Fulguleti de nov - dec 2006 (221)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia-stefy spune:
Va ofer o
... ca tot a reaparut adeju si vrea un vagon de cafea.... Ma bucur ca te-ai intors.
Miroase a week-end.....
Lacramioara si
Stefania Iulia
a_deju spune:
'neata!! na, ca acu' nu mai scapati :)
bre..is in mijlocu' unei sedinte..afara ploua, si io in continuare chef zero. barat :) si am deodata si trei cani de cafea in fata, miam miam :)) aseara la scoala tovarasa mi-a declarat candid ca-s lider sindical inascut si unul din cele mai spontane (...inclin sa cred ca a ales varianta mai subtila a termenului "nesimtit' :)) ) spirite cu care a lucrat pana acum... magnific deci :) ce mi-as putea dori mai mult, ha? :)))
gata, in spontaneitatea mea totala, incerc sa ma prefac ca inteleg despre ce discutam. noroc cu ochelarii, asa-mi iese tot timpul faza cu "asta-i dishteapta, breee..." :)))))
danutz spune:
Iaca ce surpriza!!! Welcome back a_deju!!!
Pare rau de schimbarile din viata ta, dar presupum ca a fost musai!!!
Oricum, vorba aia, tot rau-i spre bine, viata e plina de surprize, iar noi nu prea stim de ce se intampla una sau alta dar sigur are o logica
Ruxandro, abia te astept back cu poze si povesti! Doamne ce dor mi-ai facut!!!
Sanatate la copii bolnaviori si noua printre ei!
Rares a bolit o saptamana, bronsita, febra 40, antibiotic 5 zile. Azi l-am dus la gradi pentru simplul motiv ca au ca activitate -mers la spectacol la circ. Pe vremea asta mi-am gasit sa-l scot din casa, dar, intelegeti voi, nu puteam rata atare eveniment.
Fug, ca intru intr-o sedinta cu o gasca de IT-isti sarbi si nemti( de aseara stau si ma macin cum naiba o sa ma fac io inteleasa fiindca aia vorbesc limba lor a programarilor si tehnicitatilor avansate, iar eu cu bussiness-ul...om vedea ce-o iesi!!!)
Lavinia_P spune:
salutare,
sunt in fundul butoiului...otita tot acolo,dupa 10 zile de tratament,urekea dreapta supureaza...azi incercam al 3 lea antibiotic..mihaita slabit si terorizat de ace si doctori...

andreea,sa iti traiasca revenirea..adica sa te tina.
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
dandusa spune:
buna seara
Donia,
fix asa fac si eu.de cate ori il admir pe Radu,fie imi intind bratele spre ea,fie o admir etc.au fost n situatii,cand cineva nu mai inceta din admirat Radu si a trebuit sa completez ca si Crinuta-i grozava,bla,bla...ca sa se prinda tanti ca-i musai si sa-si indrepte privirea in partea opusa.altfel,nelipsitele situatii cu Radu marait in brate si Crinuta vrea tot in brate.recordul ar fi urcat doi copii in brate,3 etaje.am repetat de cateva ori figura
imi place cum pove ca-i faceti loc pe canapea.astept si eu perioada asta.sa ne concentram toti pe ceva,sa comentam etc
mi-e asa dor sa va vad in poze...,zauuu
Ruxandra,
concediu placut,sa va ungeti cu miere din cap pana-n picioare
figura de stil,da?!![]()
Adeju,
ma bucur ca ai scris.daca ai nevoie de ceva...,sant pe aici
santeti in rom,nu?astept si eu poze cu Eric,cred ca-i frumosss,asa a fost din totdeauna!
Dbunny,
ai nimerit-o!apt nostru are 48 m
asa ca...,sant dezavantaje dar si avantaje![]()
Lavinia,
imi pare asa de rauuuu de Mihaita.ma doare sufletul,crede-ma!ma gandesc ca si Donia,daca ar ajuta cat de putin...si eu i-as face vaccinul.of,ce greu trebuie sa va fie!
ps:l-am admirat in poze.ce frumosss este...,mor de dragul lui.si tu ce fotograf talentat!superrrr
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
asiza spune:
Lavinia, imi pare atat de rau pentru Mihaitza...cand am citit ca l-ai operat, ma asteptam sa se rezolve mare parte din problemele lui de sanatate pe care le-ati avut recent...si tare m-am intristat cand am citit azi mesajul tau! of, of, of...probabil ca si eu as face prevenarul in locul tau (noi oricum l-am facut ca a fost in schema de vaccinare din UK). Te imbratisez tare tare tare...si pe Mihaitza la fel! 

