Fulguleti de nov - dec 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Lizzy, grasunica mea nu a mai pus nimic pe ea.... ma refer la kilograme. Eu nu ma agit, ca si asa e peste medie..... si ma bucur ca nu a mai pus....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ALESSIA avea in 15 sept 12 kile si le avea de apr un an...acum are 12 kile jumate, si o foameeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Vin cu vesti mai bune..

A inceput sa se vindece..de 3 zile baga 2 antibiotice simultan in venutza lui..
Urekea care a supurat arata cel mai bine..ca nu a mai stat puroiul calare pe timpan..
Am avut zile grele,am fost disperata..am apelat la homeopatie(de sambata luam cate 2 bobitze homeopate pe zi),am fost la mitropolie si la Sf.Parascheva si poate ne-a ajutat cat eputin fiecare..inclusiv voi.. si m-am gandit intristata ce poate fi in sufletul unor mamici cu copii mult mai bolnavi si la faptul ca traim in romania,cu spitale in care nu se gasea o fiola de acc sau macar un antibiotic din 3 optiuni oferite de orl.
Continuam oricum tratamentul,dar macar mihai e mai bine ca stare generala,azi a si mancat mai mult..
Si noi avem 12 kg de un an..acum cred ca are 11,de fapt..

Lizzy,abia vineri,cand a supurat a luat proba din secretie,altfel trebuia facuta punctie.Probabil in seara asta o sa avd rezultatul.dar nu imi pun prea mari sperante..laboratorul din spital e cum e..

va doresc o seara buna!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

lavinia, cum adica nu aveau nici un antibiotic din cele 3 variante indicate de la orl? pai da si tu un semn de viata si se gaseste orice medicament ai nevoie! serios, fac rost de aproape orice... de curiozitate, ce ia acum pe vena mai exact?
totusi, ma bucur ca e mai bine acum. chiar m-am necajit pt suferinta voastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.

am ajuns si noi la onesti. facem o pauza, maine ajungem la onesti. suntem binisor, dani e tot racit, muci si ceva tuse, desi am terminat tratamentul.
eu is cobza, dar asta e.
ma bucur tare mult de revenirile de pe forum, imi pare rau de vestile proaste.
herpangina n-am tratat0o cu nimic, doar antitermice, pe care i le dadeam inainte de masa cu vreo 1/2h ca sa inghita ceva.
kile 13.5. nici nu mai tin minte de cand. am fost la un dc la craiova, pediatru, destul de "renumit" din cate am auzit. caruia nu i-a placut deloc cum arata dani, ne-a dat o lista luuuuuunga de analize. cand ajungem in iasi vreau sa le fac pe toate sa vedem totusi cum e pustiul.
in rest nu stiu ce sa va mai zic.
dar mai trec eu pe la voi peste vreo doua zile cand ajung la munca.
pup.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

tre sa faca un emoticon cu ochii mariti...

Lizzy fara flixotide si singulaire. de la homeopat? si daca da, te rog poti sa-mi dai niste date de contact ale dr.

10.5

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Lizzy,

Era vineri seara la 8..trebuia facut tratament si nu am mai avut timp la dispozitie sa caut..ca si din greseala cuiva, nu a vazut doctorul de pe sector indicatiile orl, ca sa stie din timp daca au sau nu medicatie.Acum primeste clintamicina si zinacef.
I-a iesit stafilococ pneumonae..ne da maine antibiograma sa o aratam dr.,dar parca as continua IV decat sa-i mai kinui stomacelul..daca e vorba de vreo 3 zile mai rezistam.

Laura,
Si la noi a cam ridicat dr din spranceana..ne-a dat sa facem imunograma si test de reflux gasrtoesofagian...destul de ciudat..nu inteleg legatura cu urekea,dar cica exista,ma rog..a zis ca e prea slabut..si ca de ce nu am facu tnimic pt otitele astea repetate..adica ce?

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LAVINIA e groaznic sa ai copilul bolnav.imi pare rau ca a fost asa rau.multa sanatate si pupici multi sa va faceti bine mai repede!

LAURA13 multa sanatate si voua !
iti admir pozele !

si noi cu sub 12 de un an...si abia din august s-a pus pe mancat si are peste 12,azi 12600 dar imbracata..
acum e bine,la kile,pt ca e si mica de inaltime si asta o salveaza la buculite.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

aka 10.5 inseamna ce cred eu? felicitari atunci, sa ai parte de sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!!

la kg suntem la 16 si ceva deci nici Dani n-a luat in greutate de nu mai stiu cand...chit ca s-a inaltat si eu il simt tot mai greoi, insa cantarul arata aceleasi kg.

sanatate multa lui Denis, Mihaita, Daniel...mai era cineva?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Multa sanatate la bolnaviori.

Lavinia, si eu prefer intravenos.... mai menajam stomacelul.... Multa sanantate lui MIhaita. Ma bucur sa citesc ca e mai bine.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput