***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(107)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am vazut azi niste fotografii ale unor prieteni facute in sediul Coca-Cola din Atlanta. Au surprins, printre altele, o placuta pe care e gravat un citat din Woodruff "There is no limit to what a man can do or where he can go, if he doesn't mind who gets the credit". Mi se pare foarte bun pentru o zi de luni, foarte motivational, sa zic asa, si m-am gandit sa vi-l impartasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

manuca e mai rau, de la tuse vomeaxa in comtinuu
pediatra ne-a trecut pe augumentin acum - gatul, nasul, plamanii sunt ok dar zicea ca pneumonia interstitiara nu se poate auzi si prefera antibiotic decat radiografie
mnu e slabita ca nu a prea mancat ultima saptamana, si plange ca vrea sa se faca bine
cred ca i s-a sensibilizat stomacelul - aveti idee ce pot sa ii dau impotriva senzatiei de voma (nu vine de la antibiotic...)
poate am gresit ca am scos-o ieri o ora din casa... dar satea de o saptamana in casa si pediatra ne-a zis ca e ok...

si inca ceva:
http://www.gandul.info/reportaj/ultimele-9-zile-care-o-mai-pot-salva-pe-anamaria-4980083
http://www.ajutorpentruana.info/

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Anca imi pare rau ca Manu e bolnavioara si varsa - eu am vomitat f des in copilarie si deja intru in panica mi-e putin greata. Cand mi-a vomitat Matei de mai multe ori intr-o zi o dr pediatra mi-a spus sa-i dau picaturi de metroclopramid. Eu l-am cumparat dar nu i-am dat niciodata, asa ca nu stiu daca are efect.

Sanatate multa la capsunei si parinti de capsuneli! Of au si inceput virozele!

El cu ce placere am citit mesajele tale . Sarcina usoara, sper sa-ti treaca cat mai repede starile de rau!

Ella mi-a placut mult tapetul din dormitorul vostru.

Arcadia am vazut ca mai ai asa putin. Sa ne scrii zilnic caci altfel intram la idei .

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy si Maya mai vomita atunci cand tuseste foarte rau, dar cei drept vomita foarte rar...eu ii mai dau Peritol, e antihistaminic, o linisteste si ii mai sedeaza tuse...si acum suntem la Eurespal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Anca, la ai mei le dau contra vomei, supozitoare VOMACUR.
substanta activa: Dimenhydrinat 40 mg: au actiune imediat si chiar is bune, le.am pus inclusiv cand erau pe diaree.
Incearca la tuse sa-i dai siropuri contra eliminarii mucusului, peste zi si seara unul de linistire. incearca sa eviti antihistamicile, pt ca daca citesti prospectul..te ia cu dureri de cap. Ideea e ca antihistamicile sunt pt cazuri cu adevarat grave, predispozitii la astm, dar nu pt o tuse obisnuita. Noi aplicam cu succes inhatiile (doar cu ser fiziologic), lapte cald, uneori ajuta. Stiu ca merge mucosolvan, dar actiunea se vede dupa 7 zile de administrare, Uneori ei chiar stau non stop raciti..As vrea sa te incurajez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Anca, eu stiu de Debridat, dar nu stiu cum se administreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Intrasem sa lecturez ce mai face plantatia, si vad ca bantuie virozele; si noi am patit-o ieri, cu nr 2, care spunea ca o "doa'e capu' si bu'ta la somac" (stomac). Fara alte simptome, sper sa nu fie inceputul unei frumoase viroze.