A_deju, bine ai revenit! Tare dor mi-a fost de tine! Chiar alaltaieri ma gandeam la voi
...da' multe schimbari, dom'le, in viata voastra! Ce sa zic, voi stiti cum va e mai bine, dar cred ca nu ti-a fost usor deloc cu toate intamplarile astea! Te pup tare tare 
Lizzy, drag mi-a fost comentariul lui Ianis despre ultima ta delegatie! 
Ruxandra, vorba Dandusei, "sa va ungeti cu miere din cap pana-n picioare!"
...si sa vii cu poze multe multe. 
Roana, nu stiu daca mai citesti pe aici, dar vreau sa-i urez un MAAAREEE
lui Alex!!! Sa creasca mare si sa fie sanatos! 
Noapte buna
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Azi e randul meu sa dau un camion de cafea pentru cine are nevoie... haide A_Deju, esti prima pe lista... ma bucura revenirea ta si sint convinsa ca ai trecut cu bine peste schimbarile neplacute din viata ta... by the way, nu mai stam in mansarda... ne-am mutat dar acum am loc de primit musafiri... vezi ca am de gand sa trec pe la malul lui marea prin ianuarie...
Brrrr... - 4 grade afara, eu deja la munca, dorm pe mine...
Lavinia, imi pare tare rau ca nu scapati de otita; si noi am facut prevenar ptr ca ii tot iesea pneumococul lui Luca la analize; in ciuda polipilor si mucisorilor prezenti toata iarna, am scapat pana acum de otite.. doar rinofaringite de cateva ori pe luna....
Aseara ii tot spuneam lui Luca ca e iubirea mea, soarele meu etc, etc, el zicea ca nu este si cand l-am intrebat ce este mi-a spus: un gogosar
. Deh, daca a pus muraturi cu Olimpia...
Va urez un weekend fain si hai sa ma apuc de lucru, fara chef... sper sa scap de munca maine.. ca m-am cam saturat..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
asiza spune:
Buna, fetelor
Am intrat sa va scriu de noi. Suntem cu herpangina. E plin de afte in guritza (ciudat, dar mananca destul de bine), a facut febra destul de mare si azi-noapte am fost la urgenta. Dam antitermice ibuprofen si paracetamol alternativ la 4 ore, spalam gurita cu apa cu bicarbonat si badijonam cu PlantaGingival+ceva homeopate care habar n-am daca ne ajuta avand in vedere ca dam si medicamente alopate. Intrebare adresata celor care au trecut prin asta (imi amintesc doar de Oana de Dia acum): Aveti alte sfaturi care mi-ar putea fi de folos? Cat e nevoie sa-l tin acasa? Multumesc mult.
Va pup tare tare si o duminica minunata va doresc! 

aelita spune:
Buna fetele ,va citesc si eu pe aici !!!
RAMSAN felicitari ! Bine ai venit ,tudor !!!
LIZZY-dieta de oua crude e pt copii?
fierte sau gatite nu mai au acelasi rol?
eu uitasem de ele...Sofiei i-am dat fierte,mai de mult..Ii placeau ca sunt mici .lui Andres nu i-am dat.
eu pana acum nu le-am dat maioneza facuta de mine,tot de frica salmonelei...
DANDUSA l-am vazut pe Raducu in poze,maai,e inca blond si cu ochi albastri???o frumusete !! si Crinuta tot creata,deci amandoi au cate ceva de vis !
si ai mei mai maraie sa ii iau pe amandoi in brate,am avut insa noroc pe scari ca asa mult le-au iubit amandoi,ca el vroia mereu pe scari de cand mergea de-a buselea si cum deschideai usa o zbughea si ajungea la etajul de sus si batea la baba de sus in usa.
acum la fel vrea sa urce si sa coboare el pe jos,il mai tin de mana dar intarziem mult si il iau pe sus.iar ea e atat de ambitoasa ca vrea sa faca singura tot,urca singurain masina pe scaunul ei,eu doar o leg,daca uit sa o leg urla "leaga-maaaaa".
dar au fost episoade cand au tabarat amandoi pe tati care cobora scarile cu amandoi in brate ! asta cand iau eu vreo bicicleta,si tebuia sa il ia tati pe Andres.ea e obisnuita si nu are nici o treaba sa il iau EU in brate pe Andres,ba chiar ea imi spune sa il iau .ei,pana la tati! "Soshia cu tati,andres cu mami" ea asa zice,desi coboara pe jos.dar daca tati il ia pe adres,vrea si ea mot.
asa ca ii ia pe amandoi sa nu fie razboi.
Noroc ca pe mine nu e geloasa.
YAGMUR chiar ma gandeam la tine zilele astea,ce oi mai face..
ASIZA imi pare rau ca sunteti bolnaviori !
pup toti copilasii bolnaviori !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Lavinia_P spune:
Asiza,
Am bifat-o si pe asta..am dat cu gengigel (ceva frantzuzesc) de la farmaciile Dona.In 2 zile s-au calmat..are asa un efect racoritor.Cica e contagios..deci ar tb sa mai stea pana se vindeca.Sanatate!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare