Fulguleti de nov - dec 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Lavinia, multa sanatate lui Mihaita.

asiza, si Stefy a facut in februarie si am luat-o si eu de la ea. E o chestie contagioasa si care netratata corespunzator se poate agrva si se jupeste efectiv pielea din crul gurii si gingii iar la varsta lor se ajunge la perfuzii. Mergi cu el la medic sa-l vada.... NU-mi aduc aminte exact tratamentul, stiu ca a avut bandijonaj bucal, dar parca si ceva medicament pe cale orala..... Noi am ajuns la spital.... Bine ca mananca. Multa sanantate lui Denis.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata.
vin si eu pe la voi. suntem bine in general, din ce in ce mai vorbarete, tot asa stalcit, de te apuca rasul daca asculti. merge in continuare la cresa si ii e tare bine, asta in afara de racelile curente, care se repeta foarte des din pacate. merge cu placere si zic eu ca a ajutat-o foarte mult in dezvoltarea vorbirii. daca ramanea cu bunicul acasa in mod sigur nu eram aici. singura "chestie" pe care o mai am e ca nu mai ia in greutate. de vreo jumatate de an e tot la 13,5 kg, de crescut in inaltime destul de putin...sper din tot sufletul sa nu fie efect advers al flixotidului.
in alta ordine de idei, Lizzy, ca tot intrebai mai demult, am facut si noi cura cu oua de prepelita prin august, acum ma gandesc sa o repet. in acelasi timp, extract de muguri de coacaz si extract de muguri de calin. pana acum fara complicatii, si asta poate pentru ca imediat cum incepe tusea ii fac ventolin. si mai vreau un sirop cu echinaceea.
Lavinia imi pare tare rau de Mihaita.apropo de prevenar, daca as avea acum de ales sigur nu i l-as mai face, mai ales ca am facut si rapel dupa vreo 4 luni. si imediat au inceput bronsitele din luna in luna:(. nu ma mai gandesc la interzierile de vorbire...cine stie ce dezechilibre a declansat...aveti grija de voi.
Asiza si voua sanatate multa.
va pup pe toate.

10.5

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Neatza! O vreme f urata, nu am chef de nimic...lenevesc...emma doarme, alessia la gradi...urat de tot...

ieri am fost bucataroasa...am facut ciorba de perisoare a la grec si sarmale ...ambele cu carne macinata de curcan...ne/am lins pe bot si noi si fetele...rezultatul, din 60 de sarmale nu mai este nici una
LAVINIA sanatate multa
ASIZA sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Ola! Saludos desde Barcelona!

.. acu fugit cu barbatul..

vai mie ce te invidiez femeie pt destinatie si pt ca... puteti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

lizzy te-am cetit din intanplare la muresence...si mi-a picat fisa, nici lui Dani nu-i e bine cu Nurofen, in schimb Panadolul il ajuta mult...atotstiutoarea

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

mdea mai scriu si acolo, desi mai des vorbesc cu ele la telefon decat pe forum aia cu informatiile. ce-i al meu... e-al meu. si nu ma bucur ca zic asta, dar ce sa fac? asta m-a facut marc!
oricum, nurofenul este pt el un antitermic mai eficient decat panadolul, dar ii afecteaza respiratia (adica il da in wheezing daca e pe bronsita). daca ar fi sa (mai) ascult orbeste de doctori... hhhmmm...
sincer, eu nu credeam ca pe acest forum mai exista parinti care cred neconditionat in medici si medicamente in general...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_deju

'neata!! na, ca acu' nu mai scapati :)
bre..is in mijlocu' unei sedinte..afara ploua, si io in continuare chef zero. barat :) si am deodata si trei cani de cafea in fata, miam miam :)) aseara la scoala tovarasa mi-a declarat candid ca-s lider sindical inascut si unul din cele mai spontane (...inclin sa cred ca a ales varianta mai subtila a termenului "nesimtit' :)) ) spirite cu care a lucrat pana acum... magnific deci :) ce mi-as putea dori mai mult, ha? :)))
gata, in spontaneitatea mea totala, incerc sa ma prefac ca inteleg despre ce discutam. noroc cu ochelarii, asa-mi iese tot timpul faza cu "asta-i dishteapta, breee..." :)))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

deci io n-am inteles nimic o fi neuronu racit si el ca mine
fii pe pace, chiar nu conteaza ca pricep sau nu. vreau doar sa zic ca ma bucur nespus ca scri din nou. nu pot sa-ti explic cat de dor mi-era de tine acum cateva luni, cand ma dadeam cu capul de pereti sa inteleg ce sa fac?! (cu marc si vorbitul). te-am admirat si invidiat mereu pt felul cum poti privi echilibrat, fara panica, cu incredere si umor, spre eric...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

salutare,

sunt in fundul butoiului...otita tot acolo,dupa 10 zile de tratament,urekea dreapta supureaza...azi incercam al 3 lea antibiotic..mihaita slabit si terorizat de ace si doctori...

andreea
,sa iti traiasca revenirea..adica sa te tina.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

vai de mine. se poate recolta si analiza secretia aceea? nu ar ajuta la stabilirea unui antibiotic potrivit? oooofffff

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

buna seara

Donia,
fix asa fac si eu.de cate ori il admir pe Radu,fie imi intind bratele spre ea,fie o admir etc.au fost n situatii,cand cineva nu mai inceta din admirat Radu si a trebuit sa completez ca si Crinuta-i grozava,bla,bla...ca sa se prinda tanti ca-i musai si sa-si indrepte privirea in partea opusa.altfel,nelipsitele situatii cu Radu marait in brate si Crinuta vrea tot in brate.recordul ar fi urcat doi copii in brate,3 etaje.am repetat de cateva ori figura
imi place cum pove ca-i faceti loc pe canapea.astept si eu perioada asta.sa ne concentram toti pe ceva,sa comentam etc
mi-e asa dor sa va vad in poze...,zauuu
Ruxandra,
concediu placut,sa va ungeti cu miere din cap pana-n picioarefigura de stil,da?!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

mda, ia fa matale danduso un calcul la kile! cat duci acuma? vreo 25? ai mei, impreuna, au 40 ia spune, atata duci?! ca io NUUUUU. si zau ca am incercat!
darrrrr, pt situatii extreme este varianta "ghi-ghi" (asa zice marc).
adica 2 liane pe mine, una pe spate (strangandu-ma de gat oarecum ), una in fata lipitoare pe piept (si tot de gat ma strange si asta ). macar am mainile libere sa ma tin de ce apuc si io dar cu tot efortul, ioi, asa bine eeee...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Buna fetele ,va citesc si eu pe aici !!!

LIZZY-dieta de oua crude e pt copii?
fierte sau gatite nu mai au acelasi rol?
eu uitasem de ele...Sofiei i-am dat fierte,mai de mult..Ii placeau ca sunt mici .lui Andres nu i-am dat.
eu pana acum nu le-am dat maioneza facuta de mine,tot de frica salmonelei...

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

vaaaiiii, ce de lume noua!! mai mai ce frumos! a venit frigu' si v-ati tras prin casa, huh?

aelita, riscul de salmonella exista in orice ou crud, si pt copii si pt adulti. acuma... deci nu pot spune ca ouale de prepelita crude "sunt pt copii". dar eu am decis sa-mi asum riscul, punand in balanta riscurile si avantajele, plus ca eram sigura pe sursa (ma rog, pe nimic nu poti spune ca esti 100% sigur...). in mod cert, la oua nu se pastreaza aceleasi proprietati prin fierbere (e valabil si la fructe/legume). nu stiu exact cat % se pastreaza, gugalesc sa vaz de gasesc ceva...

Mergi la inceput

aka, draga mea... daca te linisteste cu ceva, hai sa intrebam mamicile...
cum au luat in greutate in ultimul an copiii nostri?

marc n-a pus un gram. are 14,5 kg de nu mai tin minte cand. s-a lungit in schimb. are aceeasi fatzuca de bebe, dar s-a schimbat atitudinea, acum isi dezvolta si el personalitatea. avem pauza de la flixotide si singulair de 6 luni. si nu vom mai ajunge pe ele, sper...

Mergi la inceput