Madaiulia, sa stii ca la fel facea si nr 1 a mea cu gradinita: cand o luam, plangea c-o iau, cand o lasam dimineata, plangea c-o las. Ca sa ma lamuresc, am intrebat educatoarea ce face dupa ce plec, si mi-a spus ca se linisteste destul de repede, se joaca cu alti copii. Asa ca am mers inainte cu gradinita (desi puteam s-o las acasa cu bona), dar am avut grija sa vin cam la aceeasi ora, sa-i spun de seara ca ma voi duce s-o iau, ca nu ramane acolo, pregateam hainele impreuna, o puneam sa-mi povesteasca ce-a facut in timpul zilei. Mai behaie si acum, uneori (desi e grupa mare) dar acum nu se pune, e rasfat de-a dreptul. Eu am insistat s-o duc mereu la gradinita, adica sa nu-i permit sa stea acasa fara motiv, ca apoi nu mai intelegea cand sta acasa si cand nu. Si cu programul lung, la fel: doar in prima zi a avut program scurt, apoi, din ziua a doua, gata, la program lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Of of, cate capsunele bolnavioare! Viroza a inceput deja sa zburde prin plantatie. Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Si Andrei este un picut bolnavior, de cand l-am luat de la gradinita tuseste si mai tare si e cu nasucul infundat rau. Dar nici nu ma mir, mai toti copiii de acolo sunt raciti. Si el tusea un pic inca de cand l-a luat mama joi dupa-amiaza. La noi nu e nici o restrictie pentru a nu duce copiii bolnavi, inca din primele zile am vazut copii muciosi si tusind de zor. Nici nu stiu ce sa fac maine, daca sa-l mai duc sau nu. Vine un spectacol la ei la gradi si este foarte incantat, le-a povestit doamna si am mai insistat si eu acasa. Si daca nu l-as duce ar fi dezamagit. Sa vedem cum se comporta la noapte.
Carmen_So azi deja a fost mult mai bine Andrei la gradi. Dimineata a avut o tentativa de a matai ca nu o mai vedea pe Mada, dar s-a linistit imediat si la somn a adormit fara mari probleme. Am fost la pranz acolo, hotarata sa-l iau daca plange, dar nu a plans deloc, asa ca am plecat linistita. Probabil daca ma vedea ar fi cerut sa-l iau acasa, asa si-a luat singurel suzeta si s-a bagat in patut, s-a foit un pic si apoi a adormit. Cred ca e vorba si de educatoarea cu care stau la somn, pe tura celei de azi a adormit mereu mai usor.
Poohy metoclopramid este indicat importiva senzatiei de voma, se gaseste si sub forma de picaturi, dar e foarte important sa il dozezi exact, altfel pot aparea reactii adverse.
Poti sa-i dai si Debridat, regleaza tranzitul si am observat la Andrei ca ii crestea si toleranta digestiva, mai ales ca Manu ia si antibiotic.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Daca stiti, ati citit sau ati mai auzit asa ceva, va rog ajutati-ne, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143584. O sa ajung la nebuni cu Andreea cu facutul ei de caca, taica-sau vezi doamne il apuca nervii si nu mai vorbeste cu ea ca ce inseamna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bettyR

Daca stiti, ati citit sau ati mai auzit asa ceva, va rog ajutati-ne, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143584. O sa ajung la nebuni cu Andreea cu facutul ei de caca, taica-sau vezi doamne il apuca nervii si nu mai vorbeste cu ea ca ce inseamna asta.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009)

Iubita io as merge cu ea la un psiholog pentru copii ca sa-ti spuna ce trebuie sa faci sa o ajuti sa-si depaseasca aceasta teama,daca este o teama sau poate vrea mai multa atentie acum ca mai are o surioara,in acest fel putand sa capteze atentia ambilor parinti.
Ai incercat sa o asezi la wc,poate daca nu vede ce face nu se mai teme.
Io l-am convins pe Stefan sa faca la wc. promitandu-i ca=l las sa taga el apa si a mers.De cand am renuntat la pampers,4 luni, nu a mai facut caca niciodata pe el,pipi in schimb mai scapa daca este prins intr-o actiune importanta
Rabdare caci sunt sigura ca veti depasi acest moment.Cred ca este groaznic ca esti foarte obosita si nici nu-mi pot imagina cat de greu este cu 2 puiuti mici,dar sunt sigura ca este doar o faza care o sa treaca daca ajungi sa intelegi exact ce o supara

Mergi la inceput