Fulguleti de nov - dec 2006 (221)
Raspunsuri - Pagina 6
saryta spune:
Roxanica- felicitari! sa-ti traiasca Maria ... s-a cam grabit a vrut sa va cunoasca mai repede.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Donia spune:
Felicitari roxanicaaaaa!
Bine ai venit Maria, sa ai o viata binecuvantata!
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa trebuie sa radiezi,draga mea Roxanica,trebuie sa topesti tot din jur cu privirea ta stralucitoare... |
Mai, nu stiu de ce, dar eu o vad mai degraba plansa toata si zic asta cu drag, ba o vad plansa de fericire, ba suparata ca n-are 4 maini pentru toti puiutii ei, plus inca doua pentru tatic...
Si parca vad ca vine sa ne spuna ca nu stie cum se face, dar e mama cu doi copii
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
danutz, e mai bine Rares? Multa sanatate!
Ce mi-a placut de el cu franceza si eu incerc sa recunosc cantecele lui Cristi, stiu clar de Twinkle, twinkle little star, "Tuica, tuica" , dar mai are vreo doua...
Yagmur, ce program nebun, nebun...! Tin pumnii sa faci fata
ruxandra, m-am crucit cu ouale contrafacute, la asa ceva nu m-as fi gandit niciodata...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danutz spune:
Felicitari Roxanico!!!
Bine ai venit pe lume Maria!!!
.
Noi ne chinuim cu laringita. L-am dus sambata la Dr. dupa o noapte cam alba, cu putina febra, dar cu tuse cumplita. Am primit antibiotic. Am stat, m-am gandit, am sunat homeopata, m-am gandit iar si iar...si nu i-am dat.
L-am indopat insa cu macerate, cu Formula 31, cu vitamine si m-am straduit sa umidific toata casa.
A functionat, azi e mai bine, nu mai tuseste decat dimineata (deh...ca sa elimine ce a adunat peste noapte) si putin seara.
Oricum nu servim gradi, cel putin pana miercuri!
sa aveti o saptamana buna!!!
flore26 spune:
BINE AI VENIT< MARIA!!!!
Felicitari mamico!!!Noi bine, p/aici...alessia la gradi...emma doarme...liniste si pace, muci si tuse, dar cu astea ne/am obisnuit.Am fost sambata la un chef, duminica la un botez...luati si priviti ce FRUMUSETE ...
Laura13 spune:
bine ai venit maria!!!!!!!!!!! roxanica sa va dea DD multa sanatate, laptic, crestere frumoasa si usoara!!!!!!! si va doresc tot binele din lume!
flore sigur tu esti mama de doi????????? arati ofticant de bine. iar alessia e minunataaaaaaaaaaaaaaaaa!
pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
aka spune:
Bine ai venit Mariuca.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina