Fulguleti de nov - dec 2006 (221)
Raspunsuri - Pagina 14
Laura13 spune:
salutari mamici.
vin si eu cu raporutl de dimineata. starea lui dani e cam neschimbata, singura imbunatatire e faptul ca nu am mai sarit de febra 38, dar dam cu "succes" antitermice, deci nu stiu cat e de relevant. tusea e tot acolo, prezenta si seaca, mucii tot acolo, prezenti si grosi. medicamentele le luam cu chiu cu vai, cu rugaminti, certuri, implorari, amenintari.
greu, greu, greu. dar va trece si asta, cu siguranta.
m-am delectat cu discutiile mamicilor cu doua minunatii, cu pozele frumosilor de la mare (superbiiiiiii).
in rest nimic, inca stam in dubiu cu plecatul, incerc la munca sa le las pe toate in regula, printre picaturi am reusit sa imi fac o rochie de seara, printre picaturi mai luam si cadouri, dar nu stim cand, daca si in ce formatie plecam.
pupici multi.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
danita, a nins!?!?!? Cand i-am zis Roxanei, a spus ca ea pleaca spre Brasov, acum! Te trezesti cu ea la usa, sa faceti un om de zapada ![]()
Lavinia, Laura, sanatate piticilor!
Lavinia, daca vaccinul ii da lui Mihaita o sansa in plus sa lupte cu bolile astea urate... eu cred ca l-as face.
Dia, tin pumnii sa iasa cat mai bine cu serviciul!
dandusa, ce ne-ai mai rasfatat cu povesti...! Si cu poze! Sunt minunati copiii astia ai tai, si voi doi pe langa ei! Nu ma satur sa-i vad, trebuie sa pui mai multe poze.
"nu reusesc sa ma exprim liber fata de Raducu,pt ca nu vreau s-o fac pe Crinuta sa sufere" uite la asta lucrez si eu mereu, mereu, zi de zi... ii spun lui Cristi ca e dragut, sau ca il iubesc, automat imi ies din gura cuvinte echivalente pentru Roxana... De exemplu: "Mai Cristi, esti o minune! Si ce surioara draguta ai!"
Sau il iau pe el la pupat, o vad cu coada ochiului pe Roxi ca se uita la noi si imi intind o mana spre ea si o chem in imbratisare si ii pup pe amandoi pana nu mai stiu cum sa scape ![]()
Dar si invers, ca si ea sa stie ca eu ma impart la doi, de exemplu stam amandoua calare la televizor, iar cand apare Cristi il chem si pe el si ii facem si lui loc in jumatea aia de metru patrat ![]()
Si apoi ne facem timp si pentru ei separat, in timpul saptamanii de multe ori luam fiecare cate un copil, iar in week-enduri suntem impreuna toata familia.
Na gata, mai vine omul da' mai si pleaca...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Ola! Saludos desde Barcelona! 
.. acu fugit cu barbatul..
Danutz, sa sti ca mi'am listat foile de la subiectul cu pricina, multam.
Dbunny, ma veziżżż ![]()
Dandusa, ptiu, ptiu, ptiu. Sa mai zic cat de si de sunteti dragelor. Nu stiam la care frumusete sa ma opresc mai intai.. sa fie Crinuta, sa fi tużżż (nu gasesc la tastatura asta semnul normal
) Si cavalerii cu nimic mai prejos.
Placut cum povestit despre destrabalare, sa va fie de bine.
Danita, vazui zapada de peste munti.. alti munti dar tot munti. Ce sunt mugurii de calin? .. n'a ca l'am gasit, pe semn
Sanatate multa bolnaviorilor.. lasa Lavinia, c'o sa te saturi de serbari.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
iulia-stefy spune:
Salutare!
La noi nu a nins, dar e asa de frigut.... Am o saptamana tare plina.... Si parca nu mai am timp de nimic inafara de job si... putin de tot pentru Stefy.... Aseara am ajuns la ora 19 acasa si ea ma intreaba: Mami iar ai audit? ca stie saracuta ca in vara numai la ore tarzii veneam....
Lacramioara si
Stefania Iulia
danita spune:
hello
azi ne-am propus multe si marunte ......dar nust cate o sa ajungem sa facem .
ruxandra , gugaleste putin dupa : "extract de muguri de calin"
donia , haideti rpd ca dl P vrea sa dam saniuta jos din pod :)
pupici si o zi buna !
D
a_deju spune:
dragele mele drage dragi... hau du iu du? :) ne (ma) mai stiti? :)) m-am trezit da dimineata complet inghetata, m-am asezat intr-o rana cujetand adanc, simtind ca (in afara de cele 550 de kile de cafea de sorbit in mod obligatoriu in cursa rapida intre dat jos din pat si ajuns pana la baie..) bre...mi-e dor bre de voi :) si iac'-asa, ajung la munci calare pe-un elan energic, si decretez: nu fac nimic. deschid forumu', cetesc, ma plang, ma minunez, ma rad, ma alea alea :) bai fetili, sa inebunesc cu voi, si alta nu.... doamne, cate schimbari, cate noutati, nu-mi vine sa cred cate momente am ratat... nici nu stiu..nici ce sa zic, nici pe cine sa felicit, nici pe cine sa mangai, nici pe cine sa trag de urechi ca-si schimba id-ul ca sa se paranoieze cititorii sporadici cum ca bre...parca mai stiam pe cineva cu aceiasi copii, acelasi stil... :)) deeeeci, ideea sta asa: felicitari din suflet noilor mamici, sa va traiasca si sa va bucure puii, respectele mele pentru curaj :D, sanatate multa bolnaviorilor mici si mari, curaj in cele gradinitesti ca se rezolva singure cat ai clipi si..doamneee...vorba doniei...iaca acusica incepem sa dam din burice in ritm de happy birthday the 3rd :)))
dara sa va zic si de noi, ar cam fi cazul, nu? numa' ca am o rugaminte, stai bine pe scaune acolo, sa nu va ia cu ameteli si alte cele :))) pfuuuu...cum si cu ce naiba sa incep, ca-s atatea, si nu chiar bune si frumoase... hmmm. let's hit it :)
eric - e mare, jmecher, frumos rau de tot, de ma uimesc pa zi ce trece...adica ma uit la el..nush cum sa zic.. nu'l vad neaparat ca pe copilulmeuluminaochilormeiceldeneasemuit :))) nush daca intelegeti... ma minuneaza ca fiinta separata, unica, prin felul lui de a fi, prin reactii, prin gesturi (caci de...tot la gesturi ne limitam in marea majoritate a timpului, facand in continuare parte din specia neglasuitoare... asa ca my dear lizzy, mai nou :D, nu dispera, is aici, stiu ce zici, simt fiecare cuvintel si fiecare traire pana in adancul vertebral al maduvii....). e la gradinita, ajunge primul, pleaca ultimul, prima saptamana a fost in lacrimi, dupa care s-a rezolvat ca prin minune, nu stiu cum, cand, de ce, dar a concluzionat ca mersul la copii la gradi este "yey" (ceva de genul droopy cand declara "i'm happy" :))) ). e in continuare pampersat, olita zboara zilnic pe geam de la etajul cinci, wc-ul este eventual pentru balacit maini (mai nou picioare...si nu, nu vreti sa stiti cat de greu e sa scoti ambele labute daca prin nush ce minune a fizicii a reusit sa si le introduca simultan in gaurica cea stramta........), din motive de varii schimbari si "suferinte" asupra carora voi reveni nitel mai jos, suzeta rulz, nu se desparte de ea sub nicio forma, nu sta mufat in permanenta, dar tre sa fie acolo, la indemana, ca tigara aia pe care o tine mereu la indemana fostul fumator inrait in plin proces de renuntare..... nu sta singur nicio secunda (bine, esenta fiind ca nu sta nicio secunda), e un ghem de miscare si agitatie continua, pricepe tot, mai mult decat trebuie si, evident, nimic din ce nu doreste, trage, impinge, arunca, darama, alearga, nu merge, se tavaleste, are crize de impresie artistica, mananca, bea, zambeste jmechereste, urla si jeleste de ti se rupe sufletu'...in fine, tot tacamu' :) o sa voi pune si poze, candva, la un moment dat in timp, cand voi timp macar sa le si fac :))
eu - aci' e grele. tanara, frumoasa, si foarte tarziu acasa :) single si available, in caz ca aveti vreo propunere ;;) deci happily divorced de vreo luna, mutati si noi la mansarda tot de cam atata timp (yagmur...io-ti zisei de mult :)) in another life, in another time :))) ). nu ma-ntrebati cand, cum, de ce, a trecut, s-a dus, it was fun while it lasted, asta e, hopa tropa, mergem inainte. muncesc cu drag si dor cat ii ziulica de lunga, si cand se face seara ma mai si scolesc nitel, de', ca filologu', care pana nu se face inginer, nu se simte bine :) deeeeci, ridicam eoliene pe campiile patriei, ne specializam in proiecte de constructii, dimineata mancam ciment si seara ..(era sa zic io ce).. fundatii :))) in rest...infloritoare, lunga slaba si zaluda, incerc sa ma mentin pe o oaresce linie de plutire, momentan imi iese, nu-mi dau seama insa daca asta s-ar diagnostica ca pura inconstienta sau sistem osos pneumatic :))))
mdea. cam asta ar fi asa, la foc rapid si pe sistem rezumativ. dar suficient, as zice :) in rest..evident, toate bune si frumoase, as always :))
pupez cu mult drag, pe fiecare in parte, ma duc sa pregatesc vagonul no. 2 de cafeu si revin. zilnic. promit :D
luciaro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui a_deju dragele mele drage dragi... hau du iu du? :) |
Nu pot sa zic decat "wooooooooooow"... nu scrie...nu scrie...da' si cand scrie...ne zapaceste, dom'le!!! Te pup si ai grija de voi!
flore26 spune:
Neatza...rece, urata, dat drumu la centrala, hranit copilu, aspirat o tura, citit forumu...si s/a facut frumoasa...WELCOME BACK, ADEJULE!!!!
..mi/a fost tare, tare dor de mesajele tale
. Ma bucur ca ai hotarat sa te intorci " la munca" si imi pare rau de schimbarile din viata ta. Am auzit
ca ai slabit dar sincer, pana nu va vad, nu cred nimic
...in schimb sunt sigura ca Eric e un frumos...deci, treci la treaba si baga niste poze. 

Dbunny spune:
ruxandra nu te vad!!(o fii semn ca mi s-au marit dioptriile??) daca coborati cumva in jos cu multa bucurie va dau o tura prin provincia noastra(Murcia - 650km-6-7 ore in masina), Paco lucreaza weekendul asta, deci ar fi f interesant!!
a_deju ![]()
![]()
![]()
mor de dragu' tau!
lizzy te-am cetit din intanplare la muresence...si mi-a picat fisa, nici lui Dani nu-i e bine cu Nurofen, in schimb Panadolul il ajuta mult...
atotstiutoarea![]()
dandusa
ca de obicei scorpionasii si tu super!..eu cand te citesc cum va impingeti pe ascunse tu cu sotul va imaginez intr-un apartament micut fara loc de facut dragoste![]()
laura pana la urma ati luat antibiotic?
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Donia spune:
ruxandra, deci te asteptam cu poze? Hai, ca doar n-o sa vii cu mana goala...
a_deju, salutam reaparitia! Inteleg c-ai fost bizi, bizi cat ai lipsit, pare rau ca a trebuit sa se intample, dar urmeaza zile senine si fericite, sper, da?
Cu motanul frumos, vorba lui Flore, noi te credem, eu chiar imi aduc aminte de zambetul fermecator, da' vrem si poze, plus cu mama pisica aia slaba!
Ma gandeam ce-si daduse el drumul la vorba pe engleza, nu-l mai duci p'acolo? Poate nu-i place omului romana, mai stii?
La noi tot nici o schimbare, mai facem cumparaturi, costume si decoratiuni de Halloween ca asa-i moda pe la noi, drept pentru care odata cu venirea weekendului ma urnesc si eu la servici sa mai fac bani pentru cumparaturi... ca ne asteapta nici mai mult, nici mai putin ditamai petrecerea de Halloween, si-a invitat Roxana doar prietenele apropiate, si cu mai putin de vreo 16 fititze nu scap...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.