate, dar ssuuper hot.
Mai de ce sunt barbatii asa? SI Victor la fel " nu cred ca ii este foame, nu ii mai dau" sau "nu ii este somn, se culca ea mai tarziu"
Laura13 spune:
salutari mamici.
am fost la dc. diagnostic: rinofaringita si traheo-bronsita. dam cu nurofen, paracetamol, stoptusin, eurespal si inca un sirop care sa lubrifieze gatul ... imi scapa denumirea. daca nu mai face febra scapam de antibiotic, daca mai face ... vedem. faza nsoala e ca noi aveam programare joi sa plecam la caracal, la bunici, dupa care la valcea la un botez ... nu stiu daca sa plec cu dani la drum ... nu am cu cine sa il las ... daca nu mergem acum cu el nu mai apucam pana la anul, toata lumea vrea sa il vada, noi trebuie musaisa mergem ... vom vedea. important e sa se faca el bine.
multumesc tare mult de raspunsuri.
pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Lavinia_P spune:
Roxanica,Dandusa,
Am savurat povestile voastre...sa va traiasca copii si sa va aduca numai veselie in casa!Parca as mai face si eu unul cand va citesc..
Dandusa,
nu am cuvinte suficiente sa te admir..pt copiii superbi,pt ca ai timp de atatea...radu e demential de dulce!
Laura,
Sanantate!La noi se domoleste cu prednison..
Si noi cu bronhotraheita..pe langa otita care a devenit bilaterala...
..incepem tratamentul IV in seara asta..
Si orlista sustine in continuare prevenarul..pt ca probabil e de vina un pneumococ.
Kiar nu ma asteptam sa o tragem asa din prima...
E clar ca renuntam la gradi...macar pana la anul..si eu care visam la serbare..![]()
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
iulia-stefy spune:
Eu am intrat doar sa va salut.... de scris.... poate mai pe seara....
Lacramioara si
Stefania Iulia
danita spune:
salutare ,
sper ca ne mai stiti chiar daca eu intru destul de rar :)
dia: sanatate oanei , noi cu mare succes folosim ptr tuse extractul de muguri de calin si baraka de copii .
lizzy: pupici si asteptam zona relax din viata ta :)
chris ? how are u?
pisika .....pisikaaaaaaaa .....ce face motanu ?
flore: daca vrei sa stii , pe surioara noastra virtuala o cheama Alesuca :) oare de ce ??
pupici ptr stefy , cristi din canada- cu ocazia asta il anunt ca aici a venit prima ninsoare :)
noi suntem ok, am inceput azi un tratament apicol ...deocamdata i-am dat primele 2 produse si ptr azi incetez ca sa nu faca vreo alergie . trebuie sa mai cumpar o plasa de ceaiuri ...sa vad daca inceteaza putin ninsoarea :) sa ies .
o zi buna va doresc
D