Fulguleti de nov - dec 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

felicitari raza de soare! bine ai venit pe lume Maria, sa aduci numai bucuire parintilor si fratiorului!

Mergi la inceput

ruxandra, chiar cred faza cu ouale. noi luam ouale de la o colega de la tara, mi le aduce f proaspete, si alea chiar sunt bio, ca sunt din gospodaria bunicii de 80 ani, care le da de mancare ca acum 80 ani, fara antibiotice, furaje cu nu stiu ce, etc... pe mine in schimb ma obsedeaza chestia cu puii... ne-a povestit un prieten ca a vizitat o fabrica care produce carne de pui, langa buc... si de atunci nu mai mananca carne, dupa ce a vazut acolo: puii luati de gat si tarati cu o banda printr-o ploaie de acid pana le pica penele (super sanatos pt noi acidul ala), si raman niste pui cat un pumn de om adult (super mici) si cu o culoare fff naspa , inchisa. ...apoi trec prin apa si ii pune pe niste benzi unde efectiv se infig niste seringi cu tot felul de subst in ei pana se umfla si arata asa cum ii stim noi, pufosi si colorati roz .... si apoi sunt transati, curatati, etc
si acum cateva luni am vazut un reportaj pe unul din canalele discovery si am ramas vesnic orilpilata... n-am prins de la inceput, oricum era vb despre puii crescuti pt div parti... ..nici nu stiu cum sa explic ca sa ma fac inteleasa... inchipuiti-va niste pui fara cap, fara pene, legati la niste circuite cu fluide, sange care cresteau asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Mi se zbarleste parul, aia cred ca e ceea ce se cheama carne artificiala.
In legatura cu fabrica, eu am fost in agricola de la bacau. Si puii erau intr-adevar tinuti de gaturi pe benzi rulante dar penele erau date jos datorita temperaturilor inalte la apa. Adica fierbere cumva, inabusire, dar nu a carnii, nu stiu cum sa zic. Acum poate ca apa aia mai avea si ceva substante chimice..Mi-a fost scarba sa mai vad pui in fata ochilor mult timp.
La tara puii au carnea tare datorita alimentatiei si au fibra la muschi, e incomparabil mai sanatoasa. Dar sa stii ca la tara se dau medicamente dupa ureche la gaini, ca nu cheama nimeni veterinarul cand apar boli si stau gainile mai blegi prin curte. Si am vazut l ao vecina la tara la bunici cum ii dadea tuica pe gat unei curci sa stea closca pe oua. Nu mai zic de substantele/prafurile aruncate in cotet ca sa le scape de puricii aia specifici lor...

Mergi la inceput

bleah, cred ca devin vedetariana ... desi la cate am citit si despre soia, zau asa... imi pare rau de mancarea copilului meu, ca oricat as vrea eu sa o hranesc sanatos, de fapt nu prea stiu ce-i dau de mancare ... degeaba cumpar fructe bio, cateodata si lactate, dc ii dau carne plina de diverse... si dc legumele sunt pline oki de chimicale... brrrr... mai bine nu am gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Bun venit pe lume,Maria! Felicitari Roxanico!

danutz, sper ca e mai bine Rares. Multa sanatate.

Eu nu mai zic nimic de mancare....

S-a terminat si la noi week-end-ul... cu musafiri cu tot... Si am revenit la normal....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Mi-era dor de voi; de citit din urma zic pas ca nu am cum.. dar asa pentru voi
Luca e bine, mucos tare, dragul de el, petrecaret nevoie mare.. am fost ieri la un chef de vreo 50 de oameni mari si cativa oameni mici, desi sarbatoritul avea 3 ani, si ma asteptam la multi copii si nu la multi sefi ; a cantat in romana, engleza si incerca si pe turca si am plecat ultimii... pana si sarbatoritul plecase, dar el nu se dadea dus... curand vom petrece impreuna, daca o sa ma vrea
Va pup cu drag si inapoi la munca

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

in sfarsit ajuns si io sa felicit cea mai proaspata mamica din gashca!!
roxano draga, nah, ti-ai dorit? s-a implinit!! acu ai si o papusa sa aiba pe cine rasfata davidelu' bine ai venit pe lume micuto! tare ma bucur pt voi, va si vad frecandu-va mainile de incantare privind delicatetea de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

n-am prea apucat sa citesc zilele astea, sunt iar pe drumuri. nu ma plang inca, abia am apucat-o la drum, lasat copii,sotz si parinti sa se descurce si hop in masina... pe la mijlocul lunii termin tura, pana atunci trec pe acasa sporadic, cate 1-2 zile tare "funny" pt aia micii care iar se intreaba bulversati ce meserie are mama. o fi explorator si iar s-a dus in antarctica sa caute pinguinii de oo?
whatever, trece... si dup-aia imi iau conced chiar daca nu fac decat sa fiu casnica din nou, pt alea 2 sapt de concediu. de abia astept. mai am 1 luna jumate pana atunci, dar io de abia astept

aaa, copiii tot cu muci si tuse deja am uitat de cand. cu gradi e nasol de tot, spre deosebire de primele zile, acum e circ maxim. ideea e ca plange oricum dimineata, are nevoie de ianis, singur nu intra in grupa mica, apoi asta mare pleaca pe furis, ala micu plange iar sanatos, se linisteste in brate la tanti si restul orelor decurg relativ normal, la pranz il ia sotul, il gaseste happy, zice ca vine si maine, ca nu plange, etc, a 2-a zi o ia de la capat.
cuvinte noi "unu-doi", "mic", "mica" (foloseste doar genul masculin), a invatat litera "b", spune corect "ou" (pana acum era doar "o" pt ou). atat imi amintesc acum...
face foarte dragut gesturi cu mainile la cantecul "bate vantul frunzele" si lalaie incet un la-la la cantecele... lui nu-i placeau deloc cantecele. in continuare adora puzzle-urile.
tocmai am primit cateva din germania de la prietena noastrasi avem de lucru :) ala cu thomas, de vreo 60 de piese l-a facut cu ajutor prima data. exerseaza pana face singur, e incredibil cum il poate prinde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

n-am prea apucat sa citesc zilele astea, sunt iar pe drumuri. nu ma plang inca, abia am apucat-o la drum, lasat copii,sotz si parinti sa se descurce si hop in masina... pe la mijlocul lunii termin tura, pana atunci trec pe acasa sporadic, cate 1-2 zile tare "funny" pt aia micii care iar se intreaba bulversati ce meserie are mama. o fi explorator si iar s-a dus in antarctica sa caute pinguinii de oo?
whatever, trece... si dup-aia imi iau conced chiar daca nu fac decat sa fiu casnica din nou, pt alea 2 sapt de concediu. de abia astept. mai am 1 luna jumate pana atunci, dar io de abia astept

aaa, copiii tot cu muci si tuse deja am uitat de cand. cu gradi e nasol de tot, spre deosebire de primele zile, acum e circ maxim. ideea e ca plange oricum dimineata, are nevoie de ianis, singur nu intra in grupa mica, apoi asta mare pleaca pe furis, ala micu plange iar sanatos, se linisteste in brate la tanti si restul orelor decurg relativ normal, la pranz il ia sotul, il gaseste happy, zice ca vine si maine, ca nu plange, etc, a 2-a zi o ia de la capat.
cuvinte noi "unu-doi", "mic", "mica" (foloseste doar genul masculin), a invatat litera "b", spune corect "ou" (pana acum era doar "o" pt ou). atat imi amintesc acum...
face foarte dragut gesturi cu mainile la cantecul "bate vantul frunzele" si lalaie incet un la-la la cantecele... lui nu-i placeau deloc cantecele. in continuare adora puzzle-urile.
tocmai am primit cateva din germania de la prietena noastrasi avem de lucru :) ala cu thomas, de vreo 60 de piese l-a facut cu ajutor prima data. exerseaza pana face singur, e incredibil cum il poate prinde...

…I want to build a bridge from my world into yours. Will you meet me half-way?
Maybe one day, can it really be that simple?!
To shower you in unconditional love, not leave you to flounder,
But inspire you to test the waters of this alien land…
(‘Open Your Eyes’ - T.Granell)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

te asteptam pe la noi? cu mare, mare drag, daca ajungi pe aici si ai timp.
la noi cu gradi, exact la fel. adica rupe de plans dimineata, cand ajunge geta e ok, zice ca se duce si maine si maine nu mai plange, dar ... maine o luam de la capat. azi dimineata a plans de cand s-a trezit, pana a iesit pe usa. dupa aceea nu l-am mai auzit, dar cica asa a fost pana l-a lasat. abia astept sa treaca , cumva, candva, perioada asta de acomodare.
felicitari pt noile achizitii in materie de litere, cuvinte. bravo marc!!!! sa o tina tot asa!!!!
puzzle? is geloasa. dani nu ti-ar pune mana pe unul, parca arde, frige. bravo, again, marc!!!!
si apropo de asta: cu ce se mai joaca copiii? ca al meu puzzle nu, desen rar si mai mult mazgalit, pictat tot asa, doar masinute si cam atat. si ma tot gandesc ca el poate trece intr-o alta faza si nu-s eu pe faza sa ii iau jucarii adecvate. so, any sugestions?

pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Laura, Stefy se mai joaca cu plastilina, mai nou taie hartie cu foarfeca de care e indragostita... mai coloreaza... mai citim....Dar puzzle... nu prea nici la noi....

Lizzy, multa sanatate la muschetari. Si noi tot cu mucutii ne luptam.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